Bibbity Bobbity Boom! - 50-та US тема

• 14 534
  • 318
  •   1
Отговори
# 135
Winx, благодаря за комплиментите! Simple Smile Ние всъщност не сме слагали нови шкафове, просто ги пребоядисах Simple Smile  Peace

# 136
Clairette ние сключихме брак в US , но явно това не помогна за ускоряването.
Зора и Winxние сме в Riverside , на 2 часа пыт е от LA, вие кыде сте? А изобщо не сме знаели, 4е може и БГ да се подават
документите! Даже и с адвокат се посыветвахме и следвахме неговите инструкции, а и тук в посолството никой не ми спомена
за такыв вариант  newsm78. Наскоро четох че 2007 е бил най-големият наплив от имигранти в щатите, 3 пыти повече от миналите години  #Crazy  , може би и това си е казало думата.....
Аталанта тортите изглеждат страхотно !!! Абе вие момичета все едно цял живот това сте правили, и на Тандури видях няколко торти.....браво.......признавам ви   chef

# 137
А изобщо не сме знаели, 4е може и БГ да се подават
документите! Даже и с адвокат се посыветвахме и следвахме неговите инструкции, а и тук в посолството никой не ми спомена
за такыв вариант  newsm78. Наскоро четох че 2007 е бил най-големият наплив от имигранти в щатите, 3 пыти повече от миналите години  #Crazy  , може би и това си е казало думата.....

Пингвин, вие кога подадохте петицията? Ние подавахме в късната 2006-та и помня, че в началото на 2007-ма търсих нещо по сайта на посолството и забелязах, че вече не приемат там петиции. Нямахме адвокат, всичко сама си направих с помощта на една дебела книга за имиграция по семейна линия и май и в дир-а се съветвах с някой. Съжалявам, че така сте се измъчили и дано по-скоро си дойдеш на американска земя!   bouquet

# 138
  • WA, USA
Влизам набързо за едно въпросче, че имате повече опит от мен с бебешките истории. Синът ми се събуди тази сутрин целият изринат - всъщност цялата главичка, ушички и горната част на телцето, по ръцете и краката няма нищо. Как се разбира дали е хранителна алергия или от някакво животно? Вчера му даваха шам фъстък - три-четири ядки, въпреки че хиляди пъти казах, че не е хубаво на малки деца да се дават ядки, ама "детето си искало" #Cussing out просто съм бясна. Сега заради техния акъл най-вероятно ще стане алергичен към ядките, ще мога да му обяснявам след време кой е виновен, че не може да яде това и онова Twisted Evil Има ли смисъл да ходим до спешното? Пъпчиците са ситни, зачервяват се повече като се почеше. Мисля да го изкъпя сега с хладка вода и малко Авено за екземи, ама дали ще помогне Thinking Ох, иде ми направо да ги убия #2gunfire как ще изтрая още 6 месеца... 

# 139
Уинкс, да, отделно дойде няколко дни след това.

# 140
sipirumi ,не е задължително да е от ядките,макар че не е изключено; може да е вирус с обрив, проста ексема,хайвс,бактерия,шарка,контактна алергия..има ли Т,гърло и други симптоми?

http://www.emedicinehealth.com/skin_rashes_in_children/article_em.htm

# 141
  • WA, USA
Не няма темп, никакви други симптоми. Като натиснеш обринатото място кожата побелява, обрива побелява, не остава червен, затова си мисля че не е нещо опасно. Вчера беше ужасно кисел, може и да го е мъчило нещо ама аз си мислех че са тия пусти зъби.

Анет, мерси за инфото, аз седя сега и това правя, ровя се в нет-а че не ми се звъни на педс. Пък в ЕР за обрив да стоим хиляди часа и наистина да ми прихване нещо - не ми се ще. Ще го следя ако развие температура, ще отидем. Дано да отшуми до утре.

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 14:37 от sipirumi

# 142
sipirumi ,не знам дали знаеш=дай гугъл имижд и слагай имената на евент.болести да сравняваш картинките с вашия обрив,аз така "доказах' на ния скарлатината..

# 143
  • WA, USA
Вече цялото тяло е изринато, съмнявам се между Rubella и Chicken Pox. След малко ще звънна на педс. Сигурно аз съм я донесла, нали работя с деца, повечето са тийнс, ама по-голяма вероятност от мъжа ми който само с възрастни се занимава. 

# 144
sipirumi дано не е нищо сериозно и бързо да се оправя малчо  Heart Eyes
penguin много странно  newsm78, значи сключихте брак там, съпругът ти вече беше ам. гражданин и въпреки това те накараха да се прибереш в Бг да чакаш ЗК  ooooh!, ужас  Confused  Сега в София ли сте с бебчо?

# 145
sipirumi , ако детето няма температура едва ли са шарките. Дида така ми се изрина, цялата,точно за Димитров ден. Имаше температура даже, обрива почна като ситни червени пъпчици(като дайпер реш)първо по лицето , после ръцете , краката. и свекърва ми веднага каза"ситна шарка" , аз се шашнах (беше петък вечер), викам какво ЕР, така или иначе из нета четох че за шарка нищо не могат да направят. Но в понеделник като я заведох при лекарката каза че не е чикен пох, тай че спокойно , не мисли че е такова.
 Значи да ти обясня, "чикен пох", предполагам си пуснала търсачката и си видяла снимки , са пъпчици , които до 24ч след появяването( може и по малко) се пълнят с течност(стават като гнойни пъпки). ако малкия има само обрив по тялото , но пъпчиците са ситнички , а не пълни с течност  Не е чикен пох!!!
  да ти кажа само че Дида като ми се изрина, за 24ч цялото и тяло беше покрито(като втора кожа, и по слабините даже) с тези ситни пъпчици. Но лекарката каза че или е от вирус(защото както ти казах , имаше температура , около 38.6-39 )или е от храна(знам ли ги с какво ги тъпчат в училище).
  така или иначе ЕР , нищо не могат да направят, освен да ти изчаржат иншуранса. ако малкия е добре, изглежда свеж , според мен няма смисъл(ти си знаеш най добре).
 аз както ти казах по горе , при нас също беше петък вечер като започна да се изрива Дида , свалих и температурата с Тайленол и така .

# 146
здравейте момичета, след кошмарно пътуване (варна-софия-чикаго, две деца, 7-8 чанти+ коли4ка) сме вече от 4 дни в индиана при тати Simple Smile. пожелавам и на другите разделени семейства да се съберат по-скоро Hug.

# 147
  • WA, USA
Ами това е странното, че няма температура изобщо. Целият се покри с пъпчици, но не са се напълнили още с течност. От педс ми се обадиха преди малко и казаха, че сигурно е нещо което е ял, защото ако е viral infection е придружено с темп и сополки, гърло и така. А нашият е свеж и няма засега други странични проблеми освен сърбежа. Препоръчаха ми да му дам половин доза Бенедрил за деца за сърбежа и да следя за температура и ако пъпките преминат в тъмночервената-лилава гама да бягаме в ЕР - явно се съмняват за менингит. Но засега сме добре. Само ми е странно ако е шарка откъде ще се зарази след като няма контакт с деца и с почти никой друг освен нас Thinking Имаме бременна приятелка в началните месеци, която го видя преди две седмици - за нея се притеснявам повече, но няма да и казвам нищо засега, че няма смисъл да я шашкам като нищо не е сигурно още.

Стела, честито и много хубави моменти занапред!!!

# 148
като казахте съкратени имена се сетих за един наш клиент, който се казва Джон Антъни и бая ме съклетиса докато му намеря файла. Представя се с Антъни човека, ама ние пишем само буквичката като мидъл инишъл.
Друг пък се представя Джак, но се казва Джон, а трети се представя Шели, но се казва Мишел (с 10 клиента със съшата фамилия направо ми съкрати живота тази госпожа). На Били и Уилиам свикнах вече.

Момичета от Чикаго - времето е страхотно. Бягайте на вън с дечица Simple Smile

# 149
Стела, честито, наслаждавайте се!!  Simple Smile

Хубав ден на всички, тук времето е чудно, 72 градуса, май ще ходим до плажа.

Общи условия

Активация на акаунт