Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е традиционната норвежка закуска за Великден?
Къде мога да купя боя за яйца във Варна?
Какви са обичаите за Великден в Норвегия, Дания и Швеция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е традиционната норвежка закуска за Великден?
-
Къде мога да купя боя за яйца във Варна?
-
Какви са обичаите за Великден в Норвегия, Дания и Швеция?
В Норвегия обичаите за Великден включват консумация на агнешко, пълнене на яйца с бонбони и боядисване на яйца. Освен това норвежците обичат да се събират в планински вили и да празнуват заедно. В Дания обичаите за Великден включват безплатни концерти в църквите, улични търговци, предлагащи безплатна литература за Исус, и магазини, затворени за 4 дни. Обичаите в Дания се различават от българските и други европейски обичаи за Великден. Освен това в Норвегия обичаите за Великден включват празници като плажове, пускане на лодки и различни сладкиши като Verden's Best Cake, както и традиционни празнични обичаи през този период.
-
Какви са традиционните методи за боядисване на яйца в Норвегия?
-
Какви са обичаите за Великден в България?

.Идва ми да стрелям,ако мога...Затова,по нататък....Но Марйо да сподели,тя умее да казва работите ,без да се нерви като мен..

)) 

,който ме познава на живо да мълчи
,да не разваляме рекламата..
на мен ми е новият фаворит. Тъй като не изобилства тук с хубави реклами, ще се спра на тая. Най ме кефи оня на луната
... и един страхотен шлифер