Тайната на дългата и здрава коса-31

• 28 245
  • 399
  •   1
Отговори
# 180
За онзи шампоан Natural Tech-научих,че е от серия за коса на Давинес-16 лв 250мл.
Харесала съм си и Фито за обем  Thinking Ще видим кой ще избера.
Иначе от другата Сряда започвам отново с  Тривитаминола  Party
А днескашната ми маска се състоеше от:1/2 ч.л. рициново масло(само толкова беше останало =p),1с.л. пшенично,карите и от гроздови семена масло,няколко капки газ, 1с.л мед и 2 жълтъка(счупих едно яйце и хоп-изненада  Laughing).
Днес си поръчах и минерално олио за коса на Сафир от Зара.В магазина първоначално ми предложиха едно друго,но на листовката не пишеше да се нанася в корените и аз се отказах от него  Thinking.мис арк,какво количество слагате от олиото в боята си?
Между другото-маските ДСМ ги има в Бонжур!

# 181
  • Madrid
Момичета,аз се обърках.Конкретно-някой от вас слагат хавлия,мокра или не,но под нея с шапка ли?Аз лично слагам найлонова торбичка и отгоре с хавлия.Разбрах,че е по-добре да диша косъма,тогава върху шапката с дупки слагате ли хавлия?

# 182
Момичета,аз се обърках.Конкретно-някой от вас слагат хавлия,мокра или не,но под нея с шапка ли?Аз лично слагам найлонова торбичка и отгоре с хавлия.Разбрах,че е по-добре да диша косъма,тогава върху шапката с дупки слагате ли хавлия?
Ако искаш слагаш мокра хавлия, ако искаш не.
Аз първия път бях сложила, но  cold сега като си я правих втория път не сложих.
Аз нямам шапка и слагам една найлонова торбичка и отгоре кърпата. Това е  Peace

# 183
мис арк, illy аз досега косата съм си я боядисвала точно 1 път и това беше миналото лято, към края.
Тогава си бях купила няква на Schrarzkopf Palette XXL Colours, но си спомням, че цвета падна супер бързо.
illy, може би си права, че безамонячна би било по-добрия вариант, като вземем предвид хиперчувствителния ми скалп на главата. Мисля че Loreal имаха някви безамонячни, ако не се лъжа де  Rolling Eyes
мис арк, а на Wellaton може ли да ми кажеш има ли безамонячни  Rolling Eyes

# 184
Шапки за баня се продават в магазините за 1 лев  Peace
Вики:
http://www.alenmak.bg/site/products/en/8/27
Моят е със синята (зелена) капачка, антистатика. Продават се в големите верига магазини. Можеш да го намериш в Сани, вероятно Била и други... А също и по козметичните магазини.
Ценатаму беше някъде към 2 лева..  newsm78

# 185
  • София
Джей, henna plus е много хубава боя Peace Тя е безамоняна. Също Салерм от професионалните. Ако не намериш от тях - Кастинг на Лореал. Peace

# 186
да ви споделя много съм доволна от обливането на цялата коса с коприва
вчера цял ден се любувах на косата си. беше с блясък, подредена, а не слепната около лицето ми. днес я чувствам вече замърсена, сърби ме скалпа, но на вид е доста добре. отново ми е леко хвърховата  Peace. а копривата дори не я бях направила както трябва, че любимият беше решил, че съм набрала копривата за ядене и само от сока от запарването се полях  Joy
сега и до бонжур ще отскоча за шампоан "натур витал" и направо...ще съм жмуцка

# 187
Джей, henna plus е много хубава боя Peace Тя е безамоняна. Също Салерм от професионалните. Ако не намериш от тях - Кастинг на Лореал. Peace
illy, ще питам фризьорката ми дали може да ми поръча някои от тези професионалните, които ми предложи, а ако не ще си взема на Лореал Кастинг  Hug

# 188
От Кастинг и аз бях доволна, когато се боядисвах цялата.  Peace Утре ми е маскин ден, но маслата ми са на привършване и се чудя дали да не взема карите, доволни ли сте от него? Иначе след маска правя отвара от мащерка, бял равнец и малко лайка и като си облея косата, дори на следващия ден косата ми ухае на билки  Whistling.

# 189
Аз пък не мога да си намеря какви отвари се праят за тъмна коса и какво е съотношението на билките  Confused

# 190
За тъмна коса - конски босилек или розмарин. 50 гр. билка се залива с 1/2 л. вряла вода, съдът се покрива с капак. Като поизстине, прецеждаш и поливаш.  Peace

# 191
Здравейте момичета Simple Smile
Записвам се да следя темата , започнах да си правя маска за коса и слагам стимулант за коса на Икаров  ,  правя  я два пъти в седмицата

# 192
За стилизанти има поне 5 теми, нека не ги обсъждаме и тук.
тъй като не търся точно стилизант, за да не изтощава косата ми, питам тук

# 193
За тъмна коса - конски босилек или розмарин. 50 гр. билка се залива с 1/2 л. вряла вода, съдът се покрива с капак. Като поизстине, прецеждаш и поливаш.  Peace
AeraHug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 194
Шушулче, ти питаше на предната страница с какво да си стилизираш косата. Та затова реших, че питаш за стилизанти.

Цитат на: lexyy

мис арк,какво количество слагате от олиото в боята си?

Около 1 с.л. на боя, 2 с.л. на две бои.

Цитат на: ilindi4ka

Аз слагам мокра кърпа/30 на 30 см./, и отгоре шапка.

Джей, не знам дали Велатон имат безамонячни. Rolling Eyes А за Палете не искам да чувам никога. Цветът първо, че не става като хората, второ , че пада със светлинна скорост. А и ми изтощаваше косата.

Анелия 85, относно Фрау Зазин ако си мислиш това, което си мисля, че си мислиш, то грешиш. Пък и не бих обсъждала трети лица в темата.

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 10:54 от мис арк

Общи условия

Активация на акаунт