"Пролетта срамежливо наднича, ДЕКЕМВРИйче под слънцето тича!"

• 17 766
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
Отчет от вчерашната консултация- 10.550 / 80 см. Shocked Та- търсим си високо гадже Laughing. Бихме Приорикс (извинете, ако бъркам името Wink)
Добре дошли на завърналите се, да оздравяват все още болните, че другата седмица идвате при мен в Борисовата и дано се съберем повече народ. Мен часът не ме притеснява, дано времето е добро, та да сме навън Praynig.Предпочитам да Не е в сряда, но ще се съобразя с мнението на мнозинството Wink
Pontes, мен също ме терзаят такива мисли и направо психясвам покрай тях, но го отдавам най-вече на това, че е пролет и ние доста стоим вкъщи и оправдаваме очаквания.. Всеки път, когато изляза на стаж, краката ми сами искат да се връщат при моето слънчице, защото ми се струва, че навсякъде другаде е гадост.. Извинете, ако ви депресирам, но така се чувствам в момента.
Слънчев ден, с повече усмивки от нас с Роси  bouquet

# 76
Отчет от вчерашната консултация- 10.550 / 80 см. Shocked Та- търсим си високо гадже Laughing.

Rolling Eyes .... Георги беше 80 см .... Декември още ..... та можеш го включи в кастинга  Wink Sunglasses Grinning
Ще се радвам да се видим !

# 77
Привет и от нас!
Четох, четох и забравих какво исках да пиша и аз, ма то така става като влизам рядко  Embarassed
Гърнето и за нас е столче за игра, любимо, но не по предназначение.Пробвахме се и на тоалетната, но и там без успех.Иначе си казва момчето, но за съжаление вече след като е свършило работата- дърпа гащите и ръмжи като мече.Дето има дума, след дъжд -качулка.
Бибата ни е особено любима от около месец- и денем и нощем не я изпускаме.Незнам от зора при озъбването ли или от друго, но как ще се разделяме ум не ми идва...
Иначе наброяваме 16 зъба, по мои сметки остават само задните кътници.Те уж излизали след 1.6г., но да видим, че с тия темпове Shocked
Спането е еднократно, но яко- 3-3.5ч.
Книжките и ние много ги обичаме и четем- едни умници сме си сътворили декемврийките Wink
.
А иначе тати- периода  е в пълна сила и при нас, по цял ден таткосваме, знаем кога се прибира татето и все около вратата чакаме, а като се покаже- целувки, радост, не мож ги описа.Отделяне няма- но...и мама е човек и има нужда от някой час за нея Wink Laughing
Айде весел ден и от нас и дано успеем да се класираме за срещата!

# 78
Здравейте!
Магеста, църква Св. Николай има до хотел Рила, до бившия Кореком и руската църква е Св. Николай - при военния клуб на жълтите павета.
Понтес, малкия направо си е станал едно чаровно човече. Обаче ти съвсем ме депресира. Аз ТОЛКОВА усилия полагам да науча Зори да показва по картинките - ама НЪЦКИ. Само дето си крякам, кудкудякам, лая, муча, квича и каквото се сетиш. Обаче я излових гадината, че всичко си знае, но й е забавно да ме мъчи. Хвана си един ден книжката и започна да отваря. И аз - "това Зори е...то прави...", а тя само кима одобрително и накрая взе да ми пляска с ръце. идеше ми хем да удуша хем да я нагушкам и нацелувам.

За кръщенето - избирате си отец и църква и си уговаряте дата. Че сега с постите не знам дали по всяко време може да се кръщава. Отчето ще ви каже какво да носите, но като цяло е питка, мед, вино, бонбони, кърпа, сапун и нататък индивидуално. Кръстникът по традиция облича детето (но това естествено си е както се разберете). Ние лично взехме и скромен подарък за манастира (отчето ни каза от какво имат нужда и го взехме).

Ох, гърнето ми е много болна тема. От октомври се опитвам да я уча...но...да не мислите, че имам някакъв напредък. всъщност около годинката май започна да свиква и 3-4 сутрини подред се изпишкваше за няма и 5 минутки. Но се преби  Embarassed Embarassed Embarassed и спря. Иначе си играе с него по цял ден, ама работа да върши вътре - що кат има памперс  Embarassed
Бибата ни е много любим инструмент. Види ли я и един такъв блясък в очите се появява...абе... Но за момента не смятам да я махам. Давам я само при заспиване, тя пък по някоето време саме си я плюе, после си я лапа и така....Но определено ни спасява при зъбоникненето. А и аз до колкото знам природната възраст за отбиване е между 2 и 3 години. По разни обективни или субективни причини обаче децата се отбиват много по-рано, а тези, които се кърмят в повечето случаи са малко пъти на ден (или поне при нас е така). И мен ме гложди, че не им се отразява добре да не могат да си задоволят толкова дълбоко вкорененият им рефлекс за сукане. newsm78 Ама това са си едни мои съмнения, дето и аз не съм много сигурна  newsm78 newsm78 Но за сега ще сме с биба, пък в края на лятото ще видим какво ще става  Grinning

# 79
  • София
айде и ние за протокола - 10500, 77 см.
забодоха ни ваксината, ния хич не се впечатли особено. повече се вкисна като й оголих ръката и корема. дано няма проблеми сега Praynig
магеста, зъбите аз ги броя от разстояние ( големичко). или от бройката на зъбите, оставени някъде си по изтерзаното ми тяло Joy аз да не съм луда доброволно да бръкна в тази паст Naughty вече зъбите ги мия с обикновена ( в смисъл човешка ) четка именно по тези съображения. не че преди съм ги мила с кучешка де hahaha ох, големи тъпотии пиша. имам предвид силиконовия накрайник.
и ние сме много по книжките.  smile3529

# 80
  • София
Честно казано доста се поуспокоих като прочетох, че не сме единствени с бибата и гърне- проблеми Wink
Това са бели кахъри в крайна сметка, но хорската суета и "компетентност" ми вменява комплекси понякога, че не съм добра майка и т.н.
Ще ми се да не обръщам внимание и да си свиркам, ама на характер....

Нашето гардже и то мн се заглежда по списания и книжки. Хит беше, когато видя Йода и го сочи и цъка с езиче като конче, баща и се попика от смях(той е от големите фенове на Стар Уорс) и поради тази причина я тормози с песента от Пей с Мен- Дарт Вейдър на Йода думаше Joy
Евка също много та-тосва, вечер също слушат музика и танцуват заедно- през деня пък дребната като се събуди веднага сочи компа или тв-то и се клати, да имало музика иска.
Понтес браво на Алекс за съня, нашия и двата пъти е по час и половина, ама бива де Wink

Ох току що ми пратиха това, смяяяяях:
http://www.clip4e.com/play_unikalno_sinhronno_smeene.htm

# 81
Магеста, вариантите на vmitkova за църква св. Николай са по-добри. Онази дето аз знам е много близо до циганската махала и не бих ти препоръчала. Въпреки че самата църква е хубава.
Ние засега оставаме без антибиотик. Изписаха ни един куп лекарства и сиропчета. Доскоро всичко си пиеше лесно, но сега като ме види с лъжицата и бяга.  Дано й повлияят и да не стигаме до антибиотик. Praynig Иначе е жизнена, особено сега като си дойде баткото от детска - гонят се и се замерват с играчки #Crazy.
И Венета като Алексис си умира да й четем книжки. Това отдавна съм го забелязала. Седи мирна и показва и вече ги имитираме. Доскоро само аз имитирах кое животно какво прави. Последен хит е Бейби тв. Пристрастена е. Ходи из къщата и ми сочи към нашата стая и към компютъра и повтаря - Бейби! Гледам да не прекалявам, че не е добре. Но в дни като днешния, когато е особено кисела, просто няма начин. Предавам се. Поне времето да се оправя вече! Да стои повечко навън. Ние с тоя двор сме добре - пускам я сама и от време на време я наглеждам.
Сега ще ме амбицирате и аз да я премеря - поне на височина.
Зъбите ги броя лесно, вече са 11. Иначе специалист по миене е таткото. На него му отваря уста и чака да ги изтърка. А от мен реве и не ми дава. Аз се възползвам пълноценно от факта! Wink

# 82
Magesta, може ли пак линка за Бейби Айнщайн Praynig като ми преинсталираха компа и ми се загубиха favorites  Rolling Eyes

# 83
С гърнето и ние имаме проблеми.Веднага щом я сложа,започва да трепери и крещи.Не я насилвам,но е ужасно.Биберона го ползваме само през нощта,от 5-8 ч. поне.

Мацко,готино клипче и аз се посмях.

Днес водих Лорка на контролен преглед:гърдички чисти,гърло ок,но още имаме заден секрет в нослето.Премерих я и резултата е  9,900 кг.,78 см.
Книгите са й невероятно хоби,но само за разглеждане и преразказване.А най голямата й любов е ТАТЕ!Като го види никой друг не съществува за нея.На мама се дава една целувка,а на тате шест на брой.Сутрин като я взема при нас в спалнята,първо се гуши в тате,после го целува и най накрая сеусмихва на мама.
Зъбите са 8 резци и два горни задаващи се с по едно ръбче кътници.

Това е от нас!

# 84
  • Варна
ох , момичета имам проблем и съм в голяма чуденка  Rolling Eyes
пак съм бременна!
проблема е че не беше планирано и освен че се чудя дали да го оставя, се притеснявам от факта че бяхме влезли в една алкохолна серия последния месец, и се чудя дали няма да има последствия  Confused отделно от това ми е много лошо, почти нон-стоп ме боли главата и ми прилошава и ми пада кръвното, контракции получавам и кръвоизливи Sad
днес ходих на лекар, в 6г.с. съм но още нищо повече не може да се каже. лекаря ми каза,че мога да я задържа но не е изключено в по-късен етап да има усложнения и да се наложи по спешност да го махат...
и сега се чудя да изчакам ли да видя какво ще стане или превантивно да го "махна"  Confused
другата мисъл която ме тормози е че няма да се справя с толкова малка разлика Rolling Eyes очаква се някъде Ноември, Лора няма да има 2 годинки даже, а тя е голям бяс... и се чудя как ще успявам да и угаждам и да я качвам по стълбите като трябва да се пазя  Confused
доктора каза че имам 2 седмици да взема решение....в началото мислех да го махам , но днес го видях на екрана и доктора ми направи снимка и ми стана много гадно  Cry

# 85
  • Vaudreuil Canada
Virginity поздравления  Hug не се шашкай ще се справиш. Има толкова много деца родени с такава разлика че явно е абсолютно възможно. По медицински причини ако се наложи ще го махаш по-късно - но като знам колко родители си правят децата по време на алкохолни и не само сбирки не се копай - тия дребните деянат и на по-тежки прегрешения. Не че е препоръчително да се правят така де ... за третото ще те държим на сух режим Simple Smile

Да допълня че ако има някакъв проблем - организма сам ще се погрижи, а пък ти кротувай и се грижи за себе си.

# 86
  • София
Virginity , a честито!  bouquet
туй за алкохолната серия да не те впечатлява толкова според мен, защото толкоооооооооооова деца са в този списък. а иначе разликата не е чак толкова малка. а както е казало шеметчето - природата си знае работата. ако има проблем, организмът сам ще го изхвърли.
в тоя ред на мисли - честито на шехерезина  bouquet ( това щях да пиша вчера преди ния да ми унищожи китките, ама изпаднах я амок  Tired)

# 87
Вержи, честито ! Аз съм сигурна как ще се радваш на детенцето един ден и ще си доволна, че си взела това решение да му дадеш шанс. И все пак ти си знаеш най-добре.

Мами, при нас скорострелно се налага да сменяме жилището. Две в едно нещастия. Мъжа ми си напусна работата, а с нея и служебния апартамент трябва да бъде освободен. Някой ако има информация за нещо с няколко стаи и обзаведено под наем- моля да ми пише. Ще съм много благодарна !

# 88
  • Vaudreuil Canada
Ето ни и нас в детската градина

# 89
Virginity честито!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Само спокойствие и силна храна!Каквото и да решиш ние сме с теб  Hug
А и разликата не е толкова голяма, тъкмо каката ще помага  Wink

Общи условия

Активация на акаунт