LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 71 034
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Sofia
да,това е

# 1 396
помагайте,ей сега ми донесоха писмо от редута на което пише BON DACHATS И 9 цифрен номер,това ли валчера с който мога да пазаря  newsm78
да това е номера на ваучера
като минеш на стъпка плащане -избираш плащане с ваучер и въвеждаш номера и то автоматично ти намаля цената и после пак можеш да продължиш да доплащаш с картата

# 1 397
помагайте,ей сега ми донесоха писмо от редута на което пише BON DACHATS И 9 цифрен номер,това ли валчера с който мога да пазаря  newsm78

Нещо много често започнаха да ти носят разни нещица...  Mr. Green Реална снимка може ли?  Joy Сори за оф-а.
Това е ваучера. Сега, като тръгнеш да плащаш, на трета стъпка в кошницата, преди да си въведеш кредитната карта, на горния ред трябва да му въведеш номера.

# 1 398
моите неща от 24.02 осще ги няма  Sad

# 1 399
  • Sofia
моите неща от 24.02 осще ги няма  Sad
мойте също.И от 28.02 и двете са за поща.Франсетата казаха,че са ги пратили

# 1 400
  • на пистата
тенкс момичета  bouquet
алекс снимка на носещия нещата ли искаш или на нещата Laughing
отивам да го изхарча

# 1 401
chocha поне съм спокойна 4е не съм сама, ама къде са се запиляли.....
защо не мога да адна в кошницата хуавите сандалки а ми дава това:  Article indisponible ne peut être livré à l'international

# 1 402
Някой знае ли тези сандали Ад … 76;ас колко струват тук по магазините. Миналата година май ги бяха намалили в Редута, ако не се лъжа  Laughing
И за тези дънкови бе … 76;ки да попитам, че лота дънки за 10Е бяха ужасно грозни. Да не се мина и с това  Crazy

п.п. ...ииии никой код не намаляше новотето, нали?

# 1 403
Благодаря бингъл   bouquetпускам го дано съм улучила.

# 1 404
Привет
взех си 2 поръчки от 12.03 от пощата...сега ще отвиря да видя лота дънки и ще пиша
нищо особено...с едната ми дойде туниката и панталон подарък от талисиме...тензухени са...перфектни за лятото...за мое щастие 42/44 са по-малки от очакваното..ще ми станат

лота дънки са тънички и меки...не са лоши...на ластик
светло и тъмно синьо....мога да дам размери за 126 бермуди

иначе....в клон 1336 остана едно пакетче....там никога не можеш да видиш за кой е Sad
ако някой чака и пише тук ...да се разходи да провери, че известие я дойде ...я не

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 12:40 от BgViki

# 1 405
тенкс момичета  bouquet
алекс снимка на носещия нещата ли искаш или на нещата Laughing
отивам да го изхарча

Нещата сме ги виждали.  Laughing Кого ще "изхарчиш"?

# 1 406
  • на пистата
бончето Laughing

# 1 407
  • гр.Пловдив
Момичета ще пиша на французите за поръчката ми от 06.02. Имам няколко въпроса.
Трябва да им пиша на адреса от първа сраница нали?
Като ми се отвори бланката какво трябва да напиша в полето L'objet de mon mail:?
В полето Je saisis mon message*: им пиша примерно това: Cher/e Madame/Monsieur,

J'ai une commande faite le.........2008 sur la valeur de ............euros, laquelle je n'ai pas encore recu. Son numero de colis est No.:.......................
Veuillez-vous me donner vos renseignements sur son status. Merci d'avance de votre cooperation.
En attendant votre reponse,
Je vous envois mes meilleures salutations.
Оттук съм го преписала.
И последен въпрос, това ли ми е номера на поръчката или трябва да махна първите 4 цифри Commande N° 20080371302719
И още нещо това ли е номера на колета Colis n°20080525738310

# 1 408
  • Sofia
сандалите Адидас не са били намаляни миналата година.По магазините бяха около 36лв и според мен не си заслужава оттам да ги купуваш.Нашия размер 26-27 е 18 евро без доставка,напълно ми се обезмисля покупката.

# 1 409
Номера на поръчката Commande N° 20080371302719 като махнеш първите 4 цифри - 2008. Те са за годината.

Общи условия

Активация на акаунт