LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 493
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
здравейте,
някой пробвал ли е код 65129 и 65137 за цени Prix Rouge , защото на мен 65129 ми намаля както при Prix mini - принципно каква е разликата м/у двата вида цени?
Благодаря

# 1 441
Моля да ми помогнете!Когато правя нова регистрация  какво да направя за да получавам оферти на пощата си? Да попълня ли всички отметки? Благодаря ви момичета!

Ще получаваш оферти и без да отмяташ нищо. Пък след време ще престанат да ти пращат, понеже ще са сметнали, че вече си зарибен клиент.

# 1 442
  • Добрич
 tina77  по принцип нося 38, но рядко ми става и 37 зависи от модела моят крак е много тесен. Стелката вътре е 25см.

# 1 443
  • Някъде там на юг...
Момичета, искам да попитам дали сте имали проблем при пазаруване от секцията Les Aubaines - например нещо да струва 3 евро намалено, а те да ви го фактурират на 13 примерно, както е било преди намалението?  newsm78

# 1 444
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4294254& … rue&ksource=-какво мислите за тази чанта мн ли  малка.имаше питане но само за дръжката разбрах че се бързо се накъсвала.ще пускам поръчката и да знам да я махам ли или оставам.
Въобще не е малка.

# 1 445
  • varna
tina77  по принцип нося 38, но рядко ми става и 37 зависи от модела моят крак е много тесен. Стелката вътре е 25см.
да найстина са големи  Rolling Eyes,ти трябва да си вземеш 37,а аз 36 Peace то от сребърните няма ни 37 ни 36 размер

# 1 446

Ето размерите:
Each box includes 41 strands PVC, with a height of 1.80 m and can cover 1.52 m roasting linear.

Тоест всяка кутия включва 41 влакна от поливинил -височина на 1. 80 метра и може да покрие 1. 52 метра
Това добре,но цената от 69,99 ? за 1 кутия ли е или за 4-ри това не можах да разбера също  Rolling Eyes Ако е само една кутия не ми върши никаква работа на тази цена  Thinking ,само предната ми ограда е 10 метра
ще пробвам да го поръчам и ще пиша ако стане  Rolling Eyes

# 1 447
  • varna
Момичета, искам да попитам дали сте имали проблем при пазаруване от секцията Les Aubaines - например нещо да струва 3 евро намалено, а те да ви го фактурират на 13 примерно, както е било преди намалението?  newsm78
къде ти го фактурират така?в кошницата?ако го има артикула в наличност не трябва да ти го фактурира така,може да ти е останал някой код който да влияе върху цените в кошницата ти,затова да се получава така.натисни отдолу вдясно за анулиране на офертата и ще видиш дали има промяна в цената Peace

# 1 448
  • София
Ако имаш по-високо в кошницата продукт, който е ограден и е с удивителна, то той е с ненамалената цена и понякога и всички под него също излизат така в кошницата. Като го махнеш, другите цени се оправят  Peace

# 1 449
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22917581&a … documentid=207608
чудя се между двата цвята- каки и "маджуновия" newsm78
Имате ли преки наблюдения?

# 1 450
Мога ли да плащам с дебитна карта на Уни кредит Булбанк и с кредитна на ОББ?

# 1 451

С кредитна на ОББ - нямаш проблем ! Peace

# 1 452
и с уникредит можеш

# 1 453

С кредитна на ОББ - нямаш проблем ! Peace
Сигурна ли си? Щото моя мъж има виза електрон кредитна на ОББ, един път пробвах и не стана, но ако си сигурна, ще пробвам по-упорито  Mr. Green

# 1 454
  • varna
момичета има ли клинчета за бебенца,че не ги откривам нещо?

Общи условия

Активация на акаунт