още малко и ще ходим да спим...
да се уморят девойките!!!!!!!!ей,какъв виц нау4их...утре ще го пиша оба4е!!!
айде лека!!
" Остра, кратка болка от топло, ............." И две коронки трябва да правя ама аз тях си ги знам още когато бях бременна ама решихме да ги оставим за след раждането. Разказвам едно да си споделя мъката, че да раждам отидох с по - малко страх отколкото ходя на зъбар, ами и да си прецените за избелването. Изтънее ли емайла няма оправия. То има ама не си е работа 
и така...
Цяла нощ съм спала! Много ми хареса едно стихотворение, та да ви поздравя с него! Дано всички мъже та ка да мислят:
Е хубавото е че пак ще си попишем 
ама поне ви е весело
Ако можеш затягай дисциплината
ако не както казваш поне е купон 
За малко да ме разплачеш
Иначе е голяма душица ама хич милия не е романтичен
То пък и аз съм една романтика 
Там ме посрещна тази тъжна ,ама много тъжна гледка..ВИЖТЕ../УФ НЕ МИ РАТОТИ В ОФИЦА КОПИ-ПЕЙСТ/ТА отворете сайта на ДНЕС + dnesplus.bg
да си изпия кафенцето и да се поразведря
Незнам колко още хора трябва да измрат по пътищата за да се вземат драстични мерки за наказания както е в почти всички бели държави та дори и съседна ни Румъния. Знаете, ли колко ще му дадът на този ................... (нямам думи да го нарека) три години условно или в най - добрия случай 1 г. ефективно

че ще видите вие
война на световете варненски вариант.
Всичко е до съзнанието.
Ето мен преди два дни два -джипа ми обраха на светофара на ген.Колев якето дето се вика. В първият джиткаше един ми ти общински съветник ,който иначе пред медиите
..ДА ..но колко е по различен на банката на общинския съветник........разликата е огромна...превъплащението е непосилно дори за хамелеон..........ТОВА Е. Айде сега няма и аз като Петс да кажа...защото съм си наред...ама много наред ...както всъщност и тя си е напълно о.к.
Препоръчани теми