Примерна схема за захранване 6

• 49 549
  • 586
  •   1
Отговори
# 450
  • София
значи точния цитат е че тези стойсности са в 100 грама пудра което е самото мляко на прах, а до него има и стойност на 100 мл готова храна. искаш ли да ти ги препиша и тях? Peace

# 451
  • под дъгата
GrOzNoTo^_^PaTe, мисля, че детето ти е достатъчно пораснало за Слънчо  Wink
Кисело мляко дадох като навърши годинка, прясно - само в кремчета, грис, други, малко по-късно, но не и в непреработен вид.
Понякога прекаленото вторачване изиграва лоша шега  Simple Smile

maichezaiche, спокойно, бе! Аз наистина не разбрах, дали очакваш одобрение или обратното. Случвало се е да взимам в началото от кухнята храна, съдържаща невъведени от мен съставки. Просто не съм я давала, ако съм преценила, че не й е време, или съм давала по малко, ако съм решила да въвеждам. Много пъти аз съм си хапвала яденето или пък е отивало в коша.  Laughing

# 452
Понякога прекаленото вторачване изиграва лоша шега  Simple Smile
[/color]
Май има нещо вярно  Grinning

elpet ,няма смисъл,защото мен ме интересуваше дали изобщо ги има.Благодаря за труда! Hug

# 453
  • София
пате, няма проблем. Grinning
за вторачването има нещо вярно, но все пак предпазливост излишна според мен няма Peace

# 454
Добре де,аз не разбрах дали адцдавам от тези каши Лека нощ,бисквитени и бисквити на коя да е марка,преди анвършване на година.И евентуално за какви реакции да следя.Все още си кърмя детето,и адаптирано почти не е пил,нос ега с тези млечни каши не знам как да процедирам newsm78

# 455
Натали, аз не исках дакажа да не даваш такава каша. Просто ми стана 4удно на какво се дължи това разминаване между това, което пише на кутията и това, което  са ти отговорили. Предполагам, 4е се имат предвид две разли4ни неща. Не ми се отваря ленти4ката ти колко е голямо детенцето, но доколкото помня сте на десетина месеца. Ако нямате алергии и кожни проблеми не виждам защо да не даваш такава каша. Моето дете има АД и я дадох по-късно и нямаше реакции.
Ако имате АБКМ тогава не е добър вариант.
Възможните реакции са обриви, разстройство, повръщане, подуване...

# 456
Благодаря Виви PeaceСега виждам ,че янмам лентичка,на 10 месеца и 20 дена е Peace

# 457
  • под дъгата
elpet, така е. Има голяма разлика между предпазливост и вторачване, като едното не изключва другото.  Simple Smile

...Ако нямате алергии и кожни проблеми не виждам защо да не даваш такава каша. Моето дете има АД и я дадох по-късно и нямаше реакции.
Ако имате АБКМ тогава не е добър вариант.
Възможните реакции са обриви, разстройство, повръщане, подуване...
Това е и моето мнение.
След като въведох масло и сирене през 10м., започнах да давам и такъв тип млечни каши.

# 458
  • София
а, да си дойдем пак на думата за сиренето. или някъде в тази или в предната питах, но за маслото. Laughing
сега дайте идеи моля за вид сиренце. ние вкъъщи сега сме се спрели на марката лакрима, доста е добро. идеи за друго краве сиренце да имате, от което сте доволни?

# 459
Мами, кажете ми към колко часа давате последната твърда храна и каква е тя. Става въпрос за детенце на 1 г. До няколко дни в повечето случаи давах някаква каша към 6-7 ч. Но вече мисля да започна да и давам нещо друго. Ядат ли хляб  и колко. През ноща и особенно сутрешните часове доста суче и затова закуската я пропускаме, защото не е гладна.Към 10 и давам нещо лекичко, наобяд пюре-2 дни местно, 1 постно с жълтък и към 6-7 кашата. Изследванията ни показаха хемоглобин 99. Дали нещо не греша. Май стана дълго и объркано. Дано сте ме рзбрали.Предварително   bouquet

# 460
elpet ,азсъм доволна от Елена и на Алекс давам от него.  Peace

Jancho,незнам защо си мислиш,че грешиш-хемоглобина според мен си е нормален.Алекс последнта твърда храна хапва към 17 ч-за следобеднза закуска-грис,овесени ядкибисквитки с АМ.След това може да му дам плод,солетки или нещо такова и към 20-21 ч(вече суче). Peace

# 461
elpet,  има био краве сирене, така пише и на опаковката. Много е хубаво, има си вкус на истинско сирене като от едно време Simple Smile. Обаче си е доста скъпо- 14-15лв е кг, но заради детето си заслужава, а и стига за доста време. Има го в Пикадили, Фантастико, Елемаг.

# 462
вчера единственото, различно от мляко, което е ял малчо е суров банан. днес има в памперса много черни частички, все едно обилно съм му поръсила акото с подправки  Confused  дали може да е от банана? и друг път е ял и е нямало такова нещо  Rolling Eyes

# 463
Мами, кажете ми към колко часа давате последната твърда храна и каква е тя. Става въпрос за детенце на 1 г. До няколко дни в повечето случаи давах някаква каша към 6-7 ч. Но вече мисля да започна да и давам нещо друго. Ядат ли хляб  и колко. През ноща и особенно сутрешните часове доста суче и затова закуската я пропускаме, защото не е гладна.Към 10 и давам нещо лекичко, наобяд пюре-2 дни местно, 1 постно с жълтък и към 6-7 кашата. Изследванията ни показаха хемоглобин 99. Дали нещо не греша. Май стана дълго и объркано. Дано сте ме рзбрали.Предварително   bouquet

Може да започнеш да даваш вечер от това, което е яло детето наобяд. При нас това обикновно е супичка или подходящи парченца от нашата храна (с уточнение, че ние се захранваме педагогически и малката може да се храни сама с пръсти). Последното ядене трябва да е поне час преди лягане и да е храна, която не товари и подува стомахчето. В супичката слагам сухар. Хлябът, особено белият, има много високо съдържание на сол и е добре да не се прекалява с него (знам, защото имам домашна хлебопекарна). Накрая се кърмим преди лягане.

И аз не бих се притеснила от Hg 99, но можеш да наблегнеш на желязосъдържащи храни.

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 11:05 от Grace m

# 464
вчера единственото, различно от мляко, което е ял малчо е суров банан. днес има в памперса много черни частички, все едно обилно съм му поръсила акото с подправки  Confused  дали може да е от банана? и друг път е ял и е нямало такова нещо  Rolling Eyes
Да,от банана е,при малкия също така става.Това се получава от фибрите в банана,които явно не са преработени добре,и ако си давала повечко банан Peace

Общи условия

Активация на акаунт