Bibbity Bobbity Boom! - 50-та US тема

• 14 560
  • 318
  •   1
Отговори
# 120
  • У дома
Хе-хе, на времето и мен са ме кръстили с кратко име, защото баща ми не обичал да съкращава, а после ми викаше Петюша Laughing

Благодаря ви за Саймън  bouquet Който е на близо и иска безплатен концерт да заповяда утре, много торти направих ooooh!

За визите май само аз съм с късмет. Преди 6 год като се върнах в БГ за нова написах едно сърдито писмо до посолството как са ме разделили от мъжа ми и как по тяхна вина съм нарушила закона, ама си признавам честно и без бой. И те веднага ми дадоха нова виза, че и на Мони покрай мен. Явно нещата много са се променили.

Рая, моето Барби миналото лято нахрани 50 човека, но беше огромно, едва го украсих. Аз вече и рула не правя от мързел - пека блатове, режа на парчета и облепям по стените на съда.

# 121
Аз съм. В Русия. С Марти!!! (с име, което умишлено избрах, за да има умалително, как тогава ще разбира, когато му се карам, а? а и аз много обичам имена с умалителни)
Голям е кеф да си го видя, пораснал за 1 месец, той беше много щастлив да ме види, прегърна ме веднага, говори руски, като едно малко русначе, и проговори български веднага с мен. Имаше реултат значи от това пътуване. Баба му и дядо му го глезят, изкараха го болен и изоставащ физически Crazy, но явно са готови да си го вземам, защото са се поуморили.  Rolling Eyes Абе признавам си, че колкото и да ме дразнят, хубаво е детето да си познава бабите и дядовците добре...

Стандартната фотография също е била допълвана, докарвана и пр., както Джена е казала. Peace

Много мразя да ми викат Ели
Ами как няма да мразиш да ти викат Ели, като се казваш Джена? Laughing

Аталанта, бравос на детито Heart Eyes

Пингвин, мойте съболезнования за чакането на зк, и мен това ме очаква.  Rolling Eyes Феята като не искА да ми я даде, на сега ще си чакам. Whistling
Бубка, сори за заболяването...

# 122
Благодаря на всички за топлото посрещане! И за подкрепата,  която ми беше толкова необходима
особено когато бях бременна, а мыжа ми беше толкова далече.

За визите май само аз съм с късмет. Преди 6 год като се върнах в БГ за нова написах едно сърдито писмо до посолството как са ме разделили от мъжа ми и как по тяхна вина съм нарушила закона, ама си признавам честно и без бой. И те веднага ми дадоха нова виза, че и на Мони покрай мен. Явно нещата много са се променили.

По повод това се сетих как мыжа ми правеше подобни отчайващи опити, пишейки писма на разни сенатори и какви ли не там, само и само да
ускори процеса, което на мен ми се струваше доста безумно  Rolling Eyes . е както стана ясно нямахме такыв кысмет, макар че ни обырнаха някакво
внимание (незнам как стана това имайки предвид, 4е има милиони такива като нас) и вече започвам да пускам брада от чакане  Simple Smile.......

Аталанта поздрави за талантливото ти дете!!! Пожелавам му много успехи!

# 123
Здравей penguin , много неприятна вашата визова одисея, но хубаво, че му се вижда хепи енда  Wink. И аз съм в подобна, даже в по-кофти ситуация тъй като моят избранник  Laughing чак след година ще става гражданин. Не ми стана ясно защо се е наложило да чакаш толкова дълго ЗК, вие къде сключихте брак? Не би ли трябвало тази процедура да е доста бърза  ooooh!
Аталанта твоето момченце направо ме разби. Поздравления, да продължава все така Hands Clap
Биз, супер новина  Hug Докато се усетим, че те няма и ти ни сюрпризира.
За имената- и аз не долюбвам съкращенията и за радост с моето трибуквено име, желаещите да го съкратят нямат никакво поле за изява  hahaha . Аз имам лошия навик да измислям испански имена на хората, и сега всичките ми колеги имат по едно партизанско име и тук сме като в латино-сериал  Crazy
Голяма простотия с признаването на Косово  ooooh!, още повече,че почти няма българин, когото да попиташ по въпроса и да каже, че е за  Close

# 124
Пингвин, и аз бях разделена от мъжа си година и нещо, но самата имигрантска виза си я взех от посолството. Веднъж дойде мъжът ми и това беше, 3-4 седмици отне. Сега вече го забраниха този метод, освен ако ам. гражданин живее в България.

Аз се радвам на независимостта на Косово, но като гледам хич няма да им е мирно на хората, може и по-зле да стане.

Бистре, поздрави малкия рускоговорящ мъж от мен!  Heart Eyes Лек път към България!

Гледах Atonement, хубав филм е, ама половината ми внимание отиде в болки в дупето от неудобната седалка.

За умалителните   -  не обичам Янче, Янке, само на баща ми позволявам. Но активно наричам мъжа си с руско умалително, много е сладко. Тотошка.  Heart Eyes

# 125
И аз не харесвам умалителни имена. Не случайно името си е каквото си е, не с идеята да бъде променяно. Кой знае какви производни ще чуя за Александра, но засега държим фронта.

Без да съм наясно с фотографията и фотошопа, да се изкажа, че има снимки, които са очевидно обработвани, чак дразнещо. Не мога да изпитвам възхищение към такова изкуство.

Днес бяхме на ваксини, Александра голям рев удари.

Да се оплача. Тъкмо натаманих всичко - отпуски, билети, хотели, резервации... и днес се оказа, че май ще трябва да променяме плановете с една седмици. Прирева ми се, само като си представя цялата координация наново. Другият вариант е да изляза в отпуска за месец, ама не знам как ще го възприемат колегите, и шефа ми, който трябва да ме замества по средата на проект.

Пингвин, аз съм в Калифорния, няколко други момичета също. Вие всъщност защо не сте подали в България за теб за зелена карта, става триста пъти по-бързо.. Или има някаква причина? Защото ние преди три години там подавахме, по същия начин, мъжа ми е американски гражданин, моите документи станаха за по-малко от два месеца. Иначе, за чакането и живеенето по отделно, май повечето сме имали такъв опит, и всички ще ти съчувстваме. Минава, това поне му е хубавото.

Бистре, най-после с детенце, а? Grinning

Кларет, май има изискване америнканският гражданин да е живял в България поне 6 месеца, преди да подаде петиция там. Може би затова Пингвин чака толкова много.. Дано на вас ви се размине. Ти можеш и с годеническа виза да влезеш, и после да оправяте статута.

Хиър, Янче и Янке!??! ..ужас, така да окепазят хубавото име...

# 126
Oх, бе, Jenno, клатя глава в съгласие с всичко, което си написала  (между другото, винаги са ме изпълвали издържаните ти и стегнати опоненции!), обаче и аз едно си имам на въпреки пък от твоите думи - да ми кажеш, че Ван Гог-ските слънчогледи всички ги виждаме, ама не можем да ги нарисуваме...Ми то за тва е един Ван Гог, бре Д/жено, затуй не сме Ван Гог до Ван Гог-а. За това казвам, че тоз, дето го вижда/си го представя и после го пресъздава 1:1 - той е ТВОРЕЦЪТ. Иначе ние си представяме работи, ама не сме с по едно ухо, все пак...в крайна сметка...

victoria, този същия филм върви по Травъл Чанъл от години - Ваня Цветкова я гледах точно в този филм, като крупие във Вегас, в началото на 2006та - тъкмо се бяхме прибрали от там и се ядосвах, че не знаех в кой хотел е, да отида да я зърна. Любима ми е. Особено в Адио Рио. Crazy

Аталанта, твоето дете пак ще го възпявам в стих, ма по нататък. Wink Да ти е жив и здрав!

Много съм благодарна на майка ми, че ми е дала такова хубаво име, което трудно минава в галено и съответно обожавам да ме наричат с цялото ми име, без изменения. Антъни никога не съм го наричала Тони, няма и да го наричам, но като е в беля, му казвам Антъни Кайл, да си знае, че опрем ли до Кайл, положението е сериозно.  Naughty

Днес бях офф и си загубих деня с кретени, сега съм зла и крива. Twisted Evil Mr. Green

# 127
Къде е Антъни, къде е Тони....  Grinning

# 128

Защо, много хора, дори и в Щатите, съкращават Антъни на Tони. Thinking

# 129

Защо, много хора, дори и в Щатите, съкращават Антъни на Tони. Thinking
Да не говорим, че има и такива, които Антъни за нищо не го зачитат, и минават на Тони където трябва и където не трябва. Мене един библиотечен клиент така ме омота веднъж на телефона, трябваше изрично да го питам дали случайно не се казва Антъни, както е вписан в системата според официалното си ID, защото никакъв Тони не намерих. В последствие му свикнах, де.  Simple Smile Но той не се научи да бъде Антъни.

# 130
Исках да кажа, че двете имена имат различно звучене и Антъни звучи много по- сериозно.

А и някак толкова съм свикнала, че Антъни Кайл е Антъни, че хич не си го представям като Тони.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 06:13 от Зора

# 131
  • У дома
Момичета, остана ми още една торта за украсяване, уморена съм Sad

Ама да ви почерпя виртуално

# 132
  • USA
Пингвин, добре дошла! В коя част на Калифорния си? Ние с мъжа ми съвместно чакахме за зелена карта 3 години и направо камък ми падна от сърцето като излезе. Пожелавам на всички по-бързо да преминат през този етап.
Биз, браво че вече сте заедно с полиглотчо!
MissZ, отделно ли пристигна свидетелството за раждане?
Аз харесвам съкратени имена стига да не звучат по-смотано от оригинала и притежателите им да не се дразнят.  Mr. Green
Атланта, тортите изглеждат много добре (ммм).

# 133
Atalanta, разкошни са тортите!  bouquet Едната за Св Патрик ли беше? Simple Smile Комшийските хлапета залагаха капани за леприкони 2 седмици предварително, накрая майка им и баща им им сложиха по 1 хамстер и оставиха една малка като кибритена кутийка бележка от създанийцето Simple Smile Голям майтап бяха, хлапетата пощуряха направо Simple Smile

# 134
  • USA
Тандури, забравих да пиша, че лилавата баня е много хубава. Особено много ми харесаха шкафовете.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт