LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 609
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 1 305
Мерси, Змейковица, само номера на картата достатъчен ли ще е-тази поръчка е с моята карта, но от акаунта на сестра ми?  newsm78 А във въпросното писмо си пише, че искат да им пратя отговор по пощата и са ми дали адреса им във Франция?  newsm78 А при теб каква се оказа причината да не могат да изтеглят парите?

# 1 306
  • Пловдив
Нямам идея каква им е причината - първо им пиши писмо да ти дадат отново указания какво да правиш - и ще ти искат не само номера на картата, но и 3-цифрения номер и датата за валидност...
Аз дълго време не им ги пращах, че ме беше страх, ама накрая все пак ги пратих, увериха ме, че е сигурно уж  Rolling Eyes

# 1 307
  • София
Ако е така - жалко.
Въпреки, че много се чудя дали да не рискувам. От тези 36 са ми ок, а от тези 35

# 1 308
Нямам идея каква им е причината - първо им пиши писмо да ти дадат отново указания какво да правиш - и ще ти искат не само номера на картата, но и 3-цифрения номер и датата за валидност...
Аз дълго време не им ги пращах, че ме беше страх, ама накрая все пак ги пратих, увериха ме, че е сигурно уж  Rolling Eyes

Ох, и мен ме е страх-сега им драснах едно писмо на английски на мейла на първа страница-да видим какво ще ми отговорят, но при условие, че парите все още са блокирани-от 10 март са поръчките-не виждам логично обяснение да не могат да ги изтеглят!

# 1 309
  • Beyond the Frontiers
Nameika супер манекен  Laughing
Моля за линк ако имаш под ръка, и аз ги гледах оня ден тези дънки, ама спичаше сайта и въобще не ми ги отваряше  Praynig Praynig Praynig Praynig
намерих  Hug

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 20:55 от elku - elena

# 1 310
  • Пловдив
Момичета, ако има притежателки на този панталон, моля за отзиви.

Според преводача материята е кадифен стреч - как изглежда това, че на снимката не е много ясно. Панталон на Active wear съм взимала само от детската номерация. Как е при дамската номерация, като стнадратните номера при панталоните на Ла Редут ли е?

# 1 311
  • на пистата
 Hugблагодаря ви момичета Embarassed
на майка си се е метнал  Laughing
аз да се оплача ,днес ми донесоха поръчката от 07.03 уж бях си поръчала олекотена а то горен плик #Cussing outумрях от яд ама като не гледам а бързам да поръчвам да не свършат #Cussing out

# 1 312
  • на морето

Според преводача материята е кадифен стреч - как изглежда това, че на снимката не е много ясно. Панталон на Active wear съм взимала само от детската номерация. Как е при дамската номерация, като стнадратните номера при панталоните на Ла Редут ли е?
A може ли линк? Laughing

# 1 313
аз да се оплача ,днес ми донесоха поръчката от 07.03 уж бях си поръчала олекотена а то горен плик #Cussing outумрях от яд ама като не гледам а бързам да поръчвам да не свършат #Cussing out
Я ти кажи по-добре, как така ти ги носят всеки път?  Wink Подушвам нещо тук...  Joy

Някой да си е поръчвал това, че много му се чудя:

# 1 314
Момичета,отзиви за ето тези панталони и ето тези потничета? Rolling Eyes

# 1 315
  • Пловдив

A може ли линк? Laughing
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-slim-en-velours-stretch-e … e&pagesize=16

# 1 316
  • София
Я ти кажи по-добре, как така ти ги носят всеки път?  Wink Подушвам нещо тук...  Joy

Някой да си е поръчвал това, че много му се чудя:

А според вас, ако от бг номерата палтото ми е 50-ти размер, кой размер би трябвало да бъда от френските?

# 1 317
А според вас, ако от бг номерата палтото ми е 50-ти размер, кой размер би трябвало да бъда от френските?

46. Но все пак пробвай с таблицата на Ла Редут за определяне на мерките.

# 1 318
Момичета, тези плюс едно ли бяха?

# 1 319
Момичета, тези плюс едно ли бяха?

Според мен си отговарят на номера.

Общи условия

Активация на акаунт