ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 39

• 15 879
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Добър ден и от нас! И аз днес съм спала- нощес де! Сашето заспа в 21 часа и чак в 4:30 стана- гладно милото! Хоп едно шише с мляко- щото ние не се кърмим Cry- и пак нани до 8 сутринта! Grinning
Pets, изцяло ти съчувствам! Аз като родих големия, после като се почна едно ходене на зъбар!Ужасссс! Бяха ми се развалили 24 зъба! Като се има предвид, че аз редовно си ходя на зъболекар и преди това нямах проблеми! Така, че мили мамчета, ходете да се преглеждате, щото сладурковците изпапкват явно доста калций!

# 106
на зъбар съм 4ак на 9 април Crazy ще си избялвам зъбаците Mr. Green после ще си оправя няколко кариеса Peace надявам се с това да се размина Whistling

# 107
Мери Ред ти най - добре си познаваш таткото и какво ще му направи гъдел  Laughing Пък и все пак не е годишен юбилей така, че да се притесняваш за нещо голямо и скъпо.
Че какъв по-голям повод от това  Shocked Живота му се променя напълно след това........става пенсионер..това са 30 години работа......И аз наскоро имах юбилей, ама живота не ми се промени  hahaha
Това, разбира се , е моето скромно мнение  Mr. Green
 А сега да ви покажа как си заспа преди малко, докато се търкаляше  Laughing

# 108
А сега да ви покажа как си заспа преди малко, докато се търкаляше  Laughing

Ехааааааааааа де такова заспиване и при нас....АБСУРД. Crossing Arms....само нани-нани-на....в специални условия.... Mr. Green

Пък ние сме така леко сърдити като ставаме от сън

Ама като се разсъни става слънчицеееееееее Joy Joy

# 109
моми4ета ако щете вярвайте намерих ДВД на Куин - двойно в магазина на "планета",дето си мислех,4е само 4алга зареждат....ходих до меломания на мария луиза- там има детско караоке,а този дето е от Валентина надолу- нямаше нищо от това ,дето аз исках....
грамофон си има ..и оригинални пло4и и затова исках двд да е ,защото има на куин само СД,а беше споменал,4е иска да си им гледа клиповете...ех,дове4ера як купон ще заформим- ай уонт то бе фрии....Wink)
благодаря на вси4ки за съветите !
имам мускулна от обикаляне ,но ми  е гот!!!!

# 110
Ехооооооооооо заспахте ,бе мацки Mr. GreenГолямо затишие....дано не е пред буряяяяяяяяяяяяяяяя Shocked
Ние бяхме на разходка из потайностите на пазар чаталджа....малко шопинг терапия  Party И аз като Мери Ред...ама купих нещица за мен и ечицата...поръчах торта от сладкарница Неделя....много гот,запазих места в ресторантчето за неделя...сега се чуда с какво да се докарам а празника... newsm78да си правя ли прическа ,маникюр....какво да си турна на hahahaснагата...и тъй...Мисля си и каква специална свещичка да взема за тортата на Виктор Rolling Eyes ще го измисля....Може да надникна в Сбъднати мечти на генКолев....ще го изсмисля май

# 111
Аз голямо миткане му дръпнах днес от 1 до 5 в морската Laughing

# 112
Beqbie, блазе ти! Хем хубава момата, хем послушна! Grinning
Daninka, мъжете по принцип са по- намръщени! и ние сме така- големият де! Ама е много сладичък твоят юнак. пък за празника, ще се докараш, естествено! И после- щрак снимки и ние да погледаме купон! Сигурно ще е много весело. Обичам детски партита!
Mery med, приятно изкарване на празника!
Да се похваля, днес си купихме въртяща играчка над люлката, на Чико, дето се включва от плача на бебето. Супер е, само дето засега аз и се радвам повече, той си реве, тя си пее...Ама скоро сигурно ще и обърне внимание. Иначе има звуци на щурчета, квакане на жабчета, бълбукане на рекичка, птиченца, абе- супер, на мама като не и се спи ще се приспива с нея. И на таткото ще му свърши работа, щото като разбере цената със сигурност нема да му е леко да заспи Mr. Green
Айде, приятна вечер!

# 113
ние пък си бяхме взели на Фишър Прайс и сега си стой така......само на рекламата децата заспиват..........мойто диване не ще Joy
Beqbie, блазе ти! Хем хубава момата, хем послушна! Grinning
Embarassed   bouquet

# 114
Цитат
ФранЧеска 
на зъбар съм 4ак на 9 април  ще си избялвам зъбаците  после ще си оправя няколко кариеса  надявам се с това да се размина 

Фран, моят стоматолог е на мнение, че трябва първо всичките зъби да са здрави и квото има за оправяне да се оправи и чак след това избелване.  Peace

# 115
  • Варна
а моя е твърдо против избелването Naughty даже ми е забранил с избелваща паста да се мия, защото разрушавало емайла и зъбите стават по-чупливи Confused пък така ми се ще да се избеля  Sad

# 116
Цитат
ФранЧеска 
на зъбар съм 4ак на 9 април  ще си избялвам зъбаците  после ще си оправя няколко кариеса  надявам се с това да се размина 

Фран, моят стоматолог е на мнение, че трябва първо всичките зъби да са здрави и квото има за оправяне да се оправи и чак след това избелване.  Peace
аха ..първо всички зъби трябва да се hahahaпоправят ...и после избелване.Моята зъболекарка е "за"избелването ,но трябва да непременно да се прави от зъболекар ,който е специалист в това...за съжаление не всички могат тази ми ти важна процедура.Иаз съм се навила скоро да отида при моята да ме избЕли.....защото зъби нямам за ремонт ...аз по принцип имам само три пломбички  за всичкото жУвот до сега .. Embarassed...така ,че ще се метна направо на избелването Peace

# 117
Цитат
ФранЧеска 

А мойта то4но обратното Joy каза 4е е хубаво първо да се избелят и после да се правят кариесите,зада не стане по тъмна пломбата Thinking Работи с някъв нов гел и било доста ка4ествено абе за 150 лв как янма да е,нали ще и ускубя косите ако ме метне нещо Whistling

Аз съм много доволна от нея,тя работи с мъж си той е хирург стоматолог Peace

# 118
Франческа ти до сега избелвала ли си си така зъбите? интерестно ми е какъв е ефекта? и аз се чудя дали да си избеля зъбите и къде да го направя. newsm78

# 119
Франческа ти до сега избелвала ли си си така зъбите? интерестно ми е какъв е ефекта? и аз се чудя дали да си избеля зъбите и къде да го направя. newsm78

Мне,сега сефте ще ги избелвам,ще кажа, ще покажа newsm47

по време на бремеността потъмняха е не са станали 4ерни ами пожълтеняха и не ми е приятно Tired
харесвам усмивката си Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт