Освен до лятото да не ги режа!

И аз така съм решила

[/color][/color]
Но Али само се смееше и викаше "А-а". По едно време и се доспа, поцока тайно и мислех, че ще заспи, ама чу една песничка, изправи се и започна да пляска
Като и омръзне да гледа сцената, зазяпваше децата в публиката и се закачаше с хората около нас
. Или пък заставаше права до мен. Отделно, че са деца, които се радват и викат, така че не е нужно да се пази тишинан нон стоп 
Ако стане много шумен просто ще излезем 
.Естествено се бях заредила със солети,Бейк роуз и т.н.Днес получихме диска и го има и него документиран как се закача със хората...По въпроса за ноктите от едно известно време е борба,пробвах докато спи,но успях само на едната ръка и ходихме няколко дни така-с една изрязани и една неизрязани,на краката като че ли по-лесно ги оправям...Другото което е-отскоро се научи да се изправя на кошарата(досега му беше висока) и заспиването ни вечер се превърна в истински кошмар-аз го слагам ,той става и така до безкрайност,накрая го оставям сам да прави каквото иска,докато заспи...Ще кача снимки да видите как го намерих заспал една нощ-седнал в кошарата,която по-скоро приличаше на бардак
.
Ще пробваме и ние скоро!