" Слънчице навън изгря и Монтанските деца огря"

• 12 860
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
   щото 6те ходиме с тебе  hug lalalala на кафе и за кухнята  Whistling   на Доротея

# 241
Много тъпо се получава така. Тези с по-големите дечица излизат сутрин и на обяд се прибират да спят дечурлигата, а тези с по-малките (включително аз) не могат сутрин, а към обяд. Моята причина е, че сутрин е по-студено и не смея да го извеждам, особено пък сега като смениха времето. Аз излизам към 13 часа и се прибирам към 19. Кво ше прайм така, не ми е ясно!  newsm78

# 242
да ...  Thinking  много кофти се получава  ooooh!

# 243
Ако искате да се разберем за след обяд към 4-5 ч.Иначе няма как да стане.   Blush

# 244
  • у дома
mih06,вие до обяд в попската ли ходите?Аз не мога де се сетя за вас по името на детенце,честно си признавам...Вие си се разбирайте,както на ви е удобно,а аз ще преценя дали мога...по принцип към 17ч взимам големия от детска,но пък тогава съм и с двамата и ако дойда със сигурност тези които са с по едно детенце ще ги откажа от идеята за второ...

# 245
Като вземем яденето на обяд и тогава отиваме в Попската,докато стане време малката да яде.Тя яде към 1 -1 и 30.Някой път ходим в Попската и преди да отидем за храната,но много рядко.Ако се засечем в градинката,ще ти се обадя.   Hug

# 246
Момичета, привет от нас! Да ви се оплача, преди малко разбрах, че педито ни е заминала в чужбина и ни е зарязала Shocked
Тъкмо звънях до медицинския център, та ме успокойха, че ще има нова на нейно място. Възмутена съм отново, как може подобно безотговорно отношение, при това към деца. Три месеца я нямаше и сега просто духна... #Sniper
Ето, можете да видите къде се разхождаме с децата, едно от тихите местенца, за съжаление отрупано с боклук  #Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219218

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 11:49 от desin4o

# 247
desin4o ooooh! мисля си че вече нищо не би ме изненадало но уви- още като видя такава гледка ми се гнуси... HugА това за педиатърката също е много гадно ами ако новата нея харесаш...трябва да чакаш юни да я смениш.!?Сега се сещам за доктора дето ми водеше консултациите през първата ми бременност как драсна в отпуск без да ме предупреди (като аз ден преди това ходех на преглед)и ден след тава родих. Счупих телефоните от звънене  ooooh!а той не благоволи да ги вдигне.Не че и с Иванчо не се повтори пак случката но този път  друг доктор разбира се  Hugтой отговори на търсенето ми с обяснение че е тъкмо пристигнал на морето и даже да тръгне да се връща аз ще съм родила защото ми е второ раждане PraynigСлаво Богу че нямах проблеми и двата пъти или пък някакви усложненея иначе #2gunfire #2gunfireНо какво да се прави да несъм тръгнала да раждам август месец.... Joy

# 248
Момичета,ще излизате ли днес?Моят малчо спи,но се чудя за след обяд.
Биси,издай при кои си родила/ако искаш,разбира се/.Хайде,следващия път ще си имаш едно на ум,като ги знаеш. Laughing
Десинчо,в твоите случаи какво мога да кажа,освен-българска работа-а до кога така???Много ме е яд на такава немарливост от всички страни.Вчера дадоха при Миглена Чакракчиева/надявам се правилно да съм го написала/ една жена на която влезли в двора и й изсекли дърветата,борове и елхи и никой от съседите не казва нищо.На малцина им "пука" за природата.

# 249
Десита, тези картини ги показваха сутринта по БТВ и аз уж да запомня името на стадиона, за да те питам снимките дето ми ги прати от там ли са и пак го забравих  ooooh!

# 250
Аз вчера ги пратих на Тази сутрин, но не съм гледала сутринта, пък и не мислех, че толкова бързо ще ги покажат!

# 251
Да Ками ще кажа ...аз няма какво да крия тези безотговорни човеци .Първата бременност ми я следеше др. Тодоров но виках др.Брастинков поради по-горе изброените причини да ме изроди .А втория път ходех при Бръстинков разбираемо защо но ме изроди др.Илиев той беше по това време и дежурен

# 252
и аз ходих при Брастинков  Peace  страхотен е  Party  мн е печен  Hug

# 253
Гледам коментирате лекарите.

Имам въпрос за гинеколог.Кой бихте ми препоръчали?

# 254
Гледам коментирате лекарите.

Имам въпрос за гинеколог.Кой бихте ми препоръчали?

Ами аз бях при Кастрева и съм много доволна, но не съм чула за гинеколог в Монтана, от който да няма оплаквания.

Общи условия

Активация на акаунт