" Слънчице навън изгря и Монтанските деца огря"

• 12 879
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Милена добре дошла и от мен GrinningКажи кога си родена и ти ...къде живеете ?

# 181
Родена съм на 2.10 1977 г.Живеем на ул."Сан Стефано",тя се намира зад държавния архив.

# 182
Привет и от мен,mih06,с теб сме набори.

Ками, аз имам кошница каквото търсиш на MONI и е доста запазена. Ето виж я тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219218. И да те питам къде си учила, много си ми позната?

Благодаря за помощта,също и на Станиславчето,казала съм на майката,тя ще си избере и ще ви пише ЛС.
Учила съм в 3-то у-ще.,а след това в Електротехникума

Ками  newsm78Майчето и Борянка ли са кръстници на Мария и Светли?
Да,Светли още не е кръстен,това предстои.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 19:08 от Камелия-МС

# 183
  • у дома
Добре дошла на Миленка!Най-после една мама ,която ми е в района-ние живеем зад ДСКаса,а и гледам че малките са анбори ама ние ходим често в Попката ,а вас не сме ви засичали...или сме ви засичали,не мога да се естя по имената...Ама вече ходим по.често в Слънчевата,заради детския кът.

# 184
лятото често ходихме на бензиностанцията, а Албена ни предаваше по икономика един от предметите не се сещам точно кой

# 185
 svetlaem днес те видях на раяните  Flutter  ама пак не ти се обадих ...  Whistling  срам ...  ooooh!  какво да се прави  Crossing Arms

# 186
Искам да ви питам.... има ли някоя мама от вас (или позната на някоя от вас), която да НЕ си е ваксинирала детето със задължителните ваксини или поне с част от тях??? Днес взех решение да не слагам всичките ваксини, но нямам много информация и все пак сложихме ДТК.... И искам да знам, ако реша да не слагам повече ваксини има ли някакво значение, че от някои от тях вече имаме по един или два приема???
Попаднах на едно филмче против ваксините (не знам колко е достоверно обаче) и си отговорих на много въпроси относно повишената заболеваемост на децата... Аз лично патих от антибиотици и съм против тях, но за съжаление по стечение на обстоятелствата трябва да ми слагат мускулно всеки месец антибиотици до края на живота... Интересувам се и от лечение с хомеопатия... До сега не съм ползвала, но искам да науча повече, та когато ми се наложи спешно някакво лечение, относно бебето да не прибягвам веднага до антибиотици (както препоръчват лекарите), а да знам, че има и друг изход... Познавате ли добри хомеопати в Монтана и околностите???

# 187
За ваксините на бебчовците знам,че ако не се слагат всичките ,после не ги приемат в ДГ ама не съм сигурна дали е така ....  newsm78

# 188
За ваксините на бебчовците знам,че ако не се слагат всичките ,после не ги приемат в ДГ ама не съм сигурна дали е така ....  newsm78
Така е,в яслите и детските градини изискват на децата да са поставени задължителните ваксини.
Този спор за вредата или ползата от ваксинирането е от доста време,особен страх всяваха живите ваксини срещу полиомелит,именно затова бяха заменени с убити.Родители са плащали на лекарите,за да не поставят ваксината(живата),а да пишат,че е сложена.В предаване на Милен Цветков го казаха.И все пак твърдението е,че носят повече полза,отколкото вреда.Разкажи какво видя във филмчето?
Но тава дали да приемеш ваксинирането не те задължава да употребяваш антибиотици.Дъщеря ми има всички задължителни ваксини,а е пила 2-3 пъти антибиотик,като 2 пъти е било за кашлица,по-късно разбрах,че е било напълно ненужно(кашлица с АБ не се лекува).Ако добре съм те разбрала.
Като хомеопат в Монтана знам д-р Манасиев,друг не знам.Аз много неща съм си записала за хомеопатията,утре ще ги издиря и ще ти пратя да четеш.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 23:05 от Камелия-МС

# 189
Филма е час и половина, трудно е да обясня всичко, което казаха там, но ще се поровя да намеря линка, от където го изтеглих и ще го напиша... Ако някоя от вас иска може да го изгледа, най-малкото гледането и информирането за сега не вредят  Peace И аз знам за детските градини, но ми прави впечатление, че все повече майки отказват ваксините и явно има начин да се запише детето на детска и без ваксиниране.... само трябва да го открия  Peace И в тоя ред на мисли ми хрумва следното нещо...... Ако моето дете не е ваксинирано, значи в детската то ще се разболее, а не ваксинираните... нали така??? Тогава от какво ги е страх??? Защо не пускат неваксинирани деца??? Защо се разболяват децата от тези болести след като са ваксинирани вече??? И защо на бебенце на два дни му е нужна ваксина против хепатит B, от къде това детенце би се разболяло точно от хепатит B,  та тази ваксина му е толкова нужна през първите 24 часа от раждането  Thinking

# 190
И аз знам за детските градини, но ми прави впечатление, че все повече майки отказват ваксините и явно има начин да се запише детето на детска и без ваксиниране.... само трябва да го открия  Peace И в тоя ред на мисли ми хрумва следното нещо...... Ако моето дете не е ваксинирано, значи в детската то ще се разболее, а не ваксинираните... нали така??? Тогава от какво ги е страх??? Защо не пускат неваксинирани деца??? Защо се разболяват децата от тези болести след като са ваксинирани вече???
Ако ваксинирано дете се разболее,болестта протича по-леко,без тежки последици и минава по-бързо.Начинът,който аз зная е този който вече написах-родителите плащат,за да се отбележи,че ваксината е поставена,а тя не е.Но смееш ли да рискуваш???
А за ранното ваксиниране навсякъде си имат различна практика,в някои държави първата ваксина се поставя на 6 месеца.

# 191
на мен личен лекар ми е д-р Манасиев и го познавам от както се помня, той е специалист по детски болести, честно казано съм много доволна от него. Може да идеш при него за съвет няма да те върне и ще ти обясни много добре. Дано нямате здравословни проблеми и не ви се налага да ходите по доктори Grinning

# 192
Ами в интерес на истината смея да рискувам. Още повече, че един човек няма как да се разболее от всички болести, за които има задължителни ваксини. Ето Пентаксим-а например е за дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит и Хемофилус инфлуенце тип Б/това е инфекция водеща до менингит и пневмонии особено при малките деца/. За последното дори не е нужно да се прави ваксина (не е задължителна за България, а случаите на болни деца се броят на пръсти). Та питам, каква е логиката едно малко бебе да се набута с тези пет болести наведнъж... Никой нормален човек не би се разболял от тези неща наведнъж, тогава защо да затормозявам организма на малкото човече???
Както и да е.... ето тук е филма, за който говорих http://www.kolibka.com/download.php?mid=4837
а това са субтитрите http://www.kolibka.com/download.php?sid=4837 (ако не може да се свали от тук, копирайте линка и го отворете на нов прозорец, той ще поиска да се сейвне автоматично)

Ще ми е интересно да го изкоментираме, ако решите да го гледате... Обичам да съм информирана и мисля, че чуждия опит е ценен, колкото и личния такъв  Peace

# 193
Ех,как ме е яд.Не ми се отваря линка.Както и да е....

Майка ми ходи при д-р Манасиев.Много е мил и любезен.Нямам никакви впечатления за него като педиатър,така че няма да коментирам.За съжаление от хомеопатия  не разбира.На майка ми и беше изписал две хомеопaтични лекарства, да си ги редува.Нито и обясни как да се пият,спомням си че тя ми досаждаше да ме пита. Даването на повече от едно лекарство е в разрез с класическата хомеопатия.Има закована тема в здравния,който се интересува може да прочете.
За мое най-голяма учудване майка ми все още му е пациент.

Като няма риба и ракът е риба.

Извинявам се за нахлуването,изнизвам се.Успех в избора ви.

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 07:20 от zonka

# 194
Стеле, честно казано и аз доста се притеснявах за поставянето на ваксините, но пък от друга страна, не бих рискувала здравето и живота на децата си, като не им ги сложа. Що се отнася за менингитната ваксина, януари, когато Криси го хвана гадния грип и стигнахме до болница, там лекарката ни препоръча, ако не сме я слагали, да го направим, защото гриповете водят до усложнения, между, които и менингит. Освен, че децата не ги вземат на детска градина, ако някога детето ти реши да учи в университет в чужбина, също трябва да покаже, че има ваксинациите. Естествествено, това едва ли ще е голяма причина, ако си решила да не слагаш ваксините, или поне не всички, но според мен нещастните случаи след ваксина са доста незначителни като %, пък и медицината се развива, ваксините също. Това е много сложен въпрос! Що се отнася до хомеопатията, и аз гледах филм на ВВС, за експеримент с хомеопатични средства и се оказа, че това си е чиста вода. Ех, ако водата лекуваше...

Общи условия

Активация на акаунт