Гоблени-20

• 54 755
  • 494
  •   1
Отговори
# 345
абе много гобленарки по пощите имало  #2gunfire  #Cussing out
Dreamy_world, честито ново гобленче  Hug
Miriel, на човек е, ако поръчва сам, при обща поръчка няма минимум  Peace към 60 стотинки излиза чилето, че нали препоръчано ще ги искаме

# 346
  • Разпиляна във въображението
Дъмпер Peace Значи 0,60 лв. на чиле. Почвам да смятам и пиша.
Как да се присъединя към софийската група?

# 347
Момичета не мога да сложа картинката директно, но съм я сложила тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207997&photo=2
Моля за помощ кажете ми какви са конците? ДМС или ....... newsm78

# 348
Здравейте,момичета!
Не съм писала скоро,но редовно ви чета.Браво на вас,страхотни красоти творите.Аз съм подхванала жената-цвете ,но за сега няма да показвам.
Гледам Дъмперчето е решила да ни направи голяма услуга и искам да я питам ,има ли разлика в качеството на ДМЦ купувано тук и при теб?Защото гобленчето го шия с бял фон и отиват много чилета.Да,но ако има разлика???...... newsm78 Иначе бих искала да си влюча с 10-на чилета бяло,че нали съм запланувала и жената-птица Laughing и там е бял фон.Благодаря

# 349
  • София
Oххх и аз искам да се включа с конци, само да набележа какви номера точно, че като незнам какво по-напред да почна да шия.  Засилих се да си разпечатвам днес - Вечер на село и Зима в Ротердам, ама пък там конците са Анхор...
А и вижте какво пише за днес:
Цитат
През целия ден жените не докосват игли, куки и конци, за да избегнат ухапвания от змии през лятото.
- от тук
 Та сега се чудя, каква е вероятността това лято да видя змия и дали да рискувам довечера да шия Simple Smile
Аз завърших почти пейзажчетата на Пермин, на едното ми остана само един цвят дето ми липсва, а нямам нищо подобно. А ми трябва не повече от 1 нишка - 1 метър, та не ми се купува цяло чиле... и за сега ще стои така....

# 350
liddi, качеството е по-добро, но цветовете би трябвало да са еднакви  Peace защо не ги шиеш на неразграфена панама и да избегнеш фона?

# 351
и тук да кажа: тъй като съм в София, но си идвам честичко до Стара Загора, ако има желаещи за конци от региона мога да ги взема от тук и да ги донеса до там (ако ще ви е по-удобно)  Wink

Ако няма да те затрудня, бих искала да се включа в заявка за конци. От Стара Загора съм. Пиши ми на лични каква информация ще ти трябва.
Ще съм много благодарна.

# 352
  • ГР. ВАРНА

Цитат
През целия ден жените не докосват игли, куки и конци, за да избегнат ухапвания от змии през лятото. 
нали е благовещение,аз смятам да не шия а да си правя списъци.

момичета как преценявате долу горе колко чилета ще ви трябва от даден цвят има ли някакъв начин за изчисление или на око.

# 353
  • Съвсем в края на света
Добър ви ден!
Ivanichka, стресна ме. Добре, че те прочетах, преди да пипна игла. Определено не ми се среща с местната фауна.
Маймуната е готова.
Сега ще почна да си навивам конците на Анчор

# 354
  • в зоната на здрача
Цитат

А леле,трябва цяло лято змии да ме хапят.. Joy Joy Joy,
цял ден се утрепах да шия,ама и го доших де..ето го още мокър лепнах го в банята на плочките.

kita99,много симпатична маймунка. Hug

# 355
  • Съвсем в края на света
ketri, козите са жестоки. Вкарваш ме в мисли.
Ама тук като цяла година е лято, ще си налягам парцалките и до утре ще съм размислила, да не ги шия, баш сега.

# 356
ketri прекрасно изпълнение ... newsm10
kita99,защо така ме гледа таз маймунка,дали да не и метна едно бананче от хладилника

# 357
Ketri,браво много са хубави еленчетата.Аз няма с какво да се похваля,мързелувам но ви следя красотите. Simple Smile

# 358
Дъмпи,опитах на неразграфена панама,но някак  цветята ми стоят ипъкнали и ми се губи образа на женското лице.Абе може и аз да си внушавам,но така ми харесва повече.То и в момента панамата е наразграфена,защото през белия фон биха прозирали нишките.А и с фона си почивам като ми писне да се взирам в многото знаци.
Моля,включете ме и мен в бройката за конците!От София съм .Благодаря

Кетри,супер е гобленчето  bouquet

# 359
  • в зоната на здрача
Мерси  момичета.. Hug

Ето тука намерих малко зелени Шрекчета..
http://picasaweb.google.bg/katerina.ketri/RaXQMK?authkey=fqKCQ3vvTwk

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 20:48 от ketri

Общи условия

Активация на акаунт