Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 153
  • 830
  •   1
Отговори
# 660
Цитат
Много се замислям за Будоара на Вивиен Уестууд...

Мими23 понеже аз съм на вълна пролетно-летен парфюм,а за будоара чета хубави неща - та става ли за този сезон?
И този къде се нанася?

dgeni1966 Не съм Емел, но да кажа - аз Benefiance на Шисейдо  ползвам от зимата, сега чакам 2-ри даже - нищо не ми пада! Много добре подхранен си чувствам контура даже!

Май не съм го мирисала Thinking
Не помня вече,но са ми го описвали.
А това е на шисейдо е за устни Peace

# 661
Цитат
Много се замислям за Будоара на Вивиен Уестууд...

dgeni1966 Не съм Емел, но да кажа - аз Benefiance на Шисейдо  ползвам от зимата, сега чакам 2-ри даже - нищо не ми пада! Много добре подхранен си чувствам контура даже!
Благодаря,може би им е малко силен за възраста  ,аз се чудя дали да си го поръчам за есента,кожата ми е мазна а очния контур сух за по студено време ще е добре...

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 12:13 от dgeni1966

# 662
  • София
Момичетаааааа моля ви, стига сте копирали тези чаршафи.

Можете да съкратите поста, или да го копирате без картинка или да се обърнете направо към човека, на който искате да пишете.

Но да копирате големи постове, ами така 2 поста заемат цяла страница.  ooooh!

# 663
Не можах да устоя на Будоара - поръчах го... пък който ще номер да е в колекцията ooooh!
и аз не издържах Embarassed 3 бройки поръчах Laughing

# 664
  • София
За тези които проявиха интерес - не ми капят миглите от Benefiance на Шисейдо. Много държа на миглите си /е, то кой ли не/ и много си ги харесвам; бих спряла крема веднага в противен случай.

# 665
Не се сдържах и поръчах Будоара, най-хубавото е че вече парфюмите нямат 10%
Shipping Cost -  FREE SHIPPING
Heart Eyes

Редактирам се І Има такса, начисли ми я към края  Embarassed

# 666
И аз поръчах Будоара Peace

# 667
Момичета, това според вас какво е?
До колкото разбирам не е маска, но не е и балсам...

Е как не в беше срам да споменете за будоара  Crossing Arms, какво да правя сега, а?

# 668

Покрай парфюма поръчах и този ФДТ - Clinique - Supermoisture MakeUp - No. 06 Neutral ( MF-N ) 30ml/1oz - дано съм уцелила цвета.
Помня само, че когато го пробвах много ми хареса като покривност и добре хидратираше.

red shoe По описание го дават да се ползва както маска - нещо като олио е.(Richer than conditioner for repair of heavily damaged hair.  - по - богато от балсам за възстановяване на увредени коси.)

# 669
Хех, след тия отзиви и аз току що поръчах Бодуара, въпреки че идея си нямам как мирише Wink
Дано не ме разочарова...

# 670
Хех, след тия отзиви и аз току що поръчах Бодуара, въпреки че идея си нямам как мирише Wink
Дано не ме разочарова...
Със сигурност няма Peace

# 671
  • София
Дано не ме разочарова...
Със сигурност няма Peace

А сладникав ли е много този парфюм.........мен честно казано вече ме е страх да поръчвам така на сляпо, че с два парфюма не случих  Cry

# 672
  • София
Аз поръчах. Все някой от фамилията ще го хареса.

А защо аз не виждам всички нови неща, които вие виждате? newsm78

# 673
  • Варна
И на мен ми е интересно на какво мирише този Будоар  Whistling

# 674
И на мен ми е интересно на какво мирише този Будоар  Whistling

Ето опсание, ако това ще в помогне: http://www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=765&am … FUM&LANGUE=en

Общи условия

Активация на акаунт