Отговори
# 210
Опаааааааа, сега се прибрахме от вън.
Ама то верно си било 2 градуса.Поне Ивон спа като къпана.

За кус-куса-слагам 200 мл вода да заври.После слагам 1 супена лъжица зехтин и 2 супени лъжици от кус-куса.Оставям го да поври 5 минути е готов.Не го пасирам, за да свиква да дъвче и не добавям АМ, той си е достатъчно хранителен.Аз слагам сиренце малко, но може и със захар.
Копувам този на Плазмон, защото фигурките са по-малки и е по -малка вероятността да се задави.

Тони, още ли не си тръгнала да се разкрасяваш. Party

# 211
Наведи,рядко има ден в който да не готвя Simple Smile
Тук всички са манджии... добре,че ми се занимава иначе....  ooooh!
И десерти и глезотийки  Mr. Green
Помагам си и от тук в форума с готварски нови рецепти за да разнообразявам! Peace
Еххххх ако може и моята женица да прихване малко от тебе на следващата ви среща

Следващата среща направо в Димяни да направим  Mr. Green

# 212
Честит рожден ден, Димяни! Бъди здрава, щастлива и много обичана!

За сметка на това, обаче, майка и, кукумицина, кой я би през главата да чете едни теми от форума за умрели хора и духове  Sick Цяла нощ не посмях да мигна да не взема да сънувам нещо или да не ми се яви няко и то при положение, че мъжо си беше до мен. Бррррррр. Shocked
  hahaha Joy Joy Joy

elissee, Броколи с ориз много се харесва от нас, ама чак ужасно да мирише не съм забелязала. Може да е било развалено въпреки, че е в срок.
MEGI_ , и моето слънчице не пие вода, само се жабури с нея и плюе.

# 213
  • Ланкър, планините Овнерог
Наведи,рядко има ден в който да не готвя Simple Smile
Тук всички са манджии... добре,че ми се занимава иначе....  ooooh!
И десерти и глезотийки  Mr. Green
Помагам си и от тук в форума с готварски нови рецепти за да разнообразявам! Peace

Еххххх ако може и моята женица да прихване малко от тебе на следващата ви среща

Я, па ти

# 214
# 215
Аз купих на Али бял плътен шал като му изби първото зъбче, тъй като знаех че трябва да е дрешка, но идеята със слончето е мног одобра Peace

# 216
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден, Димяни! Много обич, щастие и късмет край теб!

# 217
Какво какво нещо не разбрахние вече имаме първо зъбче но не съм направила нищо.Миналия ден му купих кенкуру ако това се счета

# 218
Миналия ден му купих кенкуру ако това се счета

Само, ако е бяло... Mr. Green

# 219
Какво какво нещо не разбрахние вече имаме първо зъбче но не съм направила нищо.Миналия ден му купих кенкуру ако това се счета
Не ти разбрах поста нещо?

# 220
  • ГОре на черешата...
За зъбчетата аз знам колие, перлено /е, може и имитация разбира се Wink/ на този, който пръв види зъбчето - да са бели и красиви като перлите.

# 221
  • София
Честит рожден ден, Дамяни!
Да си жива, здрава и много щастлива!

За линията на корема, започна да избледнява, но се забелязва Whistling. Дано да лятото да изчезне.
И аз готвя всеки ден по две манджи - една за нас и една за Дани, че той е много капризен и почти нищо от нашите манджи не яде  Crossing Arms.

Вчера бяхме на консултация и лекарката ми каза, да давам на Ани кисели. Да знаете откъде мога да купя и на коя фирма да търся?

# 222
Добър Ден от нас  Simple Smile
Времето е много гадно днес и се чуда дали не направих грешка , че изведох малката с мен.Какви са тези снегове , аз сутринта като станах бях стъписана от гледката през прозореца  Shocked

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДИМЯНИ   bouquet

Я дайте идейка за нещо бързичко за вечеря  newsm78

# 223
  • ГОре на черешата...
Я дайте идейка за нещо бързичко за вечеря  newsm78

Таратор, омлет, пържени картофи, принцеси, пица...

# 224
Гювечета ,стават бързо и лесно и са много вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт