"Пролетта срамежливо наднича, ДЕКЕМВРИйче под слънцето тича!"

• 17 767
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Вержи, абе честито бе човек !  Hug
Много добри новини  Peace   За съвет, ти и мъжа ти си решавате тая работа .... особено бъдещата майка , смятам , че трябва да си го усети : дали-дали .
Каквото и да решиш : успех !  Peace
Поли, всеки край е ново начало  Grinning И мен мъжа ми ме убеждава , че сега отваряме нова страница , ама как да отворя аз нова , като старата си беше толкова хубава и не съм я затворила съвсем още  Rolling Eyes Party
Ако чуя нещо за жилище ще пиша  Peace
Baby Einstein      
Линка към "датата" се отваря ..... съжалявам, аз скоро излъгах някой .... май Бети.Л, че не бачка ... явно от Загреб не съм имала достъп  Thinking Praynig
Аз много въодушевена взех днес да се мъча да зъбоброя  Laughing .... с помощта на две четки за зъби, много търпение и здрави нерви  Grinning
Е, изкарах със сигурност 16 ..... Ивчок , пак ни водите ....мамка му  Wink Mr. Green  Grinning
Ама може кътниците да са повече .... от кучешките назад задачата става много сложна  Sunglasses
Ей, мерси много за църквите  Hug .... имам значи избор  Peace
А Бети не съм много съгласна за твоето мнение  Stop ... махалта може да е близо до каквото и да е , ама е бившият "Ючбунар", част от старата история на София ....   Трета /ако не бъркам номера/ мъжка гимназия е в непосредствена близост също .... изобщо всичко датира от времето на баба ми и съм слушала много за тая махала точно .  Simple Smile
Така, че църквата там не е вариант за пренебрегване по моему  Peace
Шемет, с риск да ми се разсърдиш  Wink  ... ама Марти на снимките не изглежда хич да страда особено от липсата ти   Laughing / е, има един поглед на една само ... по-така  Wink ама не се знае какво гледа )
Така, че спокойно можеш да спреш да се терзаеш и ти   Grinning Peace  и да се развихриш в пълна сила и да трупнеш някой долар настрана  Wink

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 22:46 от Magesta

# 91
  • Vaudreuil Canada
Magesta то принципно се очакваше той да свикне преди мен - ама на мен ми липсва дребното в къщи - а работата няма да избяга. Пък и с тази цена на градината хич не ми е рентабилно - единствения плюс е че поне ще си запазя работното място - като и последното е гарантирано само за 3 месеца след като се върна.

# 92
Вержи,миличка какво й да решиш и ние сме с теб.Спомням си преди време,каза че ще се справиш.
Тъй като нямах никакви признаци на бременност,лично аз такъв алкохолен купон изкарах,даже пушех тогава.Може би и затова Лора още от сега налита на бирата.

На мен Марти,ми изглежда щастлив.

# 93
Магеста, аз го харесвам квартала, не оставяй с това впечатление. Просто онази градинка винаги е пренаселена от..... знаеш. Иначе и аз съм учила в това училище на Пиротска, 18-то СОУ. А обмислям и варианта там да учи и синът ми. Освен това в самата градинка има едно много приятно заведение, Контеса, храната е супер и често сме го посещавали с родителите ми. Може би е добър вариант за почерпката след това. Аз самата го обмислях, но после решихме друго. Peace
Шемет, Марто изглежда чудесно! Голямо момче е станал! Hug И явно много му харесва. Пиши повече за тази детска - всичко би било интересно!
За Бейби Айнщайн - отваряше се още когато Магеста ми каза за него. Малко бавно се тегли обаче.
Вержи, сигурна съм, че ще намериш правилното решение. Нещата се подреждат, ще се случи това, което е писано! Hug

# 94
  • София
вижте какво намерих в нета и реших да го споделя с вас. смешно, тъжно и доста вярно Sad извинете, ако оспамвам много Embarassed

Децата през 60 - те, 70 - те, 80 - те години.

Ако сте били дете тогава, като погледнете назад, ще ви бъде трудно да повярвате, че сте успели да доживеете днешния ден. Ние се возехме на коли без предпазни колани и без въздушни възглавници. Креватчетата ни бяха оцветени в ярки бои с голямо съдържание на олово. На шишенцата с лекарства нямаше секретни капачета, вратите често не се заключваха, а шкафовете в къщи не се заключваха никога. Пиехме вода от улични чешмички, а не от пластмасови бутилки. На никого дори не би му хрумнало да кара колело с каска. Ужас, нали!

С часове си правехме самоделни колички от дъски и лагери, намерени на някое бунище, и едва когато вече летяхме по нанадолнището си спомняхме, че сме забравили да им сложим спирачки. Сутрин излизахме от къщи, играехме по цял ден и се прибирахме, когато запалваха уличното осветление – там където го имаше. И през цялото това време никой не можеше да разбере къде сме. Нямаше мобилни телефони, представяте ли си!

Няколко човека ядяхме един сладолед и пиехме лимонада от една и съща бутилка - и никой не умря. Нямахме компютри, 3D игри, компактдискове, GSM-и, 160 канала кабелна телевизия, интернет и на тълпи ходехме на кино, защото нямаше дори видео!

Затова пък имахме приятели. Излизахме от къщи и ги намирахме. Ако някой ни трябваше, отивахме у тях и се виждахме с него. Просто така, без предварително обаждане! Сами в този жесток и опасен свят. Без охрана. Как изобщо сме оживели?
Измисляхме сами игрите си, крадяхме череши и ги ядяхме с костилките – и на никой костилките не му прорастваха в корема. През междучасията се пръскахме с вода от многократни спринцовки и бутилки от „Веро”. Нашите постъпки си бяха наши собствени и ние бяхме готови за последствията. Порязвахме се, ходехме в синини и натъртвания или си чупехме кокалите – но никой никого не съдеше. Смятахме, че за всичко сме си виновни ние самите. Представата, че можеш да се откупиш от ченгетата или да се скатаеш от казармата практически не съществуваше. Родителите от онези времена винаги вземаха страната на закона, можете ли да си го представите:

Да-а-а, такива бяхме, а ето какви станахме:
01. Без да искаш въвеждаш пин кода си на микровълновата.
02. Не си играл на пасианс с истински карти от години.
03. Не можеш да си намериш колата на паркинга, освен ако не я повикаш с алармата.
04. Баба ти говори повече за Есмералда и Рич, отколкото за собствените си деца.
05. Знаеш повече за проблемите на Брад Пит, отколкото за тези на собствения си брат.
06. Чуваш по новините, че 50 човека са били взривени и сменяш канала, защото не е нищо ново.
07. Сваляш си обувките, преди да влезеш... в самолета.
08. Имаш списък с 15 телефонни номера, за да се обадиш на 3 членното си семейство.
10. Най-добрият приятел на човека вече не е кучето, а мобилният телефон.
11. Звъниш си всяка сутрин... за да си намериш мобилния телефон.
12. Тъпо ти е, че не можеш да звъннеш и на дистанционното на телевизора, като изчезне.
13. Чудиш се на къде да насочиш мебелите си в стаите, където нямаш телевизор.
14. Не знаеш ничий телефон наизуст, дори собственият си, защото всички са ти в GSM-a.
15. Да си забравиш GSM-a в къщи е драма. Единственото по-страшно е да го загубиш!
16. Децата ти играят футбол всеки ден... пред компютъра.
17. 10 годишния ти племенник не може да говори много, но може да чати перфектно.
18. 10 годишния ти племенник пише по-бързо на клавиатурата, отколкото говори.
19. Не си модерен, ако вече си на повече от 20 и още не си спал с някой от твоя пол.
20. Ако си на тинейджърски купон, можеш да пикаеш навсякъде, но не и в тоалетната. Тя е само за секс.
21. Повечето хора родени около 1990 вече са правили повече секс от теб.
22. Ако слушаш песни, чиито текст има смисъл, значи или си прекалено стар или прекалено гей.
23. Цената на квадратен метър в центъра на столицата ти е по-ниска от цената на квадратен сантиметър в любимия ти уебсайт.
24. Сложил си парола на файла с паролите си.
25. Пращаш е-мейли на колегата в съседния офис.
26. Като причина да не поддържаш връзка с роднини и приятели изтъкваш, че нямат е-мейли.
27. Проверяваш си е-мейла по 5 пъти на ден, но нямаш време да поговориш с майка си повече от веднъж седмично.
28. Ако не получаваш поща вкъщи повече от седмица, се чувстваш пренебрегнат, макар да получаваш редовно само глупави реклами. Ако обаче не получиш никакъв е-мейл за повече от ден-два, даже спам-ът започва да ти липсва.
29. Мразиш да пишеш с химикал, защото няма спелинг чек (проверка на правописа).
30. Използваш си телефона повече за писане, отколкото за говорене.
31. Оплакваш се, че на GSM-ът ти нямаш "copy" - "paste".
32. Купил си си дигитална камера, за да правиш колкото си искаш снимки и сега имаш толкова много, че нямаш време да ги гледаш.
33. Спираш пред къщи с колата и използваш GSM-a, за да провериш дали няма някой вкъщи, за да ти помогне с покупките.
34. Ядосваш се на приятелите ти, че закъсняват с 5 минути и още не са ти звъннали на GSM-a.
35. Децата ти не искат да ядат храна, която не е танцувала по телевизията.
36. Ставаш сутрин и влизаш в Интернет, преди да влезеш в кухнята да си направиш кафе.
37. Колкото повече си разпределяш времето, толкова по-малко ти остава.
38. Слагаш наклонени усмивки, дори когато пишеш с химикал
39. Накланяш си главата на една страна, когато се усмихваш
40. Четеш това и клатиш глава, и се усмихваш.
41. Дори още по-лошо, знаеш на кого точно ще препратиш тази статия.
42. Прекалено си зает, за да забележиш, че на този списък му липсва номер 9.
43. Даже се връщаш назад, за да видиш, наистина ли няма номер 9.
44. А сега се усмихваш.

# 95
Добро утро   bouquet
На мен честно казано много ми липсва старото време  Sad Още помня как ни викаха за вечеря нашите, а ние се оправдавахме, че децата са още на двора и се молехме за още 5 минути....а сега деца в двора няма и никой не ги вика, те просто имат телефони.......
Между другото точки 42,43 и 44 ги изпълних като по заповед  Embarassed Laughing

# 96
Чебуратор, абсоютно вярно ! Peace
Бих добавила някои неща ... освен череши брулехме зелени джанки от дърветата и също ги ядяхме, освен на коли без предпазни колани и сточета се возехме на тролеи, трамваи и рейсове ... а това мероприятие в момента за Георги е рядка екзотика  Grinning
Иначе останалите неща / някои/ са малко преувеличени ..... но не са много далече от реалността всъщност  Sunglasses Grinning
Написаното е свежо за четене ..... а последното изброено е самата истина  Laughing
Мисля преди доста време имаше цяла тема тук във форума , започваща с тези спомени и размисли  Hug
Добър и ведър ден ! Peace

P.S. Точка 9, не само, че не видях да липсва , но и не прочетох отметката по липсата и по-долу  Wink Sunglasses

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 12:17 от Magesta

# 97
  • София
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ, МИЛИ МОМИЧЕТА!!!

Вержи, и аз съм в групата на алкохолно забременелите. Да не говорим, че тогава сменихме къщата и пренесох целия багаж на 7 дни бременност (без да знам естественно). Така че това според мен не е проблем. За справянето също не мисля, че е проблем...така че то мойто мнение ти стана ясно, но все пак както си решите с таткото Hug

Марти е много сладък на снимките и изглежда много спокоен Heart Eyes

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 10:57 от pontes

# 98
Момичета,май само в понеделник ще става времето за дълга разходка в Борисовата градина. От вторник нататък го дават дъждовно със спадане на температурите и валеж на сняг.
Какво  решавате???

# 99
  • Варна
Спираш пред къщи с колата и използваш GSM-a, за да провериш дали няма някой вкъщи, за да ти помогне с покупките.
 ей това е мъжа ми!
36. Ставаш сутрин и влизаш в Интернет, преди да влезеш в кухнята да си направиш кафе.
37. Колкото повече си разпределяш времето, толкова по-малко ти остава.
38. Слагаш наклонени усмивки, дори когато пишеш с химикал
40. Четеш това и клатиш глава, и се усмихваш.

а това съм аз  Joy

благодаря ви момичета за подкрепата! Hug аз още не съм взела решение, ще видим накъде ще се наклонят везните Rolling Eyes

# 100
Момичета,май само в понеделник ще става времето за дълга разходка в Борисовата градина. От вторник нататък го дават дъждовно със спадане на температурите и валеж на сняг.
Какво  решавате???

Ако решите понеделник .... ще гледам да дойдем / и моето основно занимание са солетите, та дали ще ги хрупам у нас , в каврталната градинка или В Борисовата  Wink ...
Искам да кажа свободна съм  Grinning
Другия вариант пак пиша : МОЛ или клуб , когато и да е през седмицата, някой не искаше да е сряда ..... Zizzu

# 101
  • Варна
забравих, ето малко снимки и от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225647&photo=20 и нататък

# 102
  • София
навита съм за понеделник аз лично. Peace
ей ни и нас - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225647&photo=27

# 103
Вержи,  Hug! По-хубаво от 1 дете са само 2 деца!
Познайте коя Гана заспала е смотала с чаршафите и пижамите 1 памперс и го е изпрала, Няма да ви опиша какво чистене му хвърлих!
Наш татьо си счупил крака вчера на РД на 1 хоро. Той танцува като заклан петел и ей го резултата!
Вси4ки бебета са начетени бонбони. Ей ни и нас:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210453&view=1&photo=73
Не знам "похвалих" ли се, но джамчето училищно, дето бачо го строши, ми излезе САМО 95 лв!
Дайте моля това Бебе Айнщайн. Моят Айнщайн му пускам да рисува и се кефи. Сигурно и това ще му хареса, защото с батко гледа клипове и тогава не пипа.
честита пролет! Днес е и празникът на моя роден град - В.Търново.

# 104
Забравих-заради Великденските пости не се извършват ритуали до след 6 май, но все пак проверете.

Общи условия

Активация на акаунт