Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на потребителите за загубата на тегло с помощта на Шуслерови соли?
Каква е оптималната продължителност на приема на Шуслерови соли за постигане на видими резултати?
Кои Шуслерови соли са най-популярни сред потребителите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на потребителите за загубата на тегло с помощта на Шуслерови соли?
Потребителите във форума имат смесени мнения относно ефективността на Шуслеровите соли за загуба на тегло. Някои от тях съобщават, че са загубили тегло, вероятно в комбинация с предишни диети и увеличена физическа активност. Други обаче не са забелязали резултати или дори са изразили разочарование, че не са загубили тегло, въпреки че са използвали солите за продължителен период от време.
-
Каква е оптималната продължителност на приема на Шуслерови соли за постигане на видими резултати?
-
Кои Шуслерови соли са най-популярни сред потребителите?
-
Каква е разликата в цените на Шуслеровите соли в България и Германия?
-
Как влияе хранителният режим върху приема на Шуслерови соли?
,я почни някой режим за отслабване,ако имаш повечко килца,остави тези "прочути Шуслерови соли" всичко се прави за пари,знаеш го.
.В крайна сметка доволен остава производителя,а не потребителя.Ако наистина бяха помогнали на някой тези соли,то до сега много народ да беше отслабнал.
аз така или иначе след празниците ще почна пак 90-дневната диета, щот от нея съм най-доволна, но исках да си помогна е нещичко за по-бързо действие, та попаднах на тези соли и ми стана интересно....