LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 556
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Sofia
Въпросът ми е от категорията много тъпи въпроси, но ще го задам. Embarassed
Има ли проблем да от един акаунт да пазарувам с две карти?
нямаш проблем

# 1 381
  • Sofia
maksi07, merci beaucoup!
Явно има изискване за поръчка на играчки над 50Е. В началото ми даде само безплатна доставка, за проба сложих още една и станаха общо 55Е. Едва тогава намали едната играчка с 5Е.
 marzeliva, не съм пробвала, но защо да не може.
при мен на играчка от 30 евро ми сваля около 6 и   БД ми дава

# 1 382
Някой ако има преки наблюдения върху тези,ще съм благодарна да ги сподели Praynig

имам роклята в цвят каки,много е симпатична и определено ми харесва,но е 65 см.дълга цялата рокля,направо е като туника.

borle,мерси!Аз си поръчах вчера в оранжево най-малкия номер...65 ми се вижда добре за лятна рокличка,но ако трябва и като туника ще се носи Wink

Amaretto,имам записан 18589 за 15% в/у играчки,но не съм го пробвала Rolling Eyes

# 1 383
Момичета, от къде в сайта мога да си сменя името на получателя и адреса - за постоянно. Знам само при пускане на доставката как се задава друг адрес, но от там взима по 1 Евро за друг адрес, а аз искам да си го променя за постоянно.
Благодаря   bouquet

# 1 384
  • Sofia
оттук http://www.laredoute.fr/StaticPage/espaceClient.aspx
отиваш на JE GÈRE MON COMPTE

# 1 385
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5302897& … ue&ksource=-1
ако някой има от тези сандали 38 номер или39 би ли дал дължина на стелка
интересува ме още дали стават за много тесен крак /т.е дали няма да излиза кракът напред/

# 1 386
Момичета да запитам значи този тренч който е подарък с кода кой размер ви пращат,наслуки ли или как. newsm78
И още нещо аз съм със следните размери-гр-93,тал-77,хан-95 за блузки-34/36 или 38/40 да си взема. newsm78

# 1 387
maksi07, merci beaucoup!
Явно има изискване за поръчка на играчки над 50Е. В началото ми даде само безплатна доставка, за проба сложих още една и станаха общо 55Е. Едва тогава намали едната играчка с 5Е.
 marzeliva, не съм пробвала, но защо да не може.
при мен на играчка от 30 евро ми сваля около 6 и   БД ми дава

Трябва да имаш в кошницата общо неща за над 50 или 55Е, независимо дали са само играчки, мисля че се намаляват с някакъв процент всички цени, без мини, руж и т.н.

# 1 388
chocha , много ти благодаря  Hug

# 1 389
tanya2707, на предишната страница ги обсъдихме, че си отговарят на номера сандалите, и не са чак толкова за тесен крак, за нормален по скоро

# 1 390
Пуснах поръчка с 50342-подарък машинка за бръснене и подстригване,пък да видим дали ще ми я откажат.Нещо им стана навик да отказват поръчки с тия кодове...  Thinking

# 1 391
Искам да пусна поръчка с код хубавите прибори(дано са такива),но този който ми изпратиха вече не работи.А имам записани 60кода и на 52795 пише лот менажере. Дали за тях става въпрос. PraynigМоля някой ако знае да се включи.

# 1 392
Получих малък пакет в пощата в Младост 1 - има още около 20 -на от нашите и няколко каталога  Peace
Една олекотена завивка (140/200) - http://www.laredoute.fr/vente-couette-qualite-special-ete.aspx?p … 8&single=true

Sisko2, доволна ли си от завивката ? Тя е лятна, нали ?

# 1 393
didikeh,за хубавите прибори имам два записани кода,които работят при мен(от фр. форум),единият е,който си дала-52795,а другият-52841 Peace

# 1 394
  • на пистата
помагайте,ей сега ми донесоха писмо от редута на което пише BON DACHATS И 9 цифрен номер,това ли валчера с който мога да пазаря  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт