СЕПТЕМВРИйски мамета щастливи чакат бебешори умни и красиви!

• 13 508
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Мацки, признавам ви за шампиони по писане. хубаво е, че повечето и четат де - защото иначе се получава един монолоооог.
Муци, как можа да ми ги вкараш тези нектарини в главата. Е чак сег аразбрах какво ми се яде, за да се чувствам по-добре... но изобщо нито утре, нито други ден ще успея да отида до изброените магазини - уф... Алтернатива  - компот от белени праскови.
Вечерница, честит ти нов гардероб. Мъжът ми много обича да ми купува дрехи, когато съм бременна /спортни/ Най-забавното е, че винаги размерите са s или xs  ShockedТа после ходя да ги сменям... че любимият не гледа в перспектива.  Crazy
Абе тук с тая тема възраст - много хумор, много сатира, много забава. Ама аз не приемам самоирония на тема жени и възраст - като гледам най-зрелите са най-свежи  Hug и вече КРАЙ с нощни дневни блокове по възраст /по интереси може  Wink Wink Laughing/
за бременността
- в моите представи тази бременност ми е по-тежка от предходната, но свекърва ми ми напомни, че и тогава съм използвала израза - По зле никога не съм била... та май не съм обективна, но сравнение с по-предходната /неуспешна/ съм добре. Тогава повръщах страшно много!
Имате черпня и от мен - БХС-то, цитонамазката и микробиологията ми са супер!  Simple Smile
За срещи - съм за!

# 136
Маринка-честит рожден ден  bouquetСамо хубави неща да ти предстоят Heart Eyes
Я да ви питам софийските девойки-на 31.03 трябва да идвам в София за амнио,ама мисля да идвам със самолет.Та въпроса ми е-колко е разтоянието от аерогарата до Банкя??? newsm78Че ако хвана такси да не  ми излезе колкото самолетния билет Joy

# 137
Uanda, от летището трябва много внимателно да хванеш такси Simple Smile има много фалшиви, както във Варна. на аерогарата стоят от ОК, но им погледни тарифата преди да се качиш. После би трябвало да минете през околовръстното за Банкя и мисля, че ще ти е м/у 10-15 лв. дано съм ти полезна че отдавна не съм хващала такси  Hug

# 138
mari_p,много ти благодаря HugЗнам,че има много менташки таксита,ама питах все пак да си преценя какво е разстоянието м/у двете дестинации.Че на мой колега му отрязали главата с 40лв от летището до...незнам къде/пак в София/.Вероятно са били ментетата:)

# 139
  • София
Уанде, ОК Супертранс спечелиха търга преди години за официален превозвач от и до летището, именно за да се избегнат золумите с разни Sick бакшиши.
Първо - гледаш да вземеш ОК - обикновено има огроомна опашка от такива таксите, няма да чакаш Wink
Втора - в последните месец - два не съм взимала такси, но началната такса е около 50 ст, цената на км. 60-70 (предполагам) и престой - под 20. Нека, ако някой се е возил скоро в ОК, ме поправи Praynig.
Не би трябвало да ти излезе повече от 20-25 лв. според мен (но все пак е далечко, 10-15 няма да те оправят мисля)

# 140
Уанда, да ти кажа  - със сгурност няма да е по 35-40лв - особено ако е през дневния трафик. Маршрутът така или иначе минава през поне 4 от най-задръстените кръстовища в София /аз шофирам от доста години и просто познавам всички ужасни ситуации на града/
А аз да те питам де към Банкя ще ходиш - да не бръкаш нещо с Бояна?!

# 141
Иринка Hugи на теб.Много ми помагате с инфо:)Все пак трябва да съм подготвена.То и аз не ползвам таксита във Варна/дори незнам каква е тарифата/Карам си колата,ама не ми се тътри до София с кола...Цяла вечер път,после пак цял ден... ConfusedИ пак няма да ми излезе по-ефтино от колкото със самолета.
irinii- Embarassedда бе,мила Embarassedпак се обърках EmbarassedТочно Бояна имам предвид EmbarassedВсеки път бъркам Бояна,Банкя,Банишора EmbarassedМного съм зле.И да-пред деня ще идвам,сутринта.Знам какъв е трафика в Сг.То и във Варна е същата гадост.Я,кажи сега как стоят нещата-летището-БОЯНА Embarassed

# 142
uanda, до Бояна може и 35-40 лв. да те обрулят, такситата вдигнаха тарифите и то доста на мен от Слатина до Гара Искър като ми се наложи където е 5 км., с повикването ми е 5 лв..
Ако искаш да разучим транспорта, рейс 604 например ходи до бул.България от където вече може да си вземеш такси  за по нормална цена.

# 143
О,да,Стейси,това е също вариант и за това исках да питам-евентуално да хвана автобус,или трамвай-незнам какво обслужва аерогарата newsm78Този вариант ме устройва-нямам нищо против и градският транспорт JoyСамо ми дайте инфо,please HugТрябва да стигна клиниката на Мазнейкова.

# 144
  • Бургас
Дойдох си! Тука си го чувствам като у дома:) Имах гости и така. Да споделя на софийските мами, че прасковите на пазар Ситняково са 12 лв кг, гостито ми донесе.
 Иринии, не се делим, шегуват се мамите! Hug
Радева:))), това не го знаех за Пипи, много готино!
uanda,  ех ако имахме колааа, щях да те метна до там, да изчакам с тебе..бедна приятелка си имаш в мое лице..далечко си е Бояна, ама Банкя пък супер далеч..има време, нека да дойде тогава и пак ще говорим..
Аз пак ще питам като снощи- МИСЛИ ЛИ НЯКОЙ ДА ОСТАВА ДО ПО- КЪСНО?

# 145
о.к. аз работя в района на аерогарата и утре ще разпитам колегите кой с какво пътува, че аз съм с кола и не знам транспорта. Но утре ще имаш инфото Simple Smile .
Ти кога ще идваш?

# 146
  • София
Ама чакайте малко...Мазнейкова не е ли в клиниката Света София на бул. България? Каква Банкя...или аз съм в грешка?

# 147
Ох,момичета,с моята разсеяност съвсем ви обърках,за което моля да ме извините StopКлиниката на Мазнейкова е в Бояна.Ама аз ги бъркам кварталите с "Б" EmbarassedВече съм ходила там и пак така обърках таксито/ама тогава идвах с влак/
Стейси-на 31.03 имам час.Има време до тогава PartyБлагодаря на всички ви HugМного сте мили с кака ви Уанда Joy
А irinii сигурна съм е  разбрала,че се шегуваме с годините си:)Как иначе?Щом се иронизираме така,значи нямаме комплекси PartyПросто така се случи,че нощно време се засичаме все по-големите каки,та от там се започна закачката с "бабите","дископатиите"..и т.н:)А спор няма,че ВСИЧКИ сте големи сладурани Hug

# 148
Аз пак ще питам като снощи- МИСЛИ ЛИ НЯКОЙ ДА ОСТАВА ДО ПО- КЪСНО?

Муци, тъкмо влизам, така че може да си похортуваме по-дълго, но съм леко сънлива та може и да позадремя. Бях изчезнала за малко, че нали ходих до немско, та сега обратно в кочинката. Гледам развихрили сте се както обикновено Grinning

# 149
  • Варна
Uanda, не че съм много в течение, ама защо си мисля че и в Майчин дом-Варна правят амниoцентеза?  newsm78
Поне го имат в ценоразписа.
http://www.maichindom-varna.com/article.php?ref=art_prices
Или ти пък си имаш предпочитания към Мазнейкова?

Общи условия

Активация на акаунт