"Пролетта срамежливо наднича, ДЕКЕМВРИйче под слънцето тича!"

• 17 764
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Евката е много сладка  Hug
На нас също ни никнат 4 кътника едновременно. Даже боцкат като ги пипам, а не се вижда нищо  Confused Това ме навежда на мисълта,че ще е едно дъъъъъъъълго никнене  Rolling Eyes

и ние сме така ама с кучешките  ooooh!

# 61
  • Под Сините камъни
Момичета, пак съм аз
Искам да ви помоля да се помолите за една майчица и нейното бебенце  Praynig
Моята най добра приятелка, още от деца, роди на 3ти март момиченце, Емма се казва....Роди се в 9ти месец 2,600....На притялката ми водите намалели и плацентата почнала да старее и и правили секцио, но не там е проблема....няколко дни по късно тя се разболява от варицела, явно от болницата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и сега разбрах, че са пак в болница, понеже Емма се е обринала  Cry Cry Cry А е само на 2 седмици....А аз съм толкова далеч и не мога да съм с тях  Cry Cry Cry
Извинете ме, че ви товаря и вас, но ви чувствам много близки и няма на кой да ме разбере, по добре от вас   bouquet
newsm17 newsm17 newsm17                                                                                                                                                                                                                                                         

# 62
докато чета тука, ния успя да се строполи върху едни саксии, на които има точи зъби от сума ти време и само чака да се разсея нещо, за да се паркира при тях. резултат - натроши ми едно цветенце, което го кътам от 8 години ooooh! от три връхчета остана едно Cry  язък. ама тъй ще е напред.
Joy Joy Joy ....... / не е смешно, разбира се .... просто смешно си го описала/
Eй , оправи ми настроението , че днес ходих до застрахователите / за медицинските ни застраховки "аброуд"/ и още жупел и пепел бълвам  #2gunfire
Айде и аз почнах с пищовите  Wink
Абе защо у нас за да ти свършат работа в някоя инстанция ... ама не друго, това дето си им е баш тяхна работа ... и то не сложна - нито за разбиране, нито за осъществяване и за което пари взимат при това , скандал трябва да вдигнеш, да се напрегнеш до краен предел и да излезеш от кожата си ???!!!
Ей , това ме е нерви най-вече ... сега като се сетя и докато ходех на работа беше така ....
Дет'се вика ръчкаш, ръчкаш до като на теб ти стане ясно какво трябва да направиш, само дето нямаш оторизация да го свършиш Mr. Green
Айде спирам се с глупостите  Stop
За кръщене и ние сме на дневен ред , знам че ти трябва поп с който да се уговориш за дата и час, тарифа и логично да си питаш какво ти е необходимо.... кръстник .... и добра воля  Wink
Иначе , сериозно ..... слушам и аз миналите по етапен ред за важни подробности  Peace
И едно питане / малко смешно/ в тая връзка .... , че съм малко длъжник към един светия  Laughing
Някой знае ли в София / всъщност и където и да е / църкава Св. Николай-Чудотворец, Св. Никола ...разбирате ме накъде бия  Wink
И хайде докато чакаме Еуи, да разкаже за другарките - австрийки /ако не се е отказала, разбира се да е за днес / да се отчета по питаниЯта :
Само да вметна, че и Алекс Шу не се е отчела като се завърна от там с подробности  Party ... та може и тя да се включи ако прецени  Grinning
Бибероните в нашата къща се търкалят наред с другите играчки - по пода естествено  Mr. Green .. с две думи не се зачитат за други цели  Peace
Еуи, дай боже да е наред всичко с приятелката ти и дъщеря й  Praynig
/ Пък господ може да чуе молбата ми , като от човек роден на същата дата /  Peace
Гърнето   .... брррр, голям проблем ..... и то е наред с бибите по земята  Mr. Green
Иначе скланя да сяда , дори почва да ръмжи като мечка/ чул го е от нас, като се опитваме да му обясним как да се напъва /  Laughing , но предпочита да свърши работата си леко съсредоточен, полуизправен и най-тъпото - точно когато го гледам, но е късно вече да отреагирам  Thinking
Признавам, нямам необходимото търпение на този етап и търпя критика .
Спим веднъж, но качествено : час- два, по обяд.
Мацко, храни си се момичето .... без разни  Wink Grinning Даже доста чистичко и внимателно и сякаш мъничко позира даже за пред камерата и и'отива , де  Grinning Heart Eyes
Забравих , че и Мама Шуши да похваля, какъв хубавец е отхраила  Peace Grinning
Георги още малко така да ми отказва да яде и и' го пращам да му готви  Wink / казвам още малко, защото и без друго все се оплаквах от вълчия му апетит, та ще изчакам да подейства диетат дето сам си е наложил .... ама почва една сигнална лампичка да ми мига , защо ли спря изведнъж да яде  Thinking/
Спокойна нощ и от мен !

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 23:10 от Magesta

# 63
Ние с най-много зъбета ли сме, девойки - цели дванайсет, да слагам ли пържолите за бебо  Mr. Green.
Едно въпросче - кога беше реимунизацията на пентаксима, на 1.5 ли  newsm78. Има ли нещо друго между него и морбилито?
Извинявайте, че не можах да ви изчета и просто нахълтах .... Embarassed  Hug

# 64
Извинявайте, че не можах да ви изчета и просто нахълтах .... Embarassed  Hug

Айде, сега се върни .... прочети внимателно всичко и пак влез !  Mr. Green Wink Laughing
А за пържолите .... слагай, слагай  Wink .... то с мерак и с 6 се ядът  Peace
Рових досега тук един календар ... имунизационен .... според него няма други ваксини до 6-7 г на детето ..... само няколко реимунизации тази година , ама той върви по схемата отделни ваксини за ДТК и полиомелит.

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 23:47 от Magesta

# 65
  • Варна
На нас като ни сложиха ваксината за шарките , мисля Тримовакс се казваше , педито каза да отидем Май месец на реимунизация на Пентаксим . И после каза живот и здраве чак в първи клас ще се боцкаме пак ! Тогава май е реимунизацията на тази дето и викат "паричката" (на рамото не си спомням точно )

# 66
Добро утро! То, докато ви изчета и забравих какво ще пиша. Laughing
Днес нашият татко има рожден ден smile3518 и аз за 1 път от 22 год няма да съм с него на този ден.Кукнала съм преди повече от час и ми е тъпо.
Бибите ги пенсионирах в 1 кашон отдавна, защото не ги поглежда. Преживяваме с 2 памперса на ден, защото си ходим в тоалетната на възрастните-гърнето "боцка". Имаме 17 зъба! #Crazy,а?!
Евката е много сладка и оправна.Аз ако така го оставя... Shocked
Поли, за кръщенето при уговорката със свещеника той ще ви каже всичко - кърпа, сапун, цветя, свещи, тарифи за ритуала, снимките и камерата.. Трябва чифт необличани дрешки, за предпочитане бели, с които да се облече детето след ритуала.
Eui,  Praynig всичко да се размине бързо и леко.
А вчера мн ме подразни М.Алгафари в "Часът на мама"-изкара българките зверове някакви, а германките-1-ви педагози. Като знам техните какви са палангози, на плажа можеш да ослепееш от пясъка, дето ти мятат и да оглушееш от кръсъци и не им правят забележка. Едно дете, ако не му кажеш, как ще знае кое е редно и кое не!
От вчера сме способни на ново геройство-отваряме си вратите. Аз нали го направих уличник сега търси удобен повод да драсне на площадката и да крещи: Изведете ме!

# 67
soceress, благодаря за информацията. Това е било нещо инцидентно нашето, може да съм го резнала с ръбчето на памперса. Само дето се притесних много!

# 68
Добро утро и от нас!

Аз от сряда до неделя си имам дете на гости.Вчера ходихме на консултация - 15.800 кг. и 87  см.,имаме си и десет зъба вече.
Четох въпросите от анкетата, при нас храната е изцяло домашна, защото на село при бабата няма кухня.Каквото си наготвят това ядат.Вчера взех едно месно пюре - хареса го.
За бибероните и ние още я ползваме и не знам как ще я махнем.А за гърнето голямата работа си я вършим там много отдавна ,от около 6-месечна възраст,но за чуркането е в памперса, като я сложим не отказва,ама не може още да си казва милата.
Що се отнася до спането все още спим по два пъти на ден, ама сутрин като ставаме в 6 няма начин да е друго.
Два дни си припомних ии излизанията с количката, много мило ми стана като минах през градинките.

Добре дошла на Magesta!

Весел ден на всички!

# 69
Ние днес ще ходим на лекар вече. Кашля все повече. Вчера имаше и температура по обяд, но оттогава не е имала. Като си знам лекарката веднага ще ни даде антибиотик. И сега съм в огромна чуденка да го взимам ли или не? Но поне ще имам рецепта, за да мога в събота и неделя да реагирам, ако се влошим.
Ивчок, да ти е жив и здрав, и горе главата! Hug
Венета се скрива като иска да върши голямата работа. След сън обикновено успявам да я изпишкам на гърнето.
Магеста, Св. Николай е църквата на ъгъла на Пиротска и Опълченска, в градинката.
Eui, дано им мине бързо-бързо на миличките! Praynig
Хайде, да свърша и малко работа. Ама как ще стане, като Венета ми е виснала на коленете...

# 70
  • София
добрутро  bouquet
ния става все по - ранобудна   newsm45 днес пак от 6.30 е станала и въпреки неистовите ми опити да я прилъжа да заспи поне до 7, файда никаква. вече сме яли, срали ( сори), мизерствали на воля и се готви за сутрешния си сън, а аз ще стартирам да врътна една мусака за обед.
следобед съм й замислила ваксина ( ама тя не знае  smile3508)
Ние с най-много зъбета ли сме, девойки - цели дванайсет, да слагам ли пържолите за бебо  Mr. Green.
и ние сме с 12 парчета и в трепетно очакване на кучешки tooth
гърнето също ни е болна тема. и аз откачам, като почне майка ми и свеки да дават акъл - ама как тъй още с памперс, не знам си кво, до първи клас щяла да стои с пампа smile3515 преди по случвах да уцеля момента. напоследък ака толкова скришно, че усещам само по зловонията, които се разнасят после.  а за бибата - без биба не се заспива. през другото време не я давам, освен ако трябва спешно да се успокояваме. като я види и светва направо. много я обича. ще видим докога ще я млящим smile3504
приятен ден на всички smile3525

# 71
Добро утроооооо  Hug Hug Hug
Вчера не успях да пиша, къде от лошите новини, къде от много чистене....да ви се похваля Ния чисти и тя с един парцал  Mr. Green избърса вратите, пода, парното, премести на баща си обувките избърса под тях и пак си ги върна на място....толкова ми стана мило, че чак ми се насълзиха очите....децата нещо много бързо пораснаха май  Rolling Eyes
Ние също сме с 12 зъба и май сте ни почват кучешките   Sick
Благодаря много за подкрепата за моята приятелка и дано следващите новини да са по добри....
А по темата за европейското възпитание....ето я и обещаната история
Септември с моя приятелка и децата сме на кафе на едно площадче в центъра на виена и се радваме на циганското лято. По едно време на моята гърла и се обаждат и аз от нямане какво да правя блея по децата наоколо. По едно време забелязвам едно детенце, русо с дълга косичка, да виси на рампата за колелета чисто голо  #Crazy Да да няма грешка, как майка го е родила....След дълго пулене установявям, че е момченце и висейки, това ми ужким русо ангелче пишка...Мдааа виси си и си пишка  Whistling а наоколо не виждам ни една майка да се чуди къде и е звяра.....Споделям откритието си с моята дружка, а тя с другата, дето и се обажда и се чудим да плачем или да се смеем  ooooh! Ноооо това не е всичко....Все още никой не е потърсил детето, а на мен започва да ми смърди ама яко...помирисвам.. ми не е моята...оглеждам се и какво да видя...висящият пикльо стъпил в собствената си локва и ......АКА дааа АКА  #Crazy Виси като маймуна съпил в пишито си и си върши най спокойно работата иииииии най после се появява една майка, която само му избърса дупето, изчисти му тоалетната и пак се върна при компанията си на пейката  ooooh! ooooh! ooooh! И това става на място пзлно с туристи
Тъй че мили мами не знам кой е европеец и кой идва от гората  Thinking
Айде до после, че дзверо бучи  Joy Laughing
Лек ден и се горедейте със себе си. Аз след такива случки не си задавам въпроса, дали съм добра майка и дали майчинството е за мен...
  bouquet  bouquet  bouquet

# 72
  • Под Сините камъни
Здравейте скъпи момичета.В гърнето вършим само голямата работа.И как иначе като отдалеч се разбира че ще се ака.За зъбките сутринта видях че ни избива горен десен кътник с него стават девет броя.За спането уж спим по веднъж на ден,но от няколко дни се киселей и сутрин и няколко пъти го слагам и спи по два пъти.На нас болната тема ние яденето.Когато ни види човек си мисли че си хапваме стабилно с какави големи бузки сме само ,но уви не е така.Хапва само пюрета и то само 3-4 вида месни не иска въобще харесва рибните спанака картофеното с ориз и плодовите.Иначе биба още смучем,но я давам само когато заспива или се успокояваме

# 73
  • София
Здравейте, девойки Hug
Наистина много бързо пораснаха дечицата.... невероятно ми е как всичко разбират вече....
Я по този повод и аз да взема да се похваля от мойто синче. Любимите му играчки са книжките, нищо друго не може да го задържи на едно място. Сяда на един стол на масата (нормален стол) и аз до него и четем - питам го къде е това, къде е онова и показва ВСИЧКО! В останалото време е едно много буйно детенце, но не се оплаквам, така поне после спи като къпан - спи от 10 до 12.30 сутрин, после от 16.30 до 18.30 следобяд и си заспива сам в 21.30 след банята Grinning
Забелязвам някакво пристрастяване към баща му...като си дойде таткото ни от работа де хвърля да му развързва връзките и да дърпа обувките и якето, после иска да го гушне и слушат любими песнички 2 часа и танцуват ooooh!Съчувствам му на мъжа ми, не може въздух да си вземе, ама какво да направя, иска си го детето Mr. Green
Също така ми направи впечатление като бях много зле миналата седмица - беше изключително послушен и идваше да ме гали на всеки 10 минутки...всичко им разбират малките главички Heart Eyes

За кръщенето - избирате си къде и после попът ви казва всички подробности, защото от място на място има разлики Peace Прекрасен момент е кръщаването на детето, за мен е един страхотен спомен!

Ето и малко снимки от нас, от престоя ни при баба:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225647&photo=15

# 74
Добър ви ден !
Тия дни пролетта май идва / все не помня кога беше астронимическата, кога календарната  Embarassed/, но пайзажа навън отново е снежно - капков  Confused
В тоя ред , ако искате пак да помислим "закрита" алтернатива за явката "нехт уиик" , предлагам ...колкото и да не ми се ще и на мен  Thinking
Бетка  Hug мерси много за инфото  Peace
Разумно ти е решението да я заведеш на доки, пък ще му мислиш според обстоятелствата . Дано не е нещо сериозно  Peace
Понтес, много сладки и идейни снимки  Heart Eyes Grinning .... много ми се вижда пораснал, чакам да отчета дали в действителност е така  Grinning
Пак питам аз .... абе гледам всички знаят точна зъбна бройка  Thinking
Как отваряте тази уста да броите  Shocked ..... аз идея си нямам колко са, а за преброяване и дума не може да става, освен ако не искам да бъда изпохапана  Sick
Георги също много търка и чисти / сам почна , явно копира мен .... едва ли баща си  Mr. Green/, пък аз подех идеята с радост и само му намирам работа  Wink
Книжките и ние вече тачим, особено с животни и списания също  Peace
Много е мил понякога и забелязвам, че като съм в кондиция и сме само двамата много добре се разбираме .
От вчера се радвам на новото си откритие ..... слагам му един стол пред прозореца, той се покатерва там и откарва сума ти време зяпайки колите навън и изобщо .
Вчера бях на път да му се разсърдя, защото ме нямаше няколко часа и като се прибирам го чувам как речетативи от другата стая "та-та", "та-та" .... отваря вратата продължва да повтаря същото ... аз му се усмихвам слънчево, а той ме гледа известно време изпитателно и чак тогава се осмели да дойде да се гушне в мен  Sunglasses
Усмихнат ден !  Peace

Общи условия

Активация на акаунт