Пролет иде вече и навън е ПАЗАРДЖИШКОТО човече(20)

• 12 041
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Браво Gwen  bouquet вкусна торта
аз съм се ушашкала като мома в раждане и вместо  тук съм писала в лекарската тема. Embarassed Нали съм си пляса, ама много ме беше яд сутринта #Cussing out
Та да си копна поста и тук
Писвало ли вие от съседи?
 На ме ни омръзна да се занимавам с тях бясна съм  #Cussing out #2gunfire
заради някакви си п____и ако реша да излизам трябва да свалям количката по стълбите от 5-тия етаж. Това нормално ли е? Снощи мъж ми каза че ако има как ще продаде апартамента на цигани, това май го беше споменала и Гери/ако не се лъжа/. Как човек да не е бясен

# 241
  • София
Благодаря,момичета?
  bouquet
тед,
не се ядосвай. Какво е станало та ходите пеша до 5-ия етаж?

# 242
Благодаря,момичета?
  bouquet
тед,
не се ядосвай. Какво е станало та ходите пеша до 5-ия етаж?
Проблемът ми е количката, но вече се примирявам че ще се носим на ръце Tired но както и да е

# 243
Ако съм те разбрала Тед - НЕ можеш да се возиш в асансьора с количката, така ли?  newsm78

Споко, и ний сме на петия етаж и никога не е имал асансьор в този блок, защото някога така са строени и като тръгна на пазар (зеленчуковия) и все ме гледат като  #Crazy  когато поискам половинка краставици, половинка домати, най-много кило картофи....защото пеша до петия етаж...не ръце, не крака, ми въздух ми не остава...пък ако трябва да мисля и за количка  #Crazy

Виде му се края....как стане къщата и на първите по заможни цигани  bowuu

# 244
mother-of-pearl не мога да се возя , защото не работи  Tired
Това ми е мечтата, къща с дворче и зеленина. Може и в покрайнините.
Но за сега са само мечти.

Това ще е голям номер  Joy Joy Joy Joy Joy

# 245
Кате, браво за взетия изпит!   bouquet Сега обаче ти остава по-важният. Пожелавам ти да го вземеш с "Отличен"!   bouquet Hug  bouquet

# 246
Gwen, браво! Айде сега чакаме инфо за последния изпит Wink  bouquet

# 247
  • ПАЗАРДЖИК
Ако съм те разбрала Тед - НЕ можеш да се возиш в асансьора с количката, така ли?  newsm78

Споко, и ний сме на петия етаж и никога не е имал асансьор в този блок, защото някога така са строени и като тръгна на пазар (зеленчуковия) и все ме гледат като  #Crazy  когато поискам половинка краставици, половинка домати, най-много кило картофи....защото пеша до петия етаж...не ръце, не крака, ми въздух ми не остава...пък ако трябва да мисля и за количка  #Crazy

Ако мога все пак да ви успокоя, аз живея на 11-ия етаж и не веднъж ми се е налагало да се катеря пеша- я бременна, я с торби, я с количка, дрънкайкия я на всяко стъпало. Но май най-паметния момент на изкачване ми е бил с 3 деца и 3 чанти - 2 от децата на по 2 години и едната чанта на първокласник. Вилянка беше герой. Изкачи се сама до горе без да се оплаква. Тя какво ли й тежи де. Още си е 9 кг. Но голямо приключение си беше. Пробвайте!

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 22:17 от petjah

# 248
  • София
Благодаря! Grinning
Ще се постарая и този изпит да взема с отличен. Сядам да чета. Mr. Green
Ако може Nellina и petjah да подскажат за тънкостите на правилното кърмене.  Hug

# 249
ДОБРО УТРО НАРОДЕ Simple Smile!

# 250
  • София
Добро да е!  Hug
Много дъжд,много нещо... Wear Umbrella
Как пък не спря цяла нощ...и едно такова мръчкаво.... ooooh!

# 251
Добро утро Hug
Да отвратително е времето!
А аз искам да си кажете отзивите за тези колела-количките пластмасовите където се бутат от майките , където седи вътре ако е по голямо върти педалите ако не прости си се вози. Дано сте ме разбра ли за какво става въпрос. Имаме такова чудо и се чудя дали да не дам зор на нашия татко да го сглоби да се разхождаме поне в квартала.
Ако сте се сетили за какво иде реч, слушам Hug
 Вчера покрай мрънканията ми , не ви се похвалих че подстригах Младен, е не е много късо но оформихме прическа Wink

# 252
  • София
Хайде,честито ви подстригване!
Едно такова колело-количка доста зор видя с нас.
http://images25.snimka.bg/005543106.jpg
Искам да кажа - вършеше ми чудесна работа. На разходки всякакви сме ходили с него. Удобно ми беше,защото Тано не искаше да се вози в количката след като проходи. Но пък дръжката се чупи няколко пъти и се наложи татко да я подсилва.
Отпред имаше глава на куче-Тано полудяваше с нея,махна я каза,че не иска кучето да се вози на колелото му. Аз пък махнах сенника и така.В последствие махнахме и степенките и го караше сам.Зимата си го търкаляше тук в апаратамента. Сега вече е в гаража,звярът не се побира в него. Но често се сеща за малкото колело....сега вече си има голямо.

# 253
 Добро да е утрото ни,макар и дъждовно.   Animal Tropical Fish

ЗАЩОТО ДЪЖДЪТ...

ЗАЩОТО ДЪЖДЪТ НА МЕНЕ ПРИЛИЧА,
ЗАЩОТО НЕ ПЛАЧЕ,КОГАТО ОБИЧА,
ЗАЩОТО Е ЖАДЕН ЗА ЛЪЧ СВЕТЛИНА,
ЗАЩОТО БЕЗ НЕГО НЯМА ДЪГА,
ЗАЩОТО ВЪВ НОЩИТЕ ИДВА НЕКАНЕН,
ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАБРАВЕН,
ЗАЩОТО БЕЗ НЕГО ТИ СИ ПУСТИНЯ,
ЗАЩОТО НЕ ПРОСИ ТОЙ МИЛОСТИНЯ,
ЗАЩОТО Е ВЕЧЕН,МАКАР ДА ГО НЯМА,
ЗАЩОТО ДЪЖДЪТ НЕ ПОЗНАВА ИЗМАМА,
ЗАЩОТО ТУ Е ПОРОЕН,ТУ КРОТКО РЪМИ,
ЗАЩОТО В ДУШАТА ВАЛИ ЛИ,ВАЛИ...

ted,аз не съм доволна от тази чудесия,според моето усещане за сигурност твърде лесно се накланя настрани и е неустойчиво,трудно се бута с една ръка,освен ако не е равен асфалт без дупки,но май е по добре да си го сглобите и сама да си прецениш  Peace
Честита ви нова  визия,сладура не се ли опитваше да ти вземе ножицата от ръцете,кажи как успя да му приковеш вниманието по време на фризурата.

# 254
  • София
Момичета,
помогнете ми да намеря една детска песен. Бедата е там,че не си спомням заглавието, а само два реда от текста...
Я,ми кажете не на шега
Кой нарисува тази дъга....

Общи условия

Активация на акаунт