Отговори
# 150
  • до Бургас
Добро утро:)))
Честит Рожден ден Димяни! Честити месечета!
Момичета , кога може да сложа обеци на моята кукла?? Питах много хора, всички различно казват:(
За памперси аз от самото раждане купувах на Памперс, обаче последно време не съм доволна, много пропускат!
Аз давам жълтък 2 пъти на седмица по половин жълтък със зеленчуково пюре.

# 151
ЧРД Димяни!!! Много здраве и късмет ти желая и да бъдеш все така активна форумописателка  bouquet

Честити месечета на Ивон и Александър   bouquet

Аз давам жълтък по 1/4, но веднъж седмично. Нещо не съм много постоянна. Rolling Eyes

Днес временцето е мрачно и едва ли ще се щъка  много навън.  Sad

# 152

Димяни, Честит рожден ден!

Бъди много здрава, щастлива и нека винаги живота ти поднася поводи да се усмихваш!

Гита, Марти, пожелавам ви скорошно оздравяване на малките сладки наборчета и техните по-големи сестриче и братче!

Алекс вода не пие и след опита ми да го уча единственото, което постигнах е мокър матрак.
Да се похваля- вчера от легнало се изправи до седнало положение и после стана прав самичък. Случва ни се за първи път Simple Smile.

Ох, депресирахте ме с тези килограми Sad. От 10 дни карам активно на салати и кисело мляко  и не съм смъкнала нито килограм, а се движа постоянно Sad. Само аз ли качих зимата и докато кърмя newsm78. При ръст 172 излязох от болницата 61 кг., след 2 седмици бях 58, а в момента съм 62. Ужас. В началото на април ще сме кумове и трябва да стана поне 58 пак. Пия масло от ленено семе, но за момента не съм видяла ефект. След малко се мятам на велоергометъра.

Честити месечета на Ивон и нашия съименник  bouquet!

Ето едно предложение за заглавие: Във форума пишем двама- аз и мойта АВГУСТОВСКА мама!

# 153
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТОНИ!!!  БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!!!

# 154
Добро утро!!!

А честит сняг Party

Да почерпя за 7 м на моето зайче Ивон Misc Baby Bottle  party023 newsm38

Честит рожден ден и на Тони. Да ис много здрава и щастлива.Рай да ти носи само хубави мигове  bouquet

# 155
Честит рожден ден!Тони,
Много здраве, щастие и късмет от нашата дружина,
А другото - от магазина!

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 10:33 от Rebeka Schlesinger

# 156
Честит Рожден Ден на Димяни !!!!   bouquet

# 157
Добро утро мили мами!

Димяни Честит Рожден ден!!!! Да си мнооого обичана съпруга и майка !!!

Пожелавам на всички много хубав ден!!!

Сега наред:
жълтък още не давам и то защото се притеснявам за яйцата - тук ги носят от Индия, Саудитска арабия, е има и европейски ама от кога са  ooooh! Ще почакам още месец да се върнем в БГ и от някъде ще взема пресни
Водичка пием по малко, тук вече е доста топло през деня до 30 градусаи без водичка според мен ще се обезводни. Ама като казвам малко 2-3 пъти по 10-до максимум 20 мл.

# 158
Честит Рожден Ден, Димяни! За теб -   СЛЪНЧОГЛЕДИ  love001
Честито месече на Ивон и Александър! Здрави, красиви и обичани да растат! babydust7

Беличка, и ние така лазим...То не е точно лазене, а по-скоро свличане, но много пъргаво... Simple Smile Жълтък давам от поне месец по половинка през ден.
YuNI, колко ги изчакваш да се напълнят?!  GrinningШегувам се!  bouquet Случвало ни се е да пропуснат, когато опитаме с по-големия размер, а тя още не го е достигнала съвсем, както и когато вече са и малки. Може и при вас да е от това.Вчера взех няколко от тези с лайка, за да ги видя какво представляват, иначе ползваме Activ Baby, откакто е родена...
На каката й пробих ушичките на 10 месеца, около месец носихме медицинските обечки, а след това наши...С мъничката вероятно ще постъпя по същия начин... Simple Smile
Христинче, бонбонът си заслужава помощта!  remybussi
Това е също сайт от типа, но аз ползвам shack-a:
http://tinypic.com/

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 11:15 от Curlicue

# 159
Имам едно въпросче към мамите приготвящи домашни пюренца.Слагате ли мазнина от рода на зехтин или краве масло и по колко.Все още ги приготвям натюр,но май вече сме големи и можем да си позволим  да поувкусим манджата!!! Mr. Green

# 160
Честит Рожден Ден, Димяни!
Честита месечинка на Ивон!

# 161
Честити 7-месеца на ИВон и всички останали августинчета, които празнуват днес!

Христичето-аз също прява домашни зеленчукови пюрета, защото Перси не яде купешките. Слагам малко краве масло, по малко от лешник, много правилно беше описала Гера /за попарата/. Определено с малко мазнина стават по-вкусни!

# 162
  • София
Мерси на всички за пожеланията! Hug
Много сте мили  bouquet Heart Eyes

Хриси,аз слагам масло колкото лешниче Mr. Green

# 163
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДАМЯНИ! МНОГО ЩАСТИЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

Тази нощ и аз бях от будуващите. Снощи Емма пак повърна, а през нощта се скапа от кашляне, пак повърна. Гушкахме се, сиропи, масаж с Пулмекс, Коларгол в носа и не знам от кое, но се поуспокои и заспа. Сутринта пак от кашляне се събуди. Честно казано, малко се радвам, че повръща. Така изкарва храчки.

А това време направо ме скапва. Не може до вчера да е 20гр, а днес-сняг. Как да не се разболее човек.

За обеците скоро писах-на Констанца не съм слагала и на Емма няма, докато не решат сами, че го искат.

Венци, не се тюхкай за кг-аз качих 40 и имам 13 за сваляне още. С Констанца качих 35 и за малко повече от година ги махнах без диети.

Хриси, в готовите пюрета има мазнина и аз от началото слагам, когато готвя, по малко зехтин.

# 164
Здравейте  Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
    bouquet  Честит Рожден Ден, мила Тони!
Бъди жива и здрава, все така красива, винаги желана и уважавана! И двамата ти мъже да те слушат много и да те носят на ръце
    bouquet
                                                       Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито месече на Ивон  Heart Eyes

Изчезвам да уча  Blush Весел ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт