"Пролетта срамежливо наднича, ДЕКЕМВРИйче под слънцето тича!"

• 17 765
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
Аз също бих дошла на среща в Борисовата градина, ако е хубаво времето с час към11-11,30, че искам към 13,30 да си я прибирам да спи в къщи.Ако вие удобно и на вас Confused Peace

# 46
  • Варна
И ние сме още с биба или по-точно се запознахме с нея когато започнаха да ни никнат зъбките на 1 год. Скоро не се очертава да я махаме . Това е единственото ефикасно нещо за да се успокой детето от болката и да заспи спокойно . И мен ме дразнят разни познати като почнат да дават компетентни мнение , ама само аз си знам какво ми е на детенцето . И като ми кажат  ''Ама ви още ли сте с биба? '' , направо полудявам.  Ох на тая тема много паля , сори !  Peace

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 14:44 от troia

# 47
  • Варна
И ние сме още с биба или по-точно се запознахме с нея когато започнаха да ни никнат зъбките на 1 год. Скоро не се очертава да я махаме . Това е единственото ефикасно нещо за да се успокой детето от болката и да заспи спокойно . И мен ме дразнят разни познати като почнат да дават компетентно мнение , ама само аз си знам какво ми е на детенцето . И като ми кажат  ''Ама ви още ли сте с биба? '' , направо полудявам.  Ох на тая тема много паля , сори ! Peace

# 48
И аз съм за Борисовата,само дето не разбрах за кой ден става въпрос newsm78

# 49
  • Варна
Как го направих този двоен постинг така и не разбрах . Докото го редактирах нещо стана ама какво незнам Sick Извинете ме Hug

# 50
Евката е много сладка  Hug
На нас също ни никнат 4 кътника едновременно. Даже боцкат като ги пипам, а не се вижда нищо  Confused Това ме навежда на мисълта,че ще е едно дъъъъъъъълго никнене  Rolling Eyes

# 51
На Нора преди седмица й проби втория зъб. Embarassed Нищо подуто друго, никакви нишани за други зъби, явно така ще си я караме.
Но проблема ми е, че и двете зъбчета са много, ама много криви. Почти са наобратно обърнати, ръбчетата гледат напред, защо така....... Cry
И за да опровергая това за бибероните и кривите зъби, Нора като бебе по едно време ползваше, ама само на заспиване, на 8 месеца окончателно я отказа.
Стискайте палци да се оправят.....че ще й сложа по една малка шиничка на всеки зъб още от сега. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 52
  • София
И аз съм ЗА за Борисовата. Обаче за час ме устройва към 13 - 13.30 часа...та да можем за го откараме докъм 17... 
А пък за компромисен вариант предлагам срещата да е на 2 етапа, тип преливаща се - от 11.30 (на който му е удобно така) - до следобяд (за който пък иска към обяд да се видим)...с надежда да се засечем всички по средата Simple Smile

Както става ясно от горното, ние сме твърдо още на 2 спанета...не знам кой питаше Wink

moonlady, честито зъбче на Нора!! А защо не питаш някой зъболекар защо така са обърнати зъбенцата?

# 53
Eui,  а като казваш, че не е странно явление 5-годишни да са с биберони, при австрийки не е ли известно, че биберона изкривява зъбите. Все пак са европейци доста преди нас и са напред с информацията  hahaha

Европейци да, ама по отношение на възпитание са много зле  ooooh! имам много потресаващи истории и довечера ще ви разкажа за една такава, че сега  newsm75 newsm79 newsm28 1dishes wash hang
А иначе и ние сме с биба, но усещам, че ако сега и я махна ще си засмуче пръста, а и с бибата се успокоява много от зъбоникненето
  bouquet

# 54
  • София
докато чета тука, ния успя да се строполи върху едни саксии, на които има точи зъби от сума ти време и само чака да се разсея нещо, за да се паркира при тях. резултат - натроши ми едно цветенце, което го кътам от 8 години ooooh! от три връхчета остана едно Cry  язък. ама тъй ще е напред.
забравих какво щях да пиша заради тоз лек инцидент newsm78
аа, за срещата - и аз съм за среща в борисовата. ще гледам да дойда до 12, щото ния спи до 11.30. там ще ядем някакси newsm78 но да знаете, че от сряда го дават да се скапва пак времето. Peace

# 55
  • София
Аз, аз питах за спането- аз като ми е кисела круша я слагам да си спи и сутрин и следобяд, рядко остава на един сън и ми беше любопитно само ние ли така Wink
По повод нашето хранене, то хем смешно...хем трагично, вече не дава аз да я храня ако и тя не е въоръжена с лъжица, по-течните храни направо ги събирам после с гъбичката от столчето за хранене Joy
Ние с бибата пълен провал за махане, махнах я за два дни миналия месец и тя се поразболя и ми стана жал и пак я върнах Embarassed
Мен бабите много ме тормозят с гърнето, даже вече се обзалагаме с мъжа ми като идем у свеки дали ще има коментар или ще пропусне и после се смеем ако сме познали. Един път той заведе Евка сам у тях и майка му пак:- трябва да я научите, аз навремето пелени не съм прала, а той отговорил- че то и ние не перем бе Mr. Green
Аз не че не искам да я науча, слагам я редовно, но резулатата е никакъв. Казват, че към 2те годинки по-лесно свиквали, а дано и по-ранко, но не ми е фикс идея.
За срещичка съм навита, само времето да се пооправи Wink

# 56
Момичета, пак съм аз
Искам да ви помоля да се помолите за една майчица и нейното бебенце  Praynig
Моята най добра приятелка, още от деца, роди на 3ти март момиченце, Емма се казва....Роди се в 9ти месец 2,600....На притялката ми водите намалели и плацентата почнала да старее и и правили секцио, но не там е проблема....няколко дни по късно тя се разболява от варицела, явно от болницата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и сега разбрах, че са пак в болница, понеже Емма се е обринала  Cry Cry Cry А е само на 2 седмици....А аз съм толкова далеч и не мога да съм с тях  Cry Cry Cry
Извинете ме, че ви товаря и вас, но ви чувствам много близки и няма на кой да ме разбере, по добре от вас   bouquet

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 17:02 от Eui

# 57
  • сто акровата гора
Благодаря ви момичета за съчуствието, по добре е работата вече, днес не я боли, явно завехнаха раничките  Party
За бибата - не си и помислям за махане, с тези зъби дето се забавиха и сега никнат все едно норма има да наваксва това е единственото спасение и утеха, така че на репликите Ау хвърлете я тази биба вече! отговарям че пари сме давали за нея и смятаме да си я пазим и не им се връзвам въобще  Crossing Arms 
Бягам че редим пъзел и има нужда от мама, прегръдки на всички  Hug

# 58
Eui, стискам палци и се надявам да мине всичко по-най-добрия начин !!!

Мами, кажете ми, моля стъпка по стъпка какво е необходимо за кръщене, че ми трябва информация, за да започна да се подготвям психически и да задвижвам едно по едно нещата.

# 59
За анкетата - готвя вечер след работа.Чат, пат купувам пюрета за събота и неделя като ме помръзва да готвя, пък и тогава обикновено сме в движение та не смогвам и да искам. И аз съм фен на Семпер - най-истински ми изглеждат пък и имат разнообразие в рибите и по-редките манджи, десертите им също ги купувам, че Лазар ги тачи - имат една каша с манго, овесени ядки и йогурт.
Пробвах и млекцата на Нестле - тези с ванилия, много са хубави, имат вкуса на пудингите на Йоткер, но ни отиват 2 на едно ядене или са просто десерт към манджата. Видях, че имат и за пиене, но не съм взимала.

Маджеста добре сте си дошли с жижо!

Муун не мисля, че трябва да се притесняваш за зъбките, на Лазар му бяха също обърнати навътре и с растежа се наместиха в редичка, според мен е заради растежа на челюстта (и на каката така бяха, сега има прекрасни зъби). Обаче ако нещо все пак те тормози иди на проверка.

Аз завиждам съвсем неблагородно на всички, които могат да си гледат мишоците и да си хрупкат солетки по парковете.

Идеята за Борисовата е супер, надявам се и аз да се класирам, макар че тя мойта е сложна.

Вчера мъжа ми го води на ваксина и сега ми е малко тръпно, доки каза до 48 часа реакция, а между 8-15 ден обрив евентуално, но не се явява често тази реакция. Вчера беше яко превъзбуден и се жалваше как леля доктор му правила боц и показа къде, завалията.

Днес открих един кътник, чаках от ляво, но ме изненада от дясно. Взе много да джумоли, най-големия лаф е как ще му се смеят гаджетата, че още е с лигавник: Ха-ха га-га! Дотук ги изговаря, обаче всичко разбира дребната катерица, че и даже слуша като му изнася.

Лека и спокойна вечер от мен!

Общи условия

Активация на акаунт