Тайната на дългата и здрава коса-31

• 28 230
  • 399
  •   1
Отговори
# 270
Шушулче,
първоначално наистина изглеждат много нещата, които слагаш на косата си...
Но, замисляйки се аз какво слагам, ами и аз съм като теб и не ми се вижда много/въпреки, че погледнато отстрани може и да е, /: шампоан, балсам или маска, хининова вода в корените, концентрат на Р.Ф. по дължината, Фито 9 по краищата. ooooh!

# 271
мис арк, чудя се от кое мога да се лиша, но уви не откривам отговора. Мислих, че е кремът, но без крем, косата ми на 2 ден е нито къдрава, нито права и... съм пак до никъде

# 272
Момичета да ви питам връзвате ли си косата, докато спите  Rolling Eyes
Майка ми все ми завтаря, че не било хубаво да се връзва, щот еди-кво си  Thinking
Има ли запознати, или това е пак поредната измислица  Rolling Eyes

# 273
не е хубаво
аз не я връзвам
емел косата ти е прекрасна-най-хубавата руса коса която съм виждала   bouquet

# 274
мис арк, чудя се от кое мога да се лиша, но уви не откривам отговора.

Може би, все пак, балсам/маска и спрея на Глис се застъпват малко. Опитай без спрея веднъж.

И аз не си връзвам косата през нощта. Пробвах веднъж, на сутринта можех да уплаша някого и пак си беше заплетена по дължината.

Емел, страхотен цвят!!

# 275
не е хубаво
аз не я връзвам
iguanka, връзвам я, защото не мога да я търпя разпиляна, а и постоянно ми влиза в устата.

# 276
Здравейте! От месеци не съм си показвала косата. Ето я:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=183845&photo=4

Желая ви успех!
Shocked ..имаш страхотна коса..пльтна,гьста..от кога правиш маската?

То и аз ползвам много неща за косата 2 шампоана,балсам,маските,маслата..хин.вода,отвара от репей всеки ден мажа,отделно след всяко кьпане се обливам с билки.....леле колко неща станаха..

# 277
BuKu Simple Smile~   newsm51 newsm51  пробвах това с бадемовото масло.ами имам май различни шампоани,но днес изпозлвах на Нивея.добавих 2-3 капи бад.масло и си измих косата.сега е много мека и бляскава!а ще пречи ли ако при всяко миене правя така или е прекалено!още един път мерси на BuKu Simple Smile~!
Джей  аз спя с пусната коса!
Емел много хубаво коса имаш!

# 278
Тва с билките да ви кажа сигурно и аз ще го започна  Peace
Момичета, само аз ли я карам така скромно за сега - слагам си само маската и тва е  Rolling Eyes
Сега гледам в някъв сайт разни продукти за косата и си търся нещо подходящо за моята.
Мисля че ми трябва някакъв продукт, който да нанасям преди да я духна със сешоара, защото от това постоянно сушене с него косата ми прилича на слама  ooooh!

# 279
  • София
Момичета, благодаря ви! За цвета е виновна фризьорката ми, която намерих в благодарение на една готина руса съфорумка на име Иля.

Маската я правя от октомври или ноември, не си спомням. Правих почивка около два месеца и пак започнах през февруари.

Понеже четох по-назад, че iguanka се притеснява да се боядиса, за да не цъфне. Моята не е подстригвана от началото на януари и нямам нацепени краища все още. Да не предизвиквам съдбата, но при подходящи грижи това неприятно явление може да се предотврати.

# 280
Лелеее, колко сте изписали...

Джей, хареса ми третият лосион за коса, които си копирала в темичката  Peace - заради лайката.

Кафе, а ти защо няма да обливаш с лайка този път?  newsm78

Сладурче, списанието за косата беше едно единствено, защото следващите броеве продължават с примерно "всичко за кожата", "всичко за диетите" и т.н. Аз програма за коса откривам, но е ориентирана към постигането на блясък.

Вики, тази ампула прогестерон, за която питаш - преди доста темички вече си спомням, че стана въпрос за нея  Mr. Green Наистина е спряна от производство, за жалост, но аз не съм престанала да я търся  Wink в случай че отнякъде изникне. Голямо желание имам да я пробвам, но да видим ще ми се отвори ли парашутът  Whistling
"Египетската подстрижка" беше замислена за днес, но имах две спешни задачки и те ми отнеха само... целият ден.Ще се постарая наистина скоро да го направя, че косата ми вече "плаче" за махане на цъфтежите.

Мис Арк, едно въпросче - на колко време и как ползваш хининовата вода, защото именно от вас научих, че изтънявала косъма?! Защото съм я ползвала преди редовно и като прочетох това, направих голяяяма почивка... и сега се чудя  Thinking

Емел, страхотно ти изглежда косата -  Hug

# 281
как мислите дали ако добавя масло от горздови семки би регулирало омазняването?
И аз не връзвам косата си, защото след това ми остава чупка от ластика

# 282
Аз си я сплитам, да легна с пусната коса - това не може да се случи

# 283
Аз не си я връзвам защото така се проскубва повече(моята коса). Гледам да я слагам на една страна... емел аз и не искам да се боядисвам, харесвам си естествения цвят, макар да не е нещо интересно  Laughing

# 284
как мислите дали ако добавя масло от горздови семки би регулирало омазняването?
Би трябвало ... това е най-силният антиоксидант все пак  Peace
Естествено не очаквай чудеса след едно ползване  Wink

iguanka, на мен пък много ми харесва твоя цвят  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт