Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 195
  • 830
  •   1
Отговори
# 570
  • Boston, MA
Разбира се, че е за над 30 г. Benefiance, но пък е до към 50 и на много на 30 не им понася. Като има неизползвани марки, има и тестери.
...
Ама разбира се, обаче като няма тестери (както беше с Шисейдо в България), по-добре с мнения от други сайтове, отколкото без. Както и да е, не искам да се заяждам, включвам се да предупредя, когато ми се струва, че има опасност за грешка - пример Ре-нутрив.  Peace

Като стана въпрос за Шисейдо  Mr. Green де, понеже съм на вълна изсветляващи продукти, ето първоначалните ми впечатления от трите продукта от White Lucent серията. Взех си нещо като травъл сет, с малки разфасовки, ползвам ги от седмица.

Пяната е супер приятна, мекичка, сваля абсолютно всичко. Със сигурност ще я продължа.
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=45315&goChar=S

Лосион (варианта за мазна кожа) - не виждам абсолютно никакъв смисъл от него. По принцип би трябвало да омекотява допълнително, не забелязвам такъв ефект, освен това мисля, че има спирт в него (не съм 100%). Спиртът не е задължително лошо за мен, аз ползвам Клиник втора стъпка, но там салициловата киселина и ментата имат друг ефект. Това, за мен, е излишно.
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=45317&goChar=S

Третото е изсветляващата емулсия - приятна, овлажняваща, но толкова.
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=45319&goChar=S

Засега не забелязвам особено изсветляване от серията, въпреки, че допълнително ползвам Kinerase плюс Estee Lauder Hydra Bright крем. Явно наистина е много лека. Това е. Peace

# 571
  • София
И аз не желая да споря, още повече да давам съвети, тъй като не се смятам за достатъчно компетентна.

За мен си смятам, че не бива да се очаква един лосион от 200 мл. за 40$ да има лифтинг ефект, а по-скоро освежаващ за една кожа без тонус. Разбира се, който не може да си позволи да хвърли 40$ на вятъра може да си поръча тестер, ако няма възможност да го пробва в България. Но едва ли това ще е продуктът, към който всеки от форума ще се хвърли да ползва.

# 572

Набор от тия три червилца на Есте Лаудер - http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=77640&goChar=E. И трите твята ми харесват - естествено в дейстнителност са малко по-различни - аз съм с 303 в момента , което е тъмно студено розово.

Бастет,кажи за червилото на ЕЛ 301 Crystal Baby.Как е като цвят,покривност и блясък.На мен много ми харесва на снимка но дали е така и в действителност.Прасковено ли е ?!

Снощи си сложих от маската на доктора по проблемните места тънък слой под Тотал-крема.Веднага се променя текстурата на кожата на тези места.Добре се сработиха с крема,а чувството беше все едно съм със серумче.Кожата ми сутринта беше добре Peace

червилото е матово, има известна  лъскавина в него, но не е блясък....прасковено е, покривно е, но не е тъмно.

# 573
Вземи й го тогава. За сините кръгове съм скептична донякъде - аз не съм чула за ефективен продукт и то при хора минали 20 г. Другият вариант е следващата серия Абсолю на ланком.

Bastet
, преди време ми препоръча Абсолю на Ланком за майка ми и обещах отзиви. Тя е много, много доволна и каза, че кожата и изглежда много по-добре само след 2-3 дни. Благодарности на теб за   Heart Eyes
[/quote]

прекрасна новина! радвам се, че майка ти се е сработила с крема Simple Smile

# 574
Някой виждал ли е тотала на Клиник в тази опаковка?
http://www.auctiva.com/hostedimages/showimage.aspx?gid=293627&am … ,0,0&format=0

# 575
  • София
Ох, и аз най-накрая си поръчах Метероитите на Guerlain /митик/. От много време им се точа, ама все се разубеждавах - дано да ми стоят добре Laughing.

# 576
  • Плевен
Здравейте,момичета Simple Smile Можете ли да ме посъветвате след 3-те стъпки мога ли да сложа Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher (нали е серум,може и да греша),а след него какъв крем да слагам сега за пролетта и лятото. Кожата ми е комбинарана,но не лъщи,а само по широки пори имам и леко повяхнала ми изглежда. На 28 год съм.

Можеш да слагаш идеалиста след стъпките, преди крема. Аз лично ще ти препоръчам супердефенса, мисля че много ще ти допадне. И въобще не ти изглежда повяхнала кожата, да знаеш Hug
Много ти благодаря за съвета:hug: Имам чувството ,че от диетата нещо ми поувяхна кожата Crazy ,но благодаря и за милите думи Laughing

# 577
Както изглежда няма запознати с продуктите на Swissline във форума. Разглеждах техния сайт и вижте на какво попаданах: http://www.swissline.net/index.php?f=treatments
Ако очакват от мен всяка вечер да минавам по същите процедури със всички тези продукти вече са ме загубили.  Laughing Аз се изморих само като ги гледах и всъщност така и не успях да ги издържа до край. А иначе серума, който ме изкушава не изглежда зле по описание, но не е като да има мнение на потребители.

# 578
  • Варна.....
Даже го имам- това е концентрата, но на мен повече ми хареса нормалният.

# 579
  • Boston, MA
Да, това е концентрата. Аз също предпочитам крема, но тази комбинация е супер изгодна!

# 580
Иля, кремът за под очи Beneficiance e разкошен, май досега никое кремче не ми е действало така   Heart Eyes

# 581
  • София
Аз пък забелязвам, че напоследък нямам сенки под очите. Дали е заради горепосочения крем?

# 582

Мерси! Hug А каква е разликата между крема и концентрата? Това не е серум, а крем, нали? Може ли отдолу на този вавиант да се слага серума търнараунд - в смисъл дали няма да стане много тежко?

# 583
Milena, шампоаните на Тиги не са хубави Rolling Eyes
Много пъти сме ги обсъждали
По-добре си вземи от серията на Лореал профешанъл. Мисля,че са на същата цена, но си ги вземи от тук
В ягодка излизат по-скъпо

Аз имах шампоан и балсам на Тиги за боядисана коса
Получих ужасен пърхот Tired

# 584
  • Варна,морето ...
Milena, шампоаните на Тиги не са хубави Rolling Eyes
Много пъти сме ги обсъждали
По-добре си вземи от серията на Лореал профешанъл. Мисля,че са на същата цена, но си ги вземи от тук
В ягодка излизат по-скъпо

Аз имах шампоан и балсам на Тиги за боядисана коса
Получих ужасен пърхот Tired

май с ниския долара цените се доближават  до тези в златна рибка-за сравнение маскитре са по 38$  в сайта са 48 лв а има и 4.50 доставка

Общи условия

Активация на акаунт