ПЛЕВЕН - 47

• 20 033
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Смесват се настърган лимон,100гр мед и 250мл бира и се вари на водна баня половин час.
Малеййй, гадост. Опита ли го  Laughing
FlutterДа,отвратително е.Обаче Мими го пие-тя обича всякакви такива гнусотии-важното е да кажа,чее сироп.Даже съм го сложила в шише от сироп. Wink

# 256
А аз не мога да излъжа Божидар да пие нищо. Купих му Коризалия, викам му бонбонки, ама не-той за бонбони признава само Милка  Mr. Green Разтварях му, пак не ще. Ще видя как ще го преборвам.

# 257
За Пандурска съм чувала, че е предимно "Боаронов хомеопат".

# 258
Здравейте момичета. Аз излизах по улиците, прибрах се да по сготвя и нахраня децата и към 2 пак съм в движение.
Когато забременях моята лична лекарка ме изпрати при Василева. След 2часово чакане ми регистрира бременността. Докато ме регистрираше даваше консултация на един младеж който имаше проблем с потентността./явно е и сексолог newsm78 На мен единствения съвет който ми даде беше да не гледам филми на ужасите при което аз ей такива очи облещих #Crazy. Изчаках да минат 45 дни и я смених. Иначе Стойков ми следи цялата бременност и раждането и беше до мен и мъжа ми през цялото време . Всеки ден идваше да ме види дори когато не беше на смяна. И други хола са ми казвали, че е темерутест, но с него страшен лаф удряхме. Ние се и виждахме по два пъти в месеца, та си станахме едва ли не дружки Laughing

# 259
Ей, Петя, здрасти! Какво става с вас? Радоската как е?

# 260
Любомирова е страхотен специалист и човек.Раждах при нея и съм много доволна.На консултации ходех при д-р Славов в Авис Медика,а в поликлиниката /за съжаление/ при Александрова.Отвратително арогантна и груба жена. ooooh!
Някой може ли да ми каже координати на добър детски зъболекар.

# 261
Включвам се да се похваля, че след купона за 8 Март спрях цигарите. И ми е много гот Simple Smile Само се самовъзпирам да не стана сега от досадните бивши пушачи, дето нон стоп обясняват на всеки колко е правилно да го спреш Grinning Вече преживях няколко купона, на които край мен се димеше здраво и хич не се изкуших, така ще посмях да ви се похваля, макар и са минали само 15 дена. Аз и преди никога не съм палила пред децата - нито веднъж - ама  сега съвсем примерна ще стана явно  Mr. Green

# 262
А в кои частни клиники и кои лекари преглеждат и работят със ЗК? Трябва да ходя на профилактичен преглед, а не ми се ходи във 2 ДКЦ. Не ми се дават и много пари-лятото ходих  в КИРМ, но е доста скъпичко  Money

# 263
Трябва да ходя на профилактичен преглед, а не ми се ходи във 2 ДКЦ.
Профилактичните прегледи не се правят от личния лекар? newsm78
Извинявам се,ако ми е тъп въпроса. Blush

# 264
  • София
Атракция има предвид профилактичен гинекологичен преглед-цитонамазка..ей такива "приятни" нещица.

риб@к ,понеже те засякох в една тема да питаш за буквенка и цифренка от къде се свалят-пусни търсачката в Нашите деца-има ги точно от къде да ги свалиш,много са готини.Ако не се справиш аз ще ги издиря. Peace

# 265

Профилактичните прегледи не се правят от личния лекар? newsm78
Извинявам се,ако ми е тъп въпроса. Blush
Става дума за гинеколог, пропуснала съм да напиша. В предните постове само за такива лекари се пише, та затова сметнах за ненужно,а и КИРМ е гинекологична клиника  Peace

Ама какъв вятър задухаааа  Whistling А аз смятам да излизам-само да ми се допече питата Simple Smile

Силви, ти в тоя вятър, а? Аз съм по улиците, звънни  Peace

# 266
Благодаря ,Валенце.Ще се пробвам по-късничко,че сега съм на работа.
А аз изобщо незнаех какво е КИРМ. EmbarassedТа затова съм се изказала така неподготвена.  ooooh!Вече ми се изясни.

# 267
Добре, че прочетох за КИРМ. Ходих на цитонамаска и преглед след раждането и резултатите трябваше да са станали още преди 2 седмици. Сега ще мина зда си ги взема.  Че съм си заплес си го знам, ама чак пък толкова

# 268
  • Разпиляна във въображението
Аз също смятам да водя Вики на хомеопад. Тук чета остовно за Пандурска - има ли вече преки впечатления от нея? Вики има една постоянна кашлица и едни сополи, за които вече се безпокоя да не станат хронични. Пихме какво ли не и те са си все така упорити. Интересувам се и от добър алерголог за малката. Има един обрив на лявата ръка и на левия крак newsm78. Пием противоалергични капки и мажем с едно мехлемче, но не минава.

# 269
тес, поздравления! дано устоиш на изкушенията. и не се стеснявай да досаждаш на пушачите, трябва да ги тормозим по всякакъв начин, ако трябва до смърт newsm48, все пак е за тяхно добро Mr. Greenтрябва да работя. и ще ни събират да ни говорят служебно. уффф...

Общи условия

Активация на акаунт