ЮЛСКИ БЕБОЦИ '08 (тема 29)

• 12 137
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Peаrly, докато беше в болницата и се изредиха доста доктори, имаше ли един Паликов? Това е следящия ме АГ и ме навива за там.

Jollity, ти при коя лекарка си от Окръжна? Имам препоръка за една от там, но като не е специализирана болница и нещо не ме влече...

Да ви кажа за имената и аз - първото ми дете е кръстено на свекърва ми, хубавото в случая е, че това е едно от любимите ми имена още от дете. Относно мъжете в рода им - откакто познавам тези хора, почти на всяко събиране (е, хайде, преувеличавам) ни се разказва историята за традицията при тях - през поколение момче се кръщава така, както е кръстен свекър ми. Т. е. сега е наш ред да имаме момче и да го кръстим по този начин. Аз тези хора ги познавам от 9 години, аз живея с тази мисъл, мозъкът ми е напълно промит. Сега, като разбрах, че ще е момче, само това име ми се върти в главата. Викам си, абе няма да е така, едното ми дете е на тях, това ще го кръстя както си искам. Е не става, нищо друго не ми харесва, не ми идва наум, или просто не ми се връзва с моето бебе! Та така, хората успяха, с постоянство и упоритост, да ми втълпят да си кръстя и другото дете на тях!

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 16:20 от Marigold

# 61
  • София
Ох знам си аз че не трябва да я вдигам ама тя като не върви стабилно и се измаря бързо. Бебе си е още какво да я правя.
А в количка вече не иска ли? Ники го возих в количката до 2 и няколко месеца, но има деца които наистина в момента, в който проходят и не искат повече да седнат въобще. Което е смазващо за майките Sad

# 62
  • Варна
Мили мамчета,
и аз съм вече 10 килца отгоре, въпреки че ходя пеша до работа и не ям повече отколкото преди да забременея.Не знам вече в чудо съм се видяла. Всеки месец купувам нови дънки за бременни, а уж си ги вземам все по-широчки. Кажете Вие с какво се храните, че качвате по 5-6 килца. Не ми се мисли докато родя колко ще съм отгоре и после как ще ги свалям. Опасявам се, че когато мъжа ми се върне през юни няма да ме познае изобщо.

# 63
  • София
Аз мисля,че не е свързано с храната Crossing Armsаз също не ям повече отколкото преди,а гледам и да се движа,но уви+10.Мисля,че се дължи на хормони newsm78,но живи и здрави...после ще му мислим Heart Eyes

# 64
Marigold и моя следящ лекар е Паликов. И на мен ми каза няколко пъти, че изражда, но честно да ти кажа не бих се навила на този вариант. Дано някой, който е раждал при него да каже мнението си. Иначе е винаги любезен, но откакто ми каза, че няма нужда да ходя на ФМ след като са ми правили амниоцентеза, нещо ............

# 65
Peаrley, докато беше в болницата и се изредиха доста доктори, имаше ли един Паликов? Това е следящия ме АГ

4 жени и един мъж бяха, мъжът беше д-р Велев.

# 66
  • Варна
Чакайте да ви покажа аз каква кола харесах ,ама само на картинка съм я виждала http://www.kolichki.com/index.php?m=320&prodid=5950&lang=1
Ако някой има впечатления да каже нещо..
най ми допада че е със сериозни гуми а това е важно по счупените тротоари  Laughing

# 67
gnidka, включвам се с няколко думи за количката, която си харесала.

ToHu_79 много ти благодаря за инфото. И аз имах опасения, че бързо ще ни стане тясна. Ще мисля и за други варианти. Иначе и мен ме привлече това, че лека, щото нямаме асансьор. Добре поне, че сме на 1я етаж. Но със сигурност не ми се дават два пъти пари за колчка  Simple Smile

# 68
Ако ви харесва името на бабата/дядото - ок, но иначе да се вкарват родителите в драми е кофти.
Имах невероятен късмет в това отношение. Двата дядовци носят името Димитър. на всичко отгоре свекърва ми е родена на Димитровден. Освен това трябваше да избирам дата за секцио около Димитровден Simple Smile То плаче, да се дрънка и бебето да е Димитър. Но аз избрах 27ми октомври, и го кръстихме Деян, и всички са доволни, и претенции няма Simple Smile

# 69
  • София
Пфу, как си изпуснала най-хубавото българско мъжко име Crazy/мъжо е Димитър  Flutter/ Mr. Green

# 70
За кръщаването на децата съм на мнение, че това е абсолютно право само на родителите и никой няма право да им се налага по какъвто и да било начин  Naughty
Преди няколко години родителите на едно бивше гадже се опитваха да ми наложат да кръстим детето на бъдещото свеки  Shocked Безценното им синче брак не ми е предложило, те децата ще ми кръщават #2gunfire #2gunfire Такава наглост не съм очаквала ooooh!

С чистенето - добре че е мъжлето - толкова ми помага, направо е незаменим. Аз с моя кьопав кръст и контракции изобщо не мога да пускам прахосмукачка и да мия пода с парцал. Само бърша прах и чистя по-фините неща - шкафове, баня, витрини. Ама толкова лесно се уморявам от всичко и вечер спя като пън  Tired А и с тия килца дето съм ги трупнала (+9) #Crazy как няма да ми тежи Cry

Аз тръгвам на ЖК. Сигурно акушерката ще ми се накара като види колко съм качила  Rolling Eyes

# 71
Пфу, как си изпуснала най-хубавото българско мъжко име Crazy/мъжо е Димитър  Flutter/ Mr. Green
недей че имам и двама Ивановци Simple Smile

# 72
Pearly  би ли ми сложила розово беберонче и розово бебенце в списъка? Щъркелът при нас е розов stork-girl , писах в предишната тема, но най-вероятно си ме пропуснала покрай спора за или против "прочистването" на списъка.
Аз съм +6 кг на максимума по калкулатора за тегло  no. Преди 3 седмици ме боля зверски около опашната кост и тазобедрените стави, чак трудно се обръщах и ставах. От 1 седмица корема ми се вдигна и наедря и болките отминаха. Само тези контракции ме мъчат и гледам да не се натоварвам, но и посред нощ ми се случи веднъж.  Оф омръзна ми да пия тоя Магнерич[smilie=smile3515.gif]
Бебонката е много активна и вече проявява претенции - докато легна на дясната страна и се започва едно ритане, на гръб или наляво ако лежа се успокоява. Вкъщи само се майтапим, че е футболистка  Grinning

# 73
Тези, които пият Магнерич за контракциите как го пиете??? 3 пъти по 2 или 3 пъти по 1 или по друга схема??? Мен напоследък постоянно ме боли корема и се чудя какво да правя, след като не ми понасят тези магнезиеви добавки?? Утре ще я питам лекарката, но до тогава да знам вие как ги пиете. newsm78

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 16:16 от Kokolin@

# 74
  • Варна
Няко пил ли е нелидикс? Пише, че е противопоказен при бременност. А док ми каза да пия 4 по 2  #Crazy. Аз мисля да не го почвам. Назначих си сама неуринал, поне знам, че е билков. Дано няма проблем. Ще ходя при другия док.  Cry Извинявайте, че ви занимавам.

Общи условия

Активация на акаунт