БУРГАСката дружина дами на отчетен сбор ви кани - 49

• 11 971
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
mamaJijina спомена май че има възможност да запази места в Рокси  newsm78 Аз вече си казах мнението за там. Готино е по принцип  Mr. Green но аз пак ще прескоча дискотеката.

аХ`Не дай да се уговорим нещо на лични ако искаш.

# 136
Аз също няма да ходя на диско.  Simple Smile

# 137
що бе - заради дискотеката или лекарствата  newsm78
дай да отидем да видим Рокси , пък като пием няколко малки и там - може да ни заведеш към 3 на Будоар  Mr. Green
Ивето ми ти???

# 138
що бе - заради дискотеката или лекарствата  newsm78
дай да отидем да видим Рокси , пък като пием няколко малки и там - може да ни заведеш към 3 на Будоар  Mr. Green
Ивето ми ти???

Към 3 на Будоар ще може да седнеш май....  newsm78 май май никъде,даже на земята няма да има място  Joy
Аз съм си болна още, ще дойда на срещичката,че съм обещала,но за диско абсурд.  Simple Smile

# 139

Ще кажа защо, само ако обещаете да не се смеете  Laughing

# 140
Обещаваме. Laughing

# 141
  • Бургас
Здрасти и от мен днес. Кой на работа, кой пийва... Laughing, кой кърми...........Ама, всичките готини!
Иве, кажи си, няма да те линчуваме, я.

Жалко, че няма да мога да дойда утре и да се запознаем, но да се уговорите за следваща среща, нали?

бсмама1973  Hug, не знам нищо за надомна работа, но ако чуя нещо, ще пиша.

# 142
  • Бургас
Абе ти кажи, ние ще преценим ...  Party

Това звучи плашещо, добре че не употребявам никак ... http://www.dnes.bg/article.php?id=49188

# 143
Абе ти кажи, ние ще преценим ...  Party

Това звучи плашещо, добре че не употребявам никак ... http://www.dnes.bg/article.php?id=49188
По този повод се сещам за една диета - бяло вино и ябълки, ама някои хора наблягат на виното..

# 144
 Вече се чудят какви простотии да измислят!Пиели сме за да не ядем, ми аз като пия после така огладнявам, че жив човек мога да изям. Mr. GreenИ като се ограничавам в яденето въобще не пия, камо ли да го замествам с алкохол. Crossing Arms
 Ауу, сетих се като бях на японското чудо. Crazy

# 145

Хм  Thinking аз си мислех че съм алкохоличка, пък тя диагнозата ми била дрънкорексичка  Joy

# 146
Страничката за алкохола и диетата ми хареса. В момента не мога да я пробвам, незнам дали ще имам удобен момент. Нали скоро време ще бъда с две бебчета. Crazy

# 147
  • Бургас
абе Радост ми спри ме, кажи здрасти ама те познавам от някъде, ама не знам от  къде, аз няма да те линчувам, имам си реплика здрасти аз съм шушоната  Joy hahaha

# 148

Ще кажа защо, само ако обещаете да не се смеете  Laughing

е, ай сега ще се смеем - ми няма да слагаме емотиконки и готово  Mr. Green
признавай  Thinking

# 149
  • Бургас
Ами хващайте си по едно другарче и така, ама гледайте да е от редовните, че да не си търсите всеки път.Ето, моето е такова Laughing
 Другарче мое, планът същия ли е?
 Ками, може ли такива работи, аз съм ви подвеждала Crossing Arms, то вий пък много се дърпате, ама ха!

ъф коурс,добре че взе да се стъмнява по-късно и няма опасност вече да се кача  за някъде другаде  Mr. Green

mousy,ми тя тая диета точно като за мен била  Simple Smile само ще си взема ябълките от нас

Общи условия

Активация на акаунт