Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 211
  • 830
  •   1
Отговори
# 465
И аз имам спирала Мейбълин, която залепва за миглите като лепило и доооста трудно свалям вечер...За някои това е предимство...[color]

# 466
Здравейте момичета,

следя темата, може би повече от месец с огромен интерес. Направих вече първата си поръчка към ягодка, директно. Имам карта виза, платих през пейпал . Поръчах си един автобронзант на Клиник, чакам го вече всеки момент.

Съветите ви са безценни Hug, бих казала че се пристрастих към темичката Simple Smile

Иначе аз съм на 33г. кожата ми е нормална, но имам друг проблем, появиха ми се капиляри по лицето, на носа  и няколко и на устната. И другия ми проблем е, появи ми се едно петънце на бузата, на скоро родих, по време на бремеността, кожата ми беше супер изчистена. Винаги съм позлвала слънцезащитен кремове. Но сега 4 месе след раждането се добих с това петно, моля ви посъветвайте ме каква козметика да ползвам? Ориентирала съм се към Биотерм и Ести Лаудер, също и DDF. С нетърпение, очаквам съветите ви.

# 467
anna_nik сега ,когато слънцето става все по-силно е по-добре да не използваш избелващи продукти.При мен година след раждането драстично избледняха имай търпение.Може би Тотала ако го ползваш вечер ще ти даде ефект.

# 468
Момичета, да сте ползвали или чували за околоочен крем, от който да ви падат миглите ?  #Crazy
Не съм ,за кой и за кого става въпрос?

# 469
Илианка, много ти благодаря за бързия отговор, да знам че сезона не е подходящ вече за избелващи продукти. Кажи ми моля те кой е този Тотал и на коя фирма, на Ести Лаудер ли беше, не мога да го намеря Simple Smile. Виждам че естрашно коменитарн тук, но така и не разбрах кой крем е

# 470
# 471
Момичета, да сте ползвали или чували за околоочен крем, от който да ви падат миглите ?  #Crazy
Иля, при мен това се получава за съжаление от околоочния крем на Shiseido. същото мо сподели и моя приятелка. дори исках да попитам във форума дали и някое друго момиче има същите оплаквания. според мен причината е в твърде мазната му консистенция

# 472
  • pomorie
здравейте момичета днес получих първата си поръчка от ягодка-компактната пудра на нина ричи -по-скоро е като фон дьо тен и цвета съм улучила глос на клиник много хубав маска за проблемна кожа на h2o също добра до колкото мога да разбера от първото ползване и разочарованието-спирала на боби браун-изсъхнала направо се е гипсирала четката...някакви идеи какво да я правя то е ясно че няма смисъл да я връщам.ако може да я разредяяяяя.....идеи????????ако искате ще пусна и снимки после

# 473
  • Варна
Коя е компактната пудра на Нина Ричи?

# 474
  • София
здравейте момичета днес получих първата си поръчка от ягодка-компактната пудра на нина ричи -по-скоро е като фон дьо тен и цвета съм улучила глос на клиник много хубав маска за проблемна кожа на h2o също добра до колкото мога да разбера от първото ползване и разочарованието-спирала на боби браун-изсъхнала направо се е гипсирала четката...някакви идеи какво да я правя то е ясно че няма смисъл да я връщам.ако може да я разредяяяяя.....идеи????????ако искате ще пусна и снимки после

Защо не им пишеш на Ягодка за проблема, може да решат да ти изпратят нова без да им я връщаш тази.

# 475
  • pomorie
ами ако някой може да ми помогне с примерно писмо че аз зная само испански......compact embellisseur de peau spf 20 nina ricci а ама то отзад си пише fond de teint compact spf 20

# 476
  • София
Получих си днес пудрата Clarins, цветовете са много приятни, освен това не е излишно бляскава, от което се притеснявах. Светлият цвят може и по цялото лице да се сложи, а тъмния като ружче. Или смесено, но още съм прекалено бяла и става разлиак с шията. Crazy
http://us.strawberrynet.com/images/products/06786880302.jpg

# 477
момичета моля за помощ относно избор на кремче за по възрастна кожа, около 50 години за майка ми. Питах преди време за такъв за около очи, а сега за лицето?

# 478
  • София
момичета моля за помощ относно избор на кремче за по възрастна кожа, около 50 години за майка ми. Питах преди време за такъв за около очи, а сега за лицето?

А на какъв околоочен се спря, че и аз съм в процес на търсене по същия повод  Rolling Eyes

# 479
  • София, България
Искам специално да благодаря на
Бубка  Hug
и
sl   Hug

за разясненията, относно LA mer!
Прочетох, колкото можах Embarassed , описанието което Бубка е дала и все повече се надъхвам да си поръчам и двете - Creme de la mere LA MER  и LA MER the eye balm
 Flutter

Много пари са  Crossing Arms
ама ми се виждат много хубави -  а нямам никаква причина да смятам така /нищо на LA MER не съм ползвала/ , което е още по обезпокоително, като се види цената  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт