Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 26

• 38 452
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • варненка от София
Страхотни торти отново, ако започна да изброявам поименно ще забравя някой Blush, Atalanta тортите ти са меко казано уникални! Блу, циците са станали супер, убедена съм, че ще бъдат оценени.

Пате, Estell, Bopsi, gabka_sladka, Джемма, z_rose, NellyDi, наистина прекрасни творения! Джемма както винаги е на ниво!

Аз също завърших агрономската тортичказа рождения ден на баща ми, вътре е торта Алказар, покритието е готова моделираща маса, сглупих обаче с глазирането и надписите на книгата се разтекоха, нооооо и така викам да си я хапнем.

# 166
Благодаря на всички за идеите. Ще видим каква ще я свърша. Joy

Джемма, Atalanta, z rose, blueeye®, NellyDi, marulka_s страхотни торти!!! smile3501

blueeye® с каква боя направи този страхотен  цвят?

# 167
  • у дома
NellyDi, marulka_s   smile3501

blueeye® с каква боя направи този страхотен  цвят?

амииии всеки път като се опитам да оцветя в червено и се получава този цвят  Close Joy  суха червена боя, разтворена в няколко капки ром + черна течна боя, но пак не се получи червения цвят... просто никога няма да успея с червеното, единствения вариант е директно с четка да оцветя в червено, но така ще пуска, а не ми се ще всички да се оцветят подобаващо  Mr. Green а червената ми боя има страхотен тъмен наситен цвят, но уви...

# 168
  • У дома
dimitrina73  ето я пак. Нямах време да правя панделка и забучих цветята.

# 169
Привет!!!
Нямаше ме 10-на дни и вие пак сте сътворили невероятни торти, поздравления!!!

Записвам се да следя темата.
Скоро ми престои сериозно тортоправене, наближава Цветница и аз и баба ми имаме имен ден, а тя има и РД на тази дата. Та поне две торти ще правя. Една за нея и една за мен, а може и една за работата да почерпя вместо стандартните бонбони.

Планирала съм тортите да са кошници пълни с цветя пък да видим...

# 170
  • Пловдив
Момичета, 1 ден само не съм писала и вие пак сте сътворили красоти.

Atalanta, z rose, blueeye®, NellyDi, marulka_s, браво на всяка една от вас за прекрасните торти. Аз до към края на април само ще ви се радвам и ще си правя пробички Wink
Аз днес съм без дете и си пробвах малко комплекта на Уилтън за цветя. Ако на някой му е интересно имам 3 проби качени ТУК. Нямах време да си играя с оцветяване- ползвах изцяло остатъци Wink

# 171
Много сте продуктивни днес!!!Браво на всички!
Страхотни торти!(да не ви изреждам ) smile3501
NellyDi,възхищавам ти се,че успяваш да правиш такива красоти,а си и многодетна мама!!!   smile3525
А бялото отгоре какво е?
_Пепи_,розата е много красива!

# 172
Джемма,страхотна пролетна торта!Браво!

Z_rose,много ми харесва твоята торта!

blueeye®,много сладки цици  Wink Laughing

NellyDi,прекрасна градинка върху тортичката ти цъфти.Направо ще разтопиш сърцето на свекито  Grinning

marulka_s,много красива и изчистена тортичка! Hug

# 173
_Пепи_  много хубави розички, ако правиш още показвай.

# 174
  • У дома
Момичета, довърших и третата торта с първите гости на партито Confused  Ама те си знаят, че ако не помагат, аз не сервирам hahaha

Ограда, камъни с прорасла трева и цветя Simple Smile

# 175
  • София
Atalanta Лелееее направо ми отвори очите Shocked рано сутринта Simple Smile страхотна е последната, но седефената кутийка е върха. А как направи квадратчетата? Сигурно вече няма и следа от тортичките дано сте похапнали доволно Laughing

# 176
marulka_s, stasi76, blueeye®, _Пепи_, Fior, GrOzNoTo^_^PaTe, благодаря ви! (Свекървичка наистина се разтопи, каза че никога никой до сега не е правил такова нещо за нея). Ех, чак ми стана кеф. Ако поне една от моите три бъдещи снахи направи нещо подобно за мен и аз ще се разтопя.  Joy 

NellyDi,възхищавам ти се,че успяваш да правиш такива красоти,а си и многодетна мама!!!   smile3525
А бялото отгоре какво е?

Цялата торта е с крем Рафаело, но с добавена разбита сладкарска сметана. Покрита е от всякъде с него и после редих цветенца и се опитах да плета, ама... Нещо не се справих, но следващият път ще успея.
За мен правенето на една торта е чисто приключение. Отнема ми много време и нерви, но си заслужава. Ако баткото си е в къщи ми помага за мъничките, ако не е - покрай мрънканията успявам да сътворя по нещичко и така почти цял ден...  Joy

Atalanta, smile3501 smile3501 smile3501 Направо невероятна. Дай линк към по-голяма снимка, много ми хареса пеперудката. Как я направи?

# 177
Atalanta красотаааааааа! Hug
Ама гледай пеперудата,да не литне,че тя като истинска... Wink

# 178
  • Пловдив
Atalanta, ето на това му се вика производителност  Mr. Green Което никак не влияе на качеството. Много хубави торти, браво  smile3501
Момичета, благодаря за милите думи. Не знам дали ще правя още цветя... трябва да си направя руска желатинова мастика за да станат по-хубави (да съхнат по-бързо и да приемат нужната форма), че хризантемата нещо не се получи както трябва с несъхнеща  Sad

# 179
  • Карнобат
Bopsi,Джемма,marulka,Nelly Di-Страхотни торти нямам думи...като ви гледам произведенията още повече ме засърбяват ръцете .smile3501  bouquet

Atalanta-На това му викам майсторлък,три торти наведнъж една от друга по-хубави. newsm09 smile3501

Пепи-Цветятя ти са много хубави, всички ли са от  комплекта на Wilton? Чакам с нетърпение да покажеш още. smile3521 Тази руска мастика я правих веднъж и желатина стана на конци. Някъде греша ,но пак ще я пробвам дано се получи.Laughing

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 09:59 от Elena K.

Общи условия

Активация на акаунт