Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 258
  • 830
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Даже го имам- това е концентрата, но на мен повече ми хареса нормалният.

Мерси! Hug А каква е разликата между крема и концентрата? Това не е серум, а крем, нали? Може ли отдолу на този вавиант да се слага серума търнараунд - в смисъл дали няма да стане много тежко?

Според мен се използва или концентрата или крема, не и двете  Peace

P.S. Наскоро питах една консултантка в Бюти зоната защо предлагат само концентрата в БГ и тя ми отговори, че били спрели производството на крема и щял да е само варианта с концентрата  Rolling Eyes

# 586
  • София
Както изглежда няма запознати с продуктите на Swissline във форума. Разглеждах техния сайт и вижте на какво попаданах: http://www.swissline.net/index.php?f=treatments
Ако очакват от мен всяка вечер да минавам по същите процедури със всички тези продукти вече са ме загубили.  Laughing Аз се изморих само като ги гледах и всъщност така и не успях да ги издържа до край. А иначе серума, който ме изкушава не изглежда зле по описание, но не е като да има мнение на потребители.

Ако разполагам с достатъчно свободно време нямам нищо против и по два пъти на ден някой да ми прави тези процедури  Mr. Green

Редактирам се....може би и достатъчно средства и ако не ме изхвърлят и от вкъщи ще е добре при това положение Simple Smile))

# 587
sparkk, аз питам за комбинацията серума търнараунд с концентрата тотал търнараунд.

# 588
  • София
P.S. Наскоро питах една консултантка в Бюти зоната защо предлагат само концентрата в БГ и тя ми отговори, че били спрели производството на крема и щял да е само варианта с концентрата  Rolling Eyes

И на мен така ми казаха в магазина на Ести на Витошка, при това още преди 3-4 месеца Peace.

# 589
# 590
  • София
sparkk, аз питам за комбинацията серума търнараунд с концентрата тотал търнараунд.

Няма серум търнараунд......само крем и концентрат /може би бъркаш концентрата със серум/  Peace

# 591
# 592
  • София

Аз това на втората снимка не съм го виждала, но доколкото успях да прочета на шишенцето му пише, че е за мазна кожа  Peace

# 593
На едното пише тотал търнараунд, което мисля че е крем, а на другото - само търнараунд концентрат за всички типове кожа, което мисля, че е серум. Но е твърде вероятно да бъркам. Grinning

# 594
Е аз не съм забелязала това, мислех, че на всички е ясно, че Бенефианс е за над 30 години, при това за суха кожа.

Има толкова марки и продукти неизпробвани, ако няма преки впечатления, и вторични би трябвало да стават.. Затова се чете насам-натам предварително и се преценява.

Струва ми се, че има ефект на чуждото мнение много силен тук. Преди Монда пишеше изобилно - всички ползваха Клиник, сега се наблюдава масова миграция към Шисейдо (под влиянието на Иля, ми се струва, знам, че тя има най-добри намерения  Peace) и Биотерм. Ама ако не намерите подходящ за вас продукт, не отписвайте цялата марка.  Grinning
Лошо няма, де. Не искам да звуча сухарски-поучително де, те парите са си ваши.  Peace

За Ре-нутрив на Есте Лодър съм 90% сигурна, че е за тънка, суха, застаряваща кожа. Лифт ефект има, но, според мен, не е добра идея за 30 годишна кожа. За всеки случай ще питам на сайта им, само че чата там работи само в работните дни.

Ето точно какво ми каза консултантката в магазина:
На 27 ти е рано за този лосион,защото той е за жени над 35-40 годишна възраст (35-40+) при които се наблюдава поотпуснат контур,линии,бръчици,повяхнала кожа.Препоръча го на моята колежка,която е над 40 и въпреки че нейната кожа е страхотна и почти няма линии и бръчки,тена и е прасковен и равен,кожата опъната и свежа каза и че може да си го ползва за да предотврати появата на евентуални проблеми.Както и да е,аз го поръчах вече за колежката и ще разбера от нея как е.В никакъв лучай не съм искала да подвеждам някого.
За чуждото мнение си права, и не си единствената която го забелязва,но хората които се доверяват сами са си го избрали и си е тяхна работа в крайна сметка.Други пък изобщо не се влияят Wink
Лошо няма, де. Не искам да звуча сухарски-поучително де, те парите са си ваши.  Peace
Именно Peace
Ама ако не намерите подходящ за вас продукт, не отписвайте цялата марка.  Grinning
И с това съм напълно съгласна Peace

Ще се радвам ако пишеш на Есте Лаудер и дадеш повече информация   bouquet

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 12:47 от мими23

# 595

Набор от тия три червилца на Есте Лаудер - http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=77640&goChar=E. И трите твята ми харесват - естествено в дейстнителност са малко по-различни - аз съм с 303 в момента , което е тъмно студено розово.

Бастет,кажи за червилото на ЕЛ 301 Crystal Baby.Как е като цвят,покривност и блясък.На мен много ми харесва на снимка но дали е така и в действителност.Прасковено ли е ?!

Снощи си сложих от маската на доктора по проблемните места тънък слой под Тотал-крема.Веднага се променя текстурата на кожата на тези места.Добре се сработиха с крема,а чувството беше все едно съм със серумче.Кожата ми сутринта беше добре Peace

червилото е матово, има известна  лъскавина в него, но не е блясък....прасковено е, покривно е, но не е тъмно.

Значи става за ежедневна полза.Но пък ми се иска и подобен цвят но с повече блясък.Гледах разни червилца на ИСЛ, Версаче, Диор и т.н....
Кажете някое което хем хубав цвят има хем блясък ?!

# 596
И с едно притеснение.Тази седмица си получих 2-рата стъпка за 2-ри тип кожа 400 мл.
Нещо ме притесни.Досега при ползването и никога не ми е мирисало толкова силно на спирт.Винаги съм имала едно леко ментово усещане при ползване,и кожата чувства студено...А сега направо си мирише на спирт,като доближа памучето до носа направо ме удря миризмата а на кожата ми щипе.
Все едно в бутилката има оцветен в лилаво (даже ми се струва че е прекалено лилав) чист спирт Sad Не знам какво да си мисля.Това ми е първото досега съмнение в Ягодата.
Моля ви кажете как миришат вашите,и на Ягодата също ще пиша.

# 597
мими23   трябва да си го залепя памучето до носа за да усетя мириса на спирт.Нещо не е наред наистина.

# 598
  • София
На едното пише тотал търнараунд, което мисля че е крем, а на другото - само търнараунд концентрат за всички типове кожа, което мисля, че е серум. Но е твърде вероятно да бъркам. Grinning

За концентрата може да се каже, че е нещо като серум по това, че се ползва преди дневния или нощния крем /както си е при серумите обикновенно/.........абе какво значение в крайна сметка има дали е серум или концентрат, важно е работа да върши Grinning

# 599
Здравейте момичета ,от скоро съм се зарибила да направя поръчка от саса ,но все още проучвам нещата за Шисейдо ...
Доколкото разбрах вече има продукти в Цум ,някой знае ли дали могат да се вземат мострички и дали цените в ЦУМ коренно се различават със цените в ягодка или саса  Hug

Общи условия

Активация на акаунт