Тайната на дългата и здрава коса-31

• 28 236
  • 399
  •   1
Отговори
# 255
Игуанка, аз имам такава диадема, да ти кажа не скубе косата,но моята лично много бързо се "разпусна", сега ми хълта доста. Peace
Тези фрикции с коприва и лайка лично съм ги изпробвала, дори и с шлюпичките от лука, и мога да кажа, че имат доста добро действие. Ама се иска постоянство.
Липсва ми Зизи Sad

# 256
iguanka
Имам подобна на тази диадема. Не ми проскубва косата  Peace но много ме заболява областта зад ушите като седя продължително със нея.

мис арк, благодаря! Не се сетих да сложа малко вода вътре! Следващият път  Peace

# 257
А някой да знае дали се продава някъде по аптеките или във вид на масло лимонена трева???

# 258
И по мое мнение не би трябвало да проскубе космите Mr. Green а я обичам защото дава обем  Peace
краси 1    втора снимчица
но не разбирам от материали...

кафе не знам дали има такова нещо някъде из аптеките... не съм чела в сайтовете за поръчки на доставчиците за аптеките (либра, стинг...) такова нещо;
Сещам се сега че зизи мисля че беше писала че е търсела в аптеките какаово масло, а те са я гледали странно и са й предлагали все кокосово(което е съвсем друго)-та, такова масло ние използваме за приготвяне на свещички и глобули  Peace но в свободната практика не знам дали има... Много яко мирише, топи се бързо и се придобива бързо тен от него  hahaha но е скъпо.

# 259

pletka

Игуанка, струваше ми се, че ще се заплитат косъмчетата, но щом тези, които ползват този аксесоар казват, че не скубе, значи се лъжа.

# 260
Така....
Макирах се!
Днес маската ми е по - необичайна от всякога  Joy
Тривитаминол, зехтин, бадемово масло, пшенично масло и малко ракия.
По краищата - само пшенично масло.
Днес лайка няма да обливам. Или бира, или миозотис!  Thinking

# 261

аз писах още в предишната тема, но никой не ми отговори.
Имам мн гъста и дълга коса (до кръста ми е), със страхотен обем, с който се боря много упорито. Процедурите по косата ми включват 2 шампоана, балсам или маска (в момента съм с маска на Керастаз), като излезна спрей-балсам на Глисс, ако не мога да я среша. Псоле следва сплитане, като преди това слагам 1 крем на Гарние, пробвала съм и на сън силк за къдрици. И след като я разплета -> малко масло от гроздови семки, вместо кристали. Въпросът ми е с какво мога да сменя този крем, така че косата ми да е с прилични къдрици и на 2 ден? С пяна не искам да си я тормозя.  I dali грижите, който полагам за косата си не са прекалени? А, пих и фитовал таблетки допреди 3-4 дена, но ми свършиха.  bouquet
newsm78 newsm78

# 262
  • София
Шушулче, защо не си вземеш някой течен фиксатор за къдрици?

# 263
в момента съм се намазала със стимуланта на Икаров.наамзах само корените нали коста расте от там а и така пише на упътването!ще постоя около 1 час!после ще споделям!

# 264
Цитат на: Шушулче

аз писах още в предишната тема, но никой не ми отговори.
Имам мн гъста и дълга коса (до кръста ми е), със страхотен обем, с който се боря много упорито. Процедурите по косата ми включват 2 шампоана, балсам или маска (в момента съм с маска на Керастаз), като излезна спрей-балсам на Глисс, ако не мога да я среша. Псоле следва сплитане, като преди това слагам 1 крем на Гарние, пробвала съм и на сън силк за къдрици. И след като я разплета -> малко масло от гроздови семки, вместо кристали. Въпросът ми е с какво мога да сменя този крем, така че косата ми да е с прилични къдрици и на 2 ден? С пяна не искам да си я тормозя.  I dali грижите, който полагам за косата си не са прекалени? А, пих и фитовал таблетки допреди 3-4 дена, но ми свършиха.  bouquet
newsm78 newsm78

Шушулче, на 11 стр.ти отговорих и ти предложих три продукта. Ако не са ти харесали можеш да го напишеш. Кажи най-накрая какво очакваш от нас?

# 265
Въпросът ми е с какво мога да сменя този крем, така че косата ми да е с прилични къдрици и на 2 ден?
Има на всяка марка шампоани вече различни продукти за оформяне на кьдрици..или почти всяка..но като отидеш в козметичен магазин и попиташ, ще ти представят няколко продукти ти избери този,който най-много ти е харесал,ако си  ползвала техни продукти или пьк за който си чувала добри отзиви Според мен е така..Все пак различни коси,различни глави...

# 266
BuKu Simple Smile~  ти беше казала че си добавила малко бадемово масло към пампоана?а нали няма значение какъв е шампоана?колко капки горе доло да сложа,защото мисля ейсега като си измия косата да го пробвам!

# 267
SLADYR4E 2-3 просто сьвсем малко и няма значение какьв е шампоана..а какьв е твоя??

# 268
мис арк, извинявай, пропуснала съм. Ще се поразходя из магазините, за да потърся някой от продуктите. Питах, за да видя дали някоя от вас е ползвала нещо подобно.
А тези грижи, които полагам в границите на нормалното ли са, или прекалявам? Защото тази прекрасна дълга коса, отглеждана с толкова любов, не искам да я загубя... поне не още.
Благодаря

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 21:10 от Шушулче

# 269
  • София
Здравейте! От месеци не съм си показвала косата. Ето я:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=183845&photo=4

Желая ви успех!

Общи условия

Активация на акаунт