Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 54 990
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Славе, пу, тоз за мен! Откога го чакам  Joy
Доре Hug, простено ти е!  bouquet

# 1 126
# 1 127
Виждам, че купонът е в разгара си.  Joy Признавам, че само "скролирах" последните страници и нищо не съм чела. Само видях специалния поздрав на Перличка за мен и за Фенси. Перличка, благодаря ти, злато!  Hug Heart Eyes Хубава вечер на всички! Аз изчезвам. До утре!  Kissing Heart

# 1 128
Малииии,що съм толкоз пощелива! ooooh!Сигурно е от режима,ама сичкото мъжове ми аресват newsm78Кой да си избера,май шЪ съ отключвам вече и шЪ си ОдЪ при моя,Щото е сигурен Joy Joy Joy

# 1 129
  • Universe

ТУК Е ИСТИНАТА  Wink

Пролетта Ви действа стимулиращо Hug Дано и с диетата да е така Peace

# 1 130
Лени,на мен ми подейства така:Тази е от преди 5 минути.Кой видял,видял! Rolling EyesОще съм в детската  Joy Joy JoyПускайте: Hug Hug Hugче след малко ще се отключвам и ще излизам hahaha hahaha Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 22:06 от perlata

# 1 131
  • софия
Перлееееее, удари в земята всичкото мъжове с тази снимка! Hug
Криииии,ми той теб чака! Hug
Лео, newsm53
Признавам си без бой,от зор да видя петъчното спамене,не съм чела какво сте творили днес! Mr. GreenКато утихнат страстите ще бЕгам да наваксвам.

# 1 132
  • Universe
Лени,на мен ми подейства така:Тази е от преди 5 минути.http://img216.imageshack.us/my.php?image=dsc00116fu1.jpgОще съм детската  Joy Joy JoyПускайте: Hug Hug Hug

bowuu - Комплименти, perla !!!
Аз все още драпам към заветната цел Peace, но ...обратен път няма #2gunfire
Нали знаете : "Пътят към ада е постлан с добри намерения!" - Станислав Йежи Лец

# 1 133
Не бе ,Славе,да ми изберете подходящ,щото аз вече се обърках кой да взема newsm78 hahaha hahaha Joy Joy Joy
Лени,половината си го минала PeaceДавай смело. Hug

# 1 134
  • софия
Цитат
Не бе ,Славе,да ми изберете подходящ,щото аз вече се обърках кой да взема     

Взимай всичките,само куцото на Вещи,не пипай,че и хеликоптер няма да ни спаси! newsm48

# 1 135
А, Добър вечер !  Много сте писали , ей!     bouquet  !! Много мъже, много нещо - то вето имаше върху снимките с манджи, а пък за тези с мъжете май няма  Joy
Иначе, не се оплаквам - бързо се "четат" последните 5- 10 страници в тоя вид   Wink .

Поздрави на всички ! 
Не, че някой ще го чете, ама аз да си кажа, че имам малък минус от половин кг .  Blush

# 1 136
  • София
А сега ми кажете- как е възможно за 3 часа да изпишете 7 страници? Flutter А кой ще чете сега, а? Малиии, жени, вие мъже нямате ли? Деца? Семейства? Та само тук пишете, пишете...а аз сега трябва да чета...чета....

А добър вечер сега! Flutter
Връщам се да чета и пак се връщам!

# 1 137
А,кой гледа в канчето на шефа?Аз даже не съм го и поглеждала Sunglasses,пЪ не ли да го пипам Joy Joy
SECILIA7 smile3501 smile3501 smile3525всичко четем ние Naughty Hug Hug

# 1 138
slave, този е за тебе, ако познаеш кой е Joy

perlata, ти все по-хубава ставаш Party

krikri, този не може да не ти харесва просто Sunglasses

SECILIA7 честит минус  bouquet, искам и аз #Cussing out

# 1 139
  • Пловдив
Ето тук е истината! smile3521
http://www.future-forcast.co.uk/johnny-depp.jpg
Ади,от мен да мине.Таз вечер съм ларж,можете да го поползвате ,ама малко! Mr. Green
Бреееее,като съм на зор как ми излизат снимките!

Този само така ми харесва Wink

Общи условия

Активация на акаунт