LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 502
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 1 290
Момичета,помагайте.
Искам да разгледам едни дънки и като цъкна на обявата ми излиза детска блузка  newsm78 На какво може да се дължи това?

Кликни на няколко съседни артикула и ще се появи на някой от тях и твоя-това често се случва! Peace

# 1 291
Момичета,помагайте.
Искам да разгледам едни дънки и като цъкна на обявата ми излиза детска блузка  newsm78 На какво може да се дължи това?

Кликни на няколко съседни артикула и ще се появи на някой от тях и твоя-това често се случва! Peace
Кликвам на всички около тях и все детски работи ми излизат  Crazy

# 1 292
 Днес получих тези тениски за мъжа ми, харесват ми.
 Jazzpant AWS за мен - черен. Размер 38/40, но ми е лееко широк и май ще ми се смъква.  Малко дълъг, добре че има връзки долу.  
 Момичета, къде е обяснено как се слагат малки снимчици?

# 1 293
  • Варна
Ето тук е обяснено:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0
Може да смалиш снимката с програмка, например InfanView.  Peace

# 1 294
Получих колет за 6 дни Whistling

# 1 295
# 1 296
Ами няма много голяма разлика от 86 и 94.Имам ги от миналата година,ако искаш ще ги изровя и премеря

# 1 297
  Момичета, къде е обяснено как се слагат малки снимчици?
За да са малки,не е задължително да си ги смалила предварително.Пишеш ето това [img width=320 height=241][./img]  ,като на мястото на цифрите пишеш пикселите разделени на 2 или 4,за да може да се запази качеството на снимката .
Без червената точка Wink

# 1 298
 GrOzNoTo^_^PaTe,  Pepsi_80     bouquet

# 1 299
  • София
Моля ви, дайте съвет за маратонките адидас. Обикновено си взимам 36-ти номер, но вече купих едни маратонки (рийбок) от редута и 36-ти ми бяха големи. Дали има шанс да ми станат 35  Rolling Eyes Много си ги харесах и май ще ги поръчвам.
Някъде из темата бях чела adidas+1, но не ми стана ясно дали идват с един номер по-големи или да си взема един номер по-големи отколкото нося.

# 1 300
  • Варна

Ако си вземаш, с 1 номер по - големи от обувките, дамските от този вид Найк са по теснички. Имам бели и мисля, че за парите си заслужават.  Peace

# 1 301
  • В сърцето на ММ
Моля ви, дайте съвет за маратонките адидас. Обикновено си взимам 36-ти номер, но вече купих ...
Един номер по -големи,но от номера на обувките,които носиш. Peace

# 1 302
Je me permets de vous au sujet de votre commande que vous aviez choisi de règler par carte bancaire. Cette somme concernait les factures suivantes. Le debit de votre carte n`a pas pu etre effectue. Je vous demande donc de nous envoyer dès réception de cette lettre un règlement accompagné du talon ci-dessous à l`adresse suivante. Dans l`attente de votre règlement je vous presènte chère Madame mes sincères salutations.

Самоцитирам си пак писанието-стана ми ясно, че не могат да изтеглят парите, но може ли някоя френско говоряща мама да ми каже точно какво искат да им пратя по пощата-ако съм разбрала правилно, че искат да им пратя нещо-не мога да преведа точно термина на документа! Мерси!   bouquet

# 1 303
Nameika, да го целунеш този малък бонбон!
Сори за оф-а, но не се сдържах.

# 1 304
  • Пловдив
Момичета, днес по пощата получих писмо за две пратки, които вече съм получила-не съм цитирала само номерата и сумите на поръчките долу в писмото- до сега го преписвах в един преводач и излиза това-

Je me permets de vous au sujet de votre commande que vous aviez choisi de règler par carte bancaire. Cette somme concernait les factures suivantes. Le debit de votre carte n`a pas pu etre effectue. Je vous demande donc de nous envoyer dès réception de cette lettre un règlement accompagné du talon ci-dessous à l`adresse suivante. Dans l`attente de votre règlement je vous presènte chère Madame mes sincères salutations.

Ако и друг го е получавал ще съм благодарна за разяснение какво да правя ! bouquet

Да, имам такъв случай от септември миналата година - след дъъъълга кореспонденция с тях най-накрая вчера си дръпнаха парите  Peace
Пратих им номера на картата си по факса  Peace

Намейка, манекенът ти е един път  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 20:42 от змейковица

Общи условия

Активация на акаунт