Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръчителните препарати за пране в Съединените щати?
Кои са препоръчителните фотографски книги или четива за подобряване на фотографските умения?
Какви са препоръките за паспортния контрол при влизане и излизане от България с изтекъл български паспорт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръчителните препарати за пране в Съединените щати?
-
Кои са препоръчителните фотографски книги или четива за подобряване на фотографските умения?
-
Какви са препоръките за паспортния контрол при влизане и излизане от България с изтекъл български паспорт?
Когато влизате и излизате от България с изтекъл български паспорт, вие сте длъжни да влезете в страната с вашия валиден задграничен паспорт. Ако вашият паспорт е изтекъл, но имате процедура за подновяване, можете да влезете и излезете от страната с този паспорт. Освен това се посочва, че влизането с американски паспорт може да създаде проблеми, но в някои случаи не се изисква български паспорт, особено ако лицето е в процес на подновяването му.
-
Как мога да направя снимки на баня в различни нюанси на лилаво, без да използвам естествена светлина или изкуствено осветление?
-
Каква е препоръчителната рецепта за протеинов шейк?
на Саймън!
) . Всеки може да снима с point and shoot - харесваш си кадър и оп - щрак - готово! dSLR камерите изискват далеч повече умения, познания и усет, за да достигнеш максималния им потециал. Да твърдиш, че добрият фотограф е добър само с point & shoot, е все едно да кажеш, че добрият художник е добър само с идеята си. Всички си представяме красивите слънчогледи на ВВанГог, но не всички можем да ги нарисуваме. Иска се техника. И тя е изкуство.
. 
. Е виждаме се от време на време.....той идва до бг , аз сыщо ходих при него няколко пыти преди да родя......И. честно казано не издыржаме и двамата ве4е
(стискайте палци да е по-скоро), но цялото това чакане ми се отрази зле
. Много ще се радвам да ме адднете кым онзи списык в началото, и да се запозная с всички былгарки в Кали (СА), тый като там ще живея, а и с всички останали
. Сигурна сым че ще имам много выпроси след като се преместя, и се надявам да получа отговори от момичета минали по този пыт вече. извинявайте ако има грешки, дыржа бебето с едната рыка докато пиша 
Сигурно ще ми се сърдят по-нататък затова сега използвам
И са с претенции даже, много я мразех тази работа. Да работи с ФШ, ама не да триеш пъпките и сенките от препиване на някоя тинейджърка 
(
,вечерта си гледам едно филмче за Лас Вегас по травел ченъл и изведнъж изкача БГ актрисата Ваня Цветкова

.
.