ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 39

• 15 697
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Хриси не се шашкай Hug
ама все пак и друго обеснение също добре дошло Crazy

или улицата как се казва на дуб диспансера пак ще се ориентирам Peace
Слушай сега- Тръгваш по 8ми прим. полк, караш посока полиграфията, като стигнеш до кръстовището на полиграфията (дето е бизнес хотела), завиваш от кръстовището надясно и караш само направо, ще стигнеш още един светофар, пак направо (то се пада малко наляво, защото там улицата се разклонява на две, но всъщност там продължава). Караш значи направо, стигаш до един измислен светофар до едно училище, от него, пак направо и след около 200 метра в ляво започва стена на фабрика, караш покрай нея, докато стигнеш медицински център "ПЕПИНО", завиваш в пресечката срещу него- тоест в дясно, там спираш и питаш някой къде е. Той е на 100 метра от там, но за да не се объркаш питай. Sunglasses Звучи сложно, ама не е Grinning

# 166
ooooh! баси ужаса  #Cussing out
Калинке запуши си ушите  Naughty

Да ги еба в тъпите селяндури смотани загубени лайнари таквис.Пил си пил ми ходи си лягаш бе лайнар такъв.
Говедо селско загубено мръсно.
Улекна ми ся зарад псувните може ме баннат за 3 дни -хем ши си изчистя къщата Crossing Arms

superuu подушвам, че сме от една порода  smile3521

Франческа, честита ви месечинка newsm67

# 167
Сашее слушах Joy разбрах мацко,4овек като е шофьор по лесно се оправя така обеснено Peace  bouquet

# 168
тъжната новина е ,4е това невинно 15 годишно дете е племенник на приятел на моят мъж Cry

# 169
  • Варна
Франи, ужас  Cry

значи да разбирам че ТУБ диспансера е зад фабрика Христо Ботев тъй ли? щото и аз не го знам къде е, но поне района там го познавам та да се опитам и аз да се включа с обясненията Mr. Green  улицата на фабриката се казва Тодор Влайков, продължението на Кракра,което минава през циганската и отива към околовръстното; а училището - Елин Пелин  Peace

# 170
 такааа вижте тая карта и кажете правилно ли съм се ориентирала http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=ebe9a54c87b1a5b8c967f5a23c8bda … p;ix=25&iy=31

# 171
  • Варна
мда това е фабриката обаче тоя "пепино" хабер си нямам де се намира  newsm78

# 172
Абе Вале ела ме вземи ще идем заедно Heart Eyes

Честито 7мо месече на Теди! Да те слушка! Да е здравичък и да е все така усмихнат!

# 173
  • Варна
Като ходихме в ТУБ диспансера най-лесния ориентир беше рекламата на кабинета на д-р Цветкова (на ул. Тодор Влайков). Като видиш рекламата, завиваш в пресечката.

# 174
оо Иви що неказа 4е го знаеш къдее ами аз тука в 4уденки изпадам Hug ще те взема,сигурно другата седмица Peace

а този диспансер къв е http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=ebe9a54c87b1a5b8c967f5a23c8bda … p;ix=24&iy=32

# 175
Момичета! Не слушате внимателно! Laughing
"Пепино" е на самата стена на фабриката, като стигнете до него, завивате надясно в пресечката срещу входа на мед. центъра. Няма как да се объркате, щото от ляво няма пресечки- там е фабриката!

# 176
Франческа много съжелявам за семейството на приятеля на мъжа ти! Cry

# 177
 Joy  целия форум с мен се занимава Blush

Саши съвсем слу4айно разбрахме като показаха родителите на детето Sad живеят на долната улица,много е несправедлив живота Sad

# 178
оо Иви що неказа 4е го знаеш къдее ами аз тука в 4уденки изпадам Hug ще те взема,сигурно другата седмица Peace

а този диспансер къв е http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=ebe9a54c87b1a5b8c967f5a23c8bda … p;ix=24&iy=32
Точно този е!

# 179
Е голяма работа, то и без това все за нещо трябва да пишем! Айде, отивам да нанкам!

Общи условия

Активация на акаунт