LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 519
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 1 410
днес ми донесоха в 7.30 часа  Shocked пратка с:
сандалки в черно, красиви са, отговарят си на номера, моите са 41 и ще идат на пазара
пола в цвят каки, много по-тънка е,отколкото изглежда на снимката, но е хубава, голяма ми е, незнайно защо съм поръчала 44 номер, вместо 40
блузка за мама нищо общо със снимката, но поне е хубава

# 1 411
didikeh,за хубавите прибори имам два записани кода,които работят при мен(от фр. форум),единият е,който си дала-52795,а другият-52841 Peace
А имате ли линк, снимка някаква за "визуализация" на тези "хубави прибори" Hug

# 1 412
Здравейте!Искам да благодаря за коректното отношение на 450 -малко са хората готови да помогнат на непознати и да се ангажират изцяло с тях!От мое име и името на мойта приятелка ти Благодарим!  bouquet   Извинявам се за спама! Praynig

# 1 413
може ли въпрос към по- запознатите със сайта, много ми харесаха тези чепички http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-women-s-rihann … e&pagesize=16 обаче няма номера...дали има шанс да пуснат пак или ще ги премахнат окончателно от сайта Rolling Eyes

# 1 414
Момичета с кой код намаляте PRIX MINI? Praynig

# 1 415
65137..-15Е, 65129 ...-10Е и 65110...-5Е ако още работят
имаше и поръчващи с проблеми с тях

може ли въпрос към по- запознатите със сайта, много ми харесаха тези чепички http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-women-s-rihann … e&pagesize=16 обаче няма номера...дали има шанс да пуснат пак или ще ги премахнат окончателно от сайта Rolling Eyes
Има номера които ги чакат след 2-3 седмици , може да ги има, а може и да ги няма...божа работа

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 13:38 от BgViki

# 1 416
Здравеите и от мен,да се похваля днес си взех от пощата 10 блузки за щерката и едни еспадрилки сладки,но за мои наи-голям ужас са и големи 34номер,ако ги има някои и са им малки и иска смяна.......Мислех че ще съм за митница с толкоз блузки и обуките а те ме изненадаха с 1.850кг.
-11.50евра
това сако си заслужава парите от всякаде-3.50евра

тази пижамка я поръчах за 0.50 евра с код 65129

както и това ми намали на 0.50евра

тези блузета са стегнати 5 евра

тези лот потничета вече ги носим и се фрацкаме хеххе

другите неща не иска да ми ги отвори
Поздрави.... Peace

# 1 417
  • Стара Загора
...Знам само при пускане на доставката как се задава друг адрес, но от там взима по 1 Евро за друг адрес...
И аз пуснах на друг адрес, но не ми взеха допьлнително.  newsm78 Ти кьде го видя това допьлнително евро?

Получих си порьчката от 12.03. Така обсьжданото Умбро за мьжь ми, порьчахме номера, който си носи и на косьм да са му малки. Евтините Адидас-ки за мен, вместо 39, са ми пратели 39 1/3, но ми залепнаха и са много удобни. И една поларена пелена, много мекичка, по-дебела от очакванията ми.

моите покупки

# 1 418
  • БУРГАС
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4294254& … rue&ksource=-какво мислите за тази чанта мн ли  малка.имаше питане но само за дръжката разбрах че се бързо се накъсвала.ще пускам поръчката и да знам да я махам ли или оставам.

# 1 419
  • при палмите и алигаторите,FL
Имаше питане по назад за размери на детската дуданка ето тази http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8326665& … ue&ksource=-1

brayan,  ми изпрати на лични ето тези размери дано са ви от полза и на вас
ето и размерите на номер: 102
има качулка, която се закопчава с две тик-так отпред. якето се закопчава с тик-так и цип
дължина отпред - 60см
ръкав от рамото - 32см, но има и ластик претен в края - така че става още малко по дълго
ширина - 40см

# 1 420
Chocha, 10x, наистина не си заслужава щом и тук са толкова  Heart Eyes
BgViki отговарят ли си на номерата дънковите бермуди или са по-големи и много ли ще е нахално, ако помоля за реални снимки  Peace

# 1 421
тези сандалки поръчвал ли ги някой да ми даде размер в см на който и да е номер

# 1 422
  • София
Някой беше пускал реална снимка на сандалите с камъните. Може ли пак? ако и са обути още по добре  Embarassed
Кои са по-добри с токчето ли равните?! (аз нещо клоня към равните)

# 1 423
размер 126 за детските дънкови бермуди комплекта от две
талия 26
отвън 55
от чатала 33
крачол горе 23
при подгъв 20
слизат под коляното...не са съвсем бермуди, но не са и 7/8
нещо средно са

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 14:56 от BgViki

# 1 424
  • Пловдив
nameika, валчера за поръчката от 15.03 ли е?
Да знам и аз ли да чакам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт