Никъде не мога да намеря, питам ако случайно някой е мяркал количката да се продава някъде из магазините, защото обиколих където се сетих, но никъде не я видях. Мога да си я поръчам по интернет, но ми се иска да я видя преди това
Ако не се сещаш кой магазин е,ще се поразровя за адреса и телефона им.

.Днес обикалях около нас и нищо а не ми се разхожда чак до черно море или Тим

Снощи партито на малкия Виктор мина много гот
Малкия получи най разлилчи подаръци,най хареса естествено играчките ...на всяка се кефи с едно възклицание "ИИИИИИИИИИИ" много сладко-смешен беше мамин бебчо.Тортата на "Неделя" беше много вкусна....взех свещичка -далманинец-свиреща.Като се запали и се дърпа една джаджа и започва да пее"Честит рожден ден"
Към осем вечерта баба му го
изтегли от купона...да ходи да спи и да папа...та и ние си отпрахме един купон до полунощ.Та затова довечера ще кача снимки от партито
да ни видите какви капии сме.

ще ходя на един неприятен репортаж....На Тец-Варна след 15 часа ще акостира кораб Руен с телата на загиналите моряци на Васена.Неприятна задача ...ама какво да се прави.Днес сутринта бях свидетел и как една групичка от четири момичета и две момчета бяха седнали до дървото на Чаталджа ,където загина 15 год.Денислав...бяха клекнали и плачеха........
стана ми адски тъжно....егати орисията