Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви хапчета се обсъждат в публикацията?
Какво е мнението на участниците във форума относно забраната за пътуване до Египет от израелци?
Какви са мненията на участниците относно отглеждането на деца и семейните отношения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви хапчета се обсъждат в публикацията?
-
Какво е мнението на участниците във форума относно забраната за пътуване до Египет от израелци?
Участниците имат различни мнения относно забраната за пътуване до Египет от израелци. Някои са разочаровани от расизма и омраза между различните религиозни групи, докато други се опитват да разберат причините зад тези действия. Важно е да запомните, че това е деликатна тема, която изисква уважение към различните гледни точки.
-
Какви са мненията на участниците относно отглеждането на деца и семейните отношения?
Участниците имат различни гледни точки за отглеждането на деца и семейните взаимоотношения. Те споделят своите преживявания, както забавни, така и емоционални, като обсъждат радостите и предизвикателствата на родителството. Важно е да запомните, че всяко семейно пътуване е уникално и изисква съпричастност и подкрепа.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са темите за разговор?
-сигурно трябва кабел и програма за сваляне
-хубава история-и ние сме имали подобни препятствия-но всичко е в миналото...
)..Мъжът ми много и помага-работи почти като съдружник при нас-вчера на рожд.ден беше цял ден с нас...много ни е жал-но нищо повече освен финансова подкрепа не можем да направим...ти какво мислиш 
-тя е една сладка с много косица и вече почна да и се чупи
-май няма да имам спокойствие
-е важното е ,че почистих,а децата се радваха цял ден,особено децата на сестра ми,чиито татко не се сеща както трябва за тях
Ето, че вече не съм самичка в бременеенето
Сигурна съм, че не е лесно да отгледаш пет дечица, но ще имаш голяма награда за това през Съдния Ден, иншаАллах!
много ти е специална поръчката 
Това си е чиста злоба,не расизъм,а нещо по-страшно.
(хей, варненки, хелоу), отма се премествам. 

всяко вика-лельо,мами-искам-това-онова,той ме бутна,тя ми счупи...
-няма осем месеца,а се опъва като струна -не ще да седи на дупе-права иска,после пипа и дрърпа всичко и като не и дадеш това дето иска се ядосва...пък като разбра ,че като прави номера татко и я гушка и обича и носи-ела да видиш-какво ли не прави за да му привлича вниманието-имитира кашляне,повтаря,пищи-само и само да и се радваме...пък какви шамарчета бие на татко си
-ми излъжи го нещо-да чака 4-5 часа напразно...много ме е яд...ама ти не си трови нервите-не обръщай внимание...иначе какво ще кажеш за тези мацки-беборани
не са ми по вкуса.Не съм казала,че ще бягам,но темите дето зачетох ми се сториха скучни и не бих писала в подобни.Преди ме поканиха в една тема,но то скука,то монолог...е какво да пиша?Колко съм скапана от гледане на бебе и чистене ли?Хубаво е,че момичета тук са широко скроени и не само гледат да се подмажат една на друга лицемерно...
Смея да твърдя, че хванах моя младеж наистина да кръшка с тяхната служителка. А и той призна, че ме е излъгал за някои неща. И в същия момент иска да създаде дете с мен и следи ревниво всяка моя стъпка...Е? И какво да правя сега? Мислех, че животът ми едва сега започва, а той вече е свършил. Не върви нито да остана с него, нито да се развеждам- женени сме само от 6 месеца. Не мога нито да ям, нито да спя- толкова му вярвах и така ме боли при мисълта, че трябва да се откъсна от него. А сега дори да ми каже "добър ден" няма да му повярвам- нито, че е ден, още по- малко- че е добър. И да остана с него- нещата никога няма да са същите, нещо се е прекършило в мен. Уж все си повтарям, че и на моята улица ще изгрее слънце, но то, проклетото, все бърка посоките и огрява някъде другаде...