ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 39

• 15 711
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
малко забегнах от масата- супер е доволен моя татко- слушаме Куин- волумето е на мах ..изобщо....супер!!!
още малко и ще ходим да спим...Wink да се уморят девойките!!!!!!!!
ей,какъв виц нау4их...утре ще го пиша оба4е!!!
айде лека!!

# 121
Кой ще ме светне за тея игри4ки Prisee май така с епишеше newsm78 стигнах до 15 дни и нещо немога да играя пове4е а бъкел английски незнам Embarassed

# 122
Ей най - накрая и аз да седна малко  #Crazy
Резултата от ходенето ми при зъболекарката днес е изтънял емайл а не шийни кариеси както си мислех аз  Mr. Green Но лошото е , че кариеса можеш да го ремонтираш а това не и помагало само паста за зъби Сенсoдин. Почувствах се като героиня от рекламата на пастата за зъби  Joy  " Остра, кратка болка от топло, ............." И две коронки трябва да правя ама аз тях си ги знам още когато бях бременна ама решихме да ги оставим за след раждането. Разказвам едно да си споделя мъката, че да раждам отидох с по - малко страх отколкото ходя на зъбар, ами и да си прецените за избелването. Изтънее ли емайла няма оправия. То има ама не си е работа  ooooh!

Mery_red  значи си намерила точния подарък  Peace

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 08:40 от pets

# 123
ДобрЮтрУ! Канех се да ходя да си подам документите за паспорт, а то-дъжд! Вчера изкачих всичките 325789 стъпала на КАТ,за да се окаже, че местят паспортна служба точно днес и не работят. На снимките съм като 68 год и ако изпратя 1 на Гала, веднага ще ме вземе за "Пълна промяна"!!! Di, ти беше вадила паспорт на Велючито-какви са тарифите за бебета?
Бачо преди седмица строшил едно стъклопакетче в у-ще и мълчал, с надеждата да му се размине. Сега и това ще плащам. Дайте някоя максимално евтина фирма, че иначе искат 100 лв!
Иначе Коко от вчера успешно си отваря вратите и бяга-от топлата спалня по голо дупе, от апартамента навън... Купон!

# 124
УФФФФФФФФФ днес пак ще седим у дома, аман от тоя женски месец-то капризии много Rolling Eyes
Айде къде сте мами, много спите еййй?? Laughing

# 125
Добро утро и от нас! Тука сме бе Десинико, ама нали знаеш, млякото, памперса, закуската на големия, кафенцето на мама Sunglasses и така...
Днес, въпреки времето се чувствам СТРАХОТНО! Сашето като си легна в 21 часа вчера, че до 6:30 днес! newsm44 Цяла нощ съм спала! Много ми хареса едно стихотворение, та да ви поздравя с него! Дано всички мъже та ка да мислят:

ЖЕНА

-Кажи коя е първата жена
на твоите момчешки дни и нощи?
Залезе тя при изгрева си още
с нетрайна романтична светлина.

-Кажи коя е нежната жена,
която ти все още не забравяш?
-Забравям я. Вълната се смалява,
когато дойде другата вълна.

-Кажи коя е тъмната жена,
която те направи суха пепел?
-Държа един угаснал въглен в шепа
и в него няма капка топлина.

-Кажи коя е вечната жена,
която в теб до края ще живее?
-Не чуваш ли? Тя моя син люлее
със свойта вечна песен: - На-ни-на.

Найден Вълчев
1927

# 126
Добро утрооооооооо!  Heart Eyes
И аз се понаспах, то голям кеф дава  Laughing След като цял ден вчера и снощи суших возилото и се ядосвах, че не можем да излезем, и се надявах за днес то взе , че заваля  #Cussing out Е хубавото е че пак ще си попишем  Hug

iv4ok направо не ти завиждам  ooooh! ама поне ви е весело  Peace Ако можеш затягай дисциплината  Joy  ако не както казваш поне е купон  Joy

sashy81 стихотворението е СТРАХОТНО!  Peace За малко да ме разплачеш  Laughing Ама  питам  се защо  моя бастун няма да се сети да ме поздрави с едно такова стихче  #Cussing out Иначе е голяма душица ама хич милия не е романтичен  Joy То пък и аз съм една романтика  ooooh!

Айде да мятам къщата и пак ще пиша  Mr. Green

# 127
Добро утро!!!
Абе Ивчок,къде местят паспортна служба,че з скоро трябва да ходя да си взимам моя паспорт?

# 128
Добро утро!!!
Абе Ивчок,къде местят паспортна служба,че з скоро трябва да ходя да си взимам моя паспорт?

Добро утро!
И аз исках да питам Ивчок същото.

# 129
Добро утро на мацките ,любими.....Да си се оплача и аз ,денят ми започна много гот ,с много настроение и заредена с положителни емоции ....НО докато не минах през кръстовището на Чаталджа сутринта на път за работа. CryТам ме посрещна тази тъжна ,ама много тъжна гледка..ВИЖТЕ../УФ НЕ МИ РАТОТИ В ОФИЦА КОПИ-ПЕЙСТ/ТА отворете сайта на ДНЕС + dnesplus.bg
Много тъжна гледка ...да внимавате и по тротоарите вече убиват хора Sad
Айде по късно пак ще се включа, Hugда си изпия кафенцето и да се поразведря  bouquet

# 130
daninka, ужасно е това  Shocked

# 131
Оф, ужас! Не знам какво друго да кажа! Как по дяволите да предпазим децата си от тия скапани пияни шофьори! Моята сестра загина на 22 години, вечерта преди рождения си ден по тази причина, возил я пиян шофьор. И като знам какво ще преживее сега семейството на това дете...

# 132
Това е поредния трагичен резултат от безхаберието на органите на реда, ненаказуемостта и наглостта  #Cussing out Незнам колко още хора трябва да измрат по пътищата за да се вземат драстични мерки за наказания както е в почти всички бели държави та дори и съседна ни Румъния. Знаете, ли колко ще му дадът на този ................... (нямам думи да го нарека) три години условно или в най - добрия случай 1 г. ефективно  #Cussing out

Не искам някой да ми се обиди но като видя кола с толбухинска регистрация и ми настръхват косите. Няма начин да не стане ситуация около нея. Тези селяндури се мислят за господари на пътя и от престъпната им самонадеяност само лошо може да се очаква. Искам да уточня , че има огромна разлика между селяни и селяндур, което е нарицателното.
 Много дълго стана моето гневно писание но искам да заключа накрая, че вината си е само наша. Всички сме виновни за това защото сме страхливи да променим нещата и си намираме оправдания за да не правим нищо. Лошото е че утре може да са нашите близки и недай си боже деца  Praynig

sashy81 много съжалявам  Sad
 LaughingНяма да се разсърдя ако ме помислите за луда  Peace

# 133
 pets , изобщо не си луда. Винаги разбира се има изключения, но това за добричките коли е вярно, като ги видя на пътя, ги оставям да ме изпреварят и да се махат, щото спасение нема от такива некадърници!

# 134
тук нЕма луди..само от време навреме изперкали мами/визирам и себе си разбира се/,които от толкова неразбории по пътища и паланки  се вдъхновяват и нахъсват срещу системата.Ама само си хабят нервите напразно ,защото както е ясно от време оно срещу"матрицата" не може да се рита...веднъж влезли там вътре . Mr. Green..не можеш промени нещата.
Тук само някоя мама добричлийка да не метне гьоз Sick че ще видите вие  hahahaвойна на световете варненски вариант.
 Аз не съм шофьор ,/и никога не искам да бъда/но според мен хората не могат да се делят на добричлии,софиянци,каварненци или лед-цепелинци Joy JoyВсичко е до съзнанието. #Cussing out Ето мен преди два дни два -джипа ми обраха на светофара на ген.Колев якето дето се вика. В първият джиткаше един ми ти общински съветник ,който иначе пред медиите   Mr. Greenе голяма работа....но изпуснат навън в света на обикновените пешеходци се изживява като тузар със скъпа кола и какво от туй ,че може да мине върху мен и количката с бебето ми. В този момент не му пука ,чувства се недосегаем зад скъпата си броня и затъмпени стъкла.. #2gunfire..ДА ..но колко е по различен на банката на общинския съветник........разликата е огромна...превъплащението е непосилно дори за хамелеон..........ТОВА Е. Айде сега няма и аз като Петс да кажа...защото съм си наред...ама много наред ...както всъщност и тя си е напълно о.к. Hug

Общи условия

Активация на акаунт