БЕБЕТА ЮНИ 25

• 12 851
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и от мен момичета!
  bouquetНАистина най-важното е да са ни живи и здрави,пък когато решат тогава да се появат бебоците.
Аз съм на 22 години.Може би повечето хора смятат,че на тази възраст жената не е готова да има деца,да ги възпитава и т.н.Такива коментари просто ме влудяват #Cussing out.Няма идеална възраст....
Всичко си е до човека независимо от годините. А добра майка се става и на 20 и на 40, лоша - също.
Може да е рано,но аз се чувствам готова да даря детето си с много любов,То в крайна сметка си беше планувано ,а и за секунда не съм си помисляла да го махна!

Отивам да с поразходя и да хапна нещо.Лек ден Hug

# 121
Момичета,хемороидите като пъпчици ли са или като издутини newsm78 newsm78 newsm78???Защото на мен ми се появи нещо като цицина  на дупето,ама хич не ми се вярваше да са хемороиди,защото нямам проблем с ходенето до тоалетна. newsm78
От днес обаче почна и да ме боли Confused Embarassed...Някой може ли да ми разясни.Много благодаря предварително Peace (съжалявам,че отново връштам темата... Embarassed.Може на лични да ми пишете,за да не занимаваме другите...Извинявайте моичета Embarassed Rolling Eyes)

# 122
Здравейте!   bouquet

Влизам и аз да се отчета в отчетната Simple Smile И аз като Мег съм на 28, а юли ставам на 29. Не смятам, че има определена възраст за това кога да ставаме майки, всяка когато се чувства готова. Аз от много време имам страшно силен майчински инстинкт, все ме влече към дечицата, понякога сме се събирали с приятели или роднини с деца и аз все съм при тях в детската стая  Mr. Green Единственото което ме спираше да забременея по-рано беше това, че все исках да сме готови материално - да имаме собствен дом и поне някакви спестявания, обаче се оказа, че момента да се почувстваш напълно материално готов за едно дете просто никога не идва.. Tired Затова решихме - сега или никога!  Naughty И нашето бебче беше планувано, още живеем при нашите, но скоро ще си купим жилище такова каквото и двамата искаме.. Научихме се да бъдем търпеливи, и вярваме че всичко ще се нареди на мястото си  Grinning Praynig
На всички болни и майченцата, които са в болници искам да пожелая скорошно оправяне и повече никакви облачета в слънчевото небе Hug Аз по много от темите, които пишете не мога да се включа по тази причина, че (да чукам на дърво) Praynig не успях да се разболея нито един път, нямам никакви контракции и изобщо ако някой от неприятните симптоми на бременността ме нападне, обикновено се маха до 2-3 дена. Whistling Засега се слагам в графата "лека бременност", пък дано и оттук нататък да е така Simple Smile
Миша, аз имам един единствен хемороид, но честно казано нямам идея как изглежда, в смисъл че не съм го виждала, а иначе съм сигурна че не е релефен, защото на пипане не напипвам нищо... А дори и той се обажда много рядко, слава богу.. Ако много те боли вземи се консултирай с доктора си, има разни мазила или разхлабителни хапове.. Дано се оправиш  Hug
От десетина дена си стоя все на същите килограми, незнам трябва ли да се радвам или да се притеснявам, все си мислех, че сега бебето расте уж по-бързо, ама може и да греша.  #Crazy При вас как е?  newsm78
И последно, искам да попитам варненските мами - знаете ли кога е следващата лекция в окръжна? Че може тоя път да ида и аз с още една августовска мама  Mr. Green
Прегръдки на всички!  Hug
(извинявам се за дългичкия пост)

П.П. Забравих да вметна, че и моята бебка хълца от време на време  Joy hahaha Много ми е хубаво като я усетя  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 14:45 от mimchence

# 123
  • София
MISHAa - някои жени се чувстват готови да станат майки преди да са навършили и 20, на други и 30 години им се вижда рано... За мен лично е по-важно да си намерила човека, с който искаш да родиш и да отгледаш едно дете.
А идеална възраст съм съгласна с теб, че няма   bouquet

А хората - да си гледат работата с приказките си ignore2

# 124
Здравейте, момичета  Hug

Преди малко се наядох и сега бебка се е разритала  Joy Явно вече й става много тясно  Joy

Аз както не качвах на килограми в началото, само от последния месец съм на +2,5 кила  Cry Вече съм 70 кг. Много се надявам да не стана повече от 75, но... ще видим  Thinking

Да се отчета и аз - аз съм на 24 години (забременях на 23), но съм с моя любим вече от 8 години и половина, нищо че сме женени от миналата година. Винаги съм искала бебче, но просто решихме да си направим всичко традиционно и започнахме бебеправенето след сватбата.

Аз също се надявам да имам възможността да раждам нормално, въпреки че бебка до сега си е седалищно. Все пак има много време, живот и здраве, а знам, че може и в последния момент да се обърне, така че не си правя никакви планове от сега  Peace

Честит петък на всички! Така се радвам, че идват почивни дни и ще се наспяяяяяя!!!  Joy Целувки на тумбачетата ви   bouquet

# 125
Уф...И аз искам да си родя нормално.Ще видим обаче,каквото стане... Thinking

А хората - да си гледат работата с приказките си ignore2

И аз така  казвам! Peace

Е дано не е хемороид това моето Praynig!Благодаря за информацията mimchence .И аз се надявам да се оправя!

# 126
  • Miami
Здравейте милички  Hug
Днес цял ден ми е едно сънливо smile3507 и никъде не съм излизала. Гледам времето се пооправи, но пък сега вече ме домързя и май чак утре ще се разходя Simple Smile
За протокола да отбележа, че и аз съм на 29 години и това ще ми е първо детенце. Винаги съм мислела, че колкото си по-млада, толкова по-хубаво е да имаш дете. Обаче и аз не можах да намеря подходящия мъж по-рано, което според мен също е едно от най-важните неща.  Сега се чувствам готова за такава промяна в живота си и въобще не се чувствам стара. Имам една приятелка, която е в 8 месец и е на 36 години. Бременността й е лека(дано така да остане още малко й остана) като изключим това, че ходи да й правят амниоцентеза. Та мисълта ми е, че наистина няма идеална възраст, за да родиш дете, стига бебето да е живо и здраво Peace
Относно контракциите: аз също имам такива контракции и док ми изписа лекарства, каза че така и бебето ще се чувства по-добре. По-добре не търпете, а идете на лекар и се консултирайте Peace

# 127
  • И аз не знам къде...
MISHAa, ами вероятно е хемороид. Такива са, като цицини когато са външни. Понякога не болят, но понякога ........... Crazy! Дано да ти мине бързо  Praynig!

# 128
ЕЕееееееее....така ми се искаше да ми се размине...Ама май не Confused
Мерси : dari75 .
А някоя мама маже ли се е Проктогливенол крем???Чувала съм,че много помага за  хемороиди newsm78?

# 129
Здравейте, момичета!
Аз съм на 25 сега, живот и здраве ще съм на 26 като родя! Няма идеална възраст! Който когато реши и когато стане - тогава.

Аз контракции май нямам, или поне не съм разбрала. Иначе и бебето ми започна да рита по-силно като вашите, дето се чудех преди. Като си чета книга, подпряна на корема, и тя току подскочи - много се кефя!  Heart Eyes

Иначе и моето бебе е седалищно засега. Мисля да се ориентирам към нормално раждане и ако се наложи по спешност - секцио, иначе не. Но ще видим. Имам диоптър аз, около минус 3, но не е много и май не е проблем за напъването.

Хемороиди не знам да имам, понякога усещам натиск на дупето и карам таткото да гледа и да ми съобщава за нетипични изменения, но той не разбира много от тази материя и май не ми е особено от полза  Joy

Иначе разни колежки и приятелки ми дадоха книги за бременни, раждане и възпитание, и като съм се зачела...И списания почнах да си купувам. Раждането ми се видя потресаващо просто - но няма начин, щом това е начина да имаме бебе, ще се справим.

И в моята работа е лудница - миналите две седмици провеждахме интервю за мой заместник, избрахме слава богу, даже в момента тече второто с началството...Сега ще трябва да се обучаваме...А така ме е домързяло, искам само да си чета и да почивам! Броя дните до Великден просто!

Аз уж нямаше много да пиша, но пак се унесох. Забелязах, че има една мама от Своге с ник като моя, само че изписан на латинца. Може да го сменя....
Поздрави на всички!   bouquet

# 130
  • София
За възрастта на мамата коментирате Simple Smile Аз с риск да възмутя някой следва да си призная, че дори на 35 не се чувствам готова за дете. По принцип съм страшно отговорен човек и на мен раждането на дете ми изглежда огромен ангажимент, който все си отлагах и бих отлагала още, но май няма за кога вече. Понеже навсякъде тръбят как трябвало до 35 да раждаш и се хванах на въдицата и аз. И за това все се притеснявам ще бъда ли добра майка, ще го обичам ли достатъчно и тем подобни. Доколкото се познавам няма начин да не съм, ама докато не се видя в действие ... Иначе засега никакви инстинкти не са ме подгонили, но мисля че е нормално да ми се случат като се роди - да имам нещо реално в ръцете си. Засега гледам повече от практичната страна на нещата - как ще го гледам, какво ще се промени в живота ми и дали ще се справя.

# 131
За възрастта да се отчета и аз - на 24 съм в момента, юли месец ставам на 25 живот и здраве. Нашия тати в последните 1-2 години много искаше бебче, той е на 30 и също си му е веме да става тати  Wink
Аз пък все исках да си постегнем къщата (2-те стаи + коридор, в които живеем) преди това, но бебка стана от първия опит и съм страшно щастлива сега  Heart Eyes
Само дето все се терзая дали ще смогнем с ремонтите, но се опитвам да се успокоявам, че в крайна сметка един коридор + спалня ще станат бързо  Praynig

Напълно съм съгласна, че най-важно е човек да се чувства готов за този нов и чудесен етап от живота ни, както и да е намерил правилния човек, а първите 2 цифрички от  егн-то са далеч по-маловажни  Peace

# 132
Аз родих Маги 2 месеца преди да стана на 27год. А бебо сега ще го раждам 4 месеца преди да стана на 31год. За мен са си съвсем нормални възрастите и никога не съм се замисляла. Simple Smile

За секциото, аз съм много против това, което става в БГ- секцио по желание, но всеки има глава на раменете си и може да решава сам. Аз и с моето секцио не бях много съгласна, от това, което изчетох, можеше въобще да не се стига до него, но манало-заминало. Тук в Канада прибягват до тази операция в много много краен случай. Държат на естественото раждане, а мен това супер ме устройва. Simple Smile

mimchence, за килограмите при мен не знам. Не съм се мерила от миналата седмица, когато вече бях +9.

# 133
За възрастта съм почти катоВери.Родих Дани месец преди да стана на 27,а сега ще е 4 месеца преди да навърша 31.
Според мен няма точна възраст за раждане.При мен и двете са планирани,въпреки,че с първото бяхме по подготвени финансово и с ремонтите.Сега още не сме готови с ремонта на стаята на баткото,но съм спокойна и не се притеснявам излишно.
А за килограмите направо се срамувам Embarassed да кажа качила съм 14 до сега.

# 134
При нас Маги не беше планирана. Беше изненада. Не бяха много розови времената от към финанси, когато забременях. Но се справихме. А сега бебо уж планиран, но не очаквахме толкова бързо да стане, от раз. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт