Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 235
  • 830
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте и от мен. В съседна тема прочетох мнението на Кръци за разликата в цената на една спирала тук в Ягодка и по магазините и реших да се присъединя към вас. :И да разбера какво са Ягодка и Caca, както и ползите от пазаруването при тях. Simple Smile

# 616
Здравейте и от мен. В съседна тема прочетох мнението на Кръци за разликата в цената на една спирала тук в Ягодка и по магазините и реших да се присъединя към вас. :И да разбера какво са Ягодка и Caca, както и ползите от пазаруването при тях. Simple Smile
В първия пост е описано всичко ,ако имаш въпроси -питай. Laughing

# 617
В първия пост е описано всичко ,ако имаш въпроси -питай. Laughing
Ще прочета при първа възможност по-голямата част от мненията ви. Обещавам, като новак в тази тема да не ви задавам глупави въпроси. Simple Smile

# 618

Ами здравей тогава и добре дошла Hug
Голяма зарибявка е,именно заради разликата в цените....пък и мисля (поне при мен) очакването на пакетчето с лилава панделка,разопаковането му и т.н.
Има също и много промоции и бонус програма с която с всяка следваща поръчка получаваш % намаление,като накрая стигаш до 10%. При поръчани 3 продукта получаваш 5% допълнително.За първа поръчка - подаръче. Ами това е накратко...

# 619

Ами здравей тогава и добре дошла Hug
Голяма зарибявка е,именно заради разликата в цените....пък и мисля (поне при мен) очакването на пакетчето с лилава панделка,разопаковането му и т.н.
Има също и много промоции и бонус програма с която с всяка следваща поръчка получаваш % намаление,като накрая стигаш до 10%. При поръчани 3 продукта получаваш 5% допълнително.За първа поръчка - подаръче. Ами това е накратко...

Благодаря Ви. Hug

# 620
palavata_monahinq , а не се притеснявай задавай всякакви въпроси тук сме добрички Mr. Green

# 621
Голяма зарибявка е да знаеш
Почнеш ли веднъж... Mr. Green

Най-готино е като си купиш крем за 40лв. от Ягодка, а тук по магазините е 80-90лв Shocked

Щото курса на долара пада, а тук никой не намаля цените на козметичните продукти Wink

# 622
Аз от ланкомската спирала се зарибих да вляза тук. Досега не съм я купила за по-малко от 55-60 лв. Sad

# 623
# 624
На половин цена е. Sad Само се притеснявам, че ще спестя от цената на спиралата, ама ще давам по още пет пъти по толкова за други неща. Нещо много зарибяващо ми се вижда с тези ниски цени.

# 625
Много е зарибяващо  Money

Още не ми е дошла първата поръчка, а искам пак да поръчвам  Crazy

# 626
 Joy

е минава с времето,само в началото е така
на мен ми помина крастата, скоро не съм поръчвала

поспамихме малко Blush

# 627
На половин цена е. Sad Само се притеснявам, че ще спестя от цената на спиралата, ама ще давам по още пет пъти по толкова за други неща. Нещо много зарибяващо ми се вижда с тези ниски цени.

Ти го гледаш от тази страна,но можеш да го погледнеш и от друга,спестяваш 33 лева и с тях можеш да си купиш още нещо от което имаш нужда...инак даваш 60 лева и имаш само една спирала.
Аз не мога да кажа,че чак толкоз съм се зарибила че да давам много (или всичките си) пари.Въпрос на здрав разум Peace

# 628
Да, поспамихе, съжалявам за което.  Embarassed Пожелавам ви приятна вечер, аз ей сега ще споделя на моето мило за новото ми откритие. Simple SmileСигурна съм, че ще остане много доволен. Mr. Green

# 629
Да, поспамихе, съжалявам за което.  Embarassed Пожелавам ви приятна вечер, аз ей сега ще споделя на моето мило за новото ми откритие. Simple SmileСигурна съм, че ще остане много доволен. Mr. Green

Гаранция много ще го зарадваш Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт