и сега разбрах, че са пак в болница, понеже Емма се е обринала
А е само на 2 седмици....А аз съм толкова далеч и не мога да съм с тях

от три връхчета остана едно
язък. ама тъй ще е напред.
....... / не е смешно, разбира се .... просто смешно си го описала/

... та може и тя да се включи ако прецени 

Даже доста чистичко и внимателно и сякаш мъничко позира даже за пред камерата и и'отива , де

/ казвам още малко, защото и без друго все се оплаквах от вълчия му апетит, та ще изчакам да подейства диетат дето сам си е наложил .... ама почва една сигнална лампичка да ми мига , защо ли спря изведнъж да яде
/
.... то с мерак и с 6 се ядът 
и аз за 1 път от 22 год няма да съм с него на този ден.Кукнала съм преди повече от час и ми е тъпо.
,а?!
всичко да се размине бързо и леко.

днес пак от 6.30 е станала и въпреки неистовите ми опити да я прилъжа да заспи поне до 7, файда никаква. вече сме яли, срали ( сори), мизерствали на воля и се готви за сутрешния си сън, а аз ще стартирам да врътна една мусака за обед.
)
преди по случвах да уцеля момента. напоследък ака толкова скришно, че усещам само по зловонията, които се разнасят после. а за бибата - без биба не се заспива. през другото време не я давам, освен ако трябва спешно да се успокояваме. като я види и светва направо. много я обича. ще видим докога ще я млящим 

Да да няма грешка, как майка го е родила....След дълго пулене установявям, че е момченце и висейки, това ми ужким русо ангелче пишка...Мдааа виси си и си пишка
а наоколо не виждам ни една майка да се чуди къде и е звяра.....Споделям откритието си с моята дружка, а тя с другата, дето и се обажда и се чудим да плачем или да се смеем
Ноооо това не е всичко....Все още никой не е потърсил детето, а на мен започва да ми смърди ама яко...помирисвам.. ми не е моята...оглеждам се и какво да видя...висящият пикльо стъпил в собствената си локва и ......АКА дааа АКА
Виси като маймуна съпил в пишито си и си върши най спокойно работата иииииии най после се появява една майка, която само му избърса дупето, изчисти му тоалетната и пак се върна при компанията си на пейката
И това става на място пзлно с туристи 

Съчувствам му на мъжа ми, не може въздух да си вземе, ама какво да направя, иска си го детето 
Прекрасен момент е кръщаването на детето, за мен е един страхотен спомен!
мерси много за инфото 

.... много ми се вижда пораснал, чакам да отчета дали в действителност е така 

Препоръчани теми