Тайната на дългата и здрава коса-31

• 28 248
  • 399
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Момичета, в коя тема / №/ мога да прочета за отварата от коприва, която придава блясък на косата?Смътно сиспомням, че някой тук я ползваше, но не мога да се сетя нищо друго.

# 242
  • Пловдив
Да това ще е интересно да се прочете....щото аз я поливам с коприва ама незнам подробности  Laughing

# 243
  • Пловдив
Малеее как го пуснах това 2 пъти незнам  Laughing

# 244
ВuKu, ако питаш за ампулата Прогестерон, не не съм я пробвала никога  Wink

# 245
ВuKu, ако питаш за ампулата Прогестерон, не не съм я пробвала никога  Wink
преди години си правех маски за коса и слагах прогестерон, но спряха да го продават по аптеките и сега незнам дали има - не съм проверявала скоро  Laughing

# 246
ru_ какьв беше ефекта от ампулите??
Anelia85 направили си онази "египетска подстрижка" вече или още не??

# 247
3 броя за героя  Mr. Green
Преди малко направих 3-та си маска, само дето още не мога да свикна с миризмата и ми се  Sick

# 248
ru_ какьв беше ефекта от ампулите??

има ефект според една приятелка от която знам за прогестерона, но трябва да се ползва постоянно - аз си правех маски от време на време тогава, но сега ако има по аптеките мисля, че може да се прибави към нашата маска  Peace

# 249
Момичета не ви ли стават много мазни косите от толкова много "обгрижване" ? И аз се плескам/не помня от кога не съм се мила само с шампоан Mr. Green/ ,но като че ли започва мнага да ми се мазни косата.Вече не издържа и три дни ooooh! Tired
За това аз съм на мнение че трябва да има и почивка и да има период когато ползваш само шампоан. Всеки си има различно мнение, но аз съм примерно за това да се редуват маслата но не да се слагат по 15 примерно говоря  Shocked
Моята като почне да се омазнява по-често правя почивки.
сладурче списанието няма да има продължение  Peace
Аз да си кажа че от шампоана на виши за пърхут на норм. или мазен скалп не съм доволна (не мисля че е лош защото има много доволни), но не е за моята коса  Peace Поради това че не се разпени не си измих добре косата и сега ще пробвам др.шампоан Peace (помня че краси бе доволна от мострата, но то си е до косата Wink )

# 250
Момичета, в коя тема / №/ мога да прочета за отварата от коприва, която придава блясък на косата?Смътно сиспомням, че някой тук я ползваше, но не мога да се сетя нищо друго.

Във предходната тема. Аз бях дето правих фрикции и обливане на косата със отвара от коприва във продължение на 10 дни.

Постригах се  Rolling Eyes 7-8 см, но...   си купих много готини продукти за сметка на това  Laughing кристали на SAPFIR, гел-пяна на SERI и ампули за възстановяване,  и спрей за блясък на Лореал  Peace Кристалите са навероятниPeace

# 251
сладурче списанието няма да има продължение  Peace
др.шампоан  (помня че краси бе доволна от мострата, но то си е до косата Wink )

Краси беше доволна от мострата. Краси си го купи после. И го свърши. Mr. Green

Аталанта, не знам в коя тема беше, но го имам на компа. Ето:
Брезови листа и коприва за блясък.
Косата ви ще стане нежна като коприна и ще блести с отвара от брезови листа.
Наситнете 200 г брезови листа, залейте ги с 1 л вряща вода и оставете сместа да ври 10 минути под похлупак на тих огън. След това махнете от котлона и поставете съда на топло място за 4-5 часа. После прецедете отварата и сипете 200 мл от нея в 2 л вода.
С получената течност изплакнете измитата коса.

Копривата заздравява косъма.

Затова нарежете на ситно 50 г листа от коприва, 50 г корени от репей и ги залейте с 400 мл вряща вода. Варете сместа 20 мин, махнете я от огъня, охладете, прецедете и я сипете във водата за изплакване.
Всеки ден можете да втривате това средство в корените на косата.

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 16:24 от мис арк

# 252
мис арк, ха сега ми кажи как да си пасирам коприва? Пробвах със пасатор - нищо не стана. Ако ми дадеш някаква идея ще си супер!  Hug
Ще ми се със суров сок да си намажа корените (нищо че има вероятност да заприличам на марулка)

# 253
Ехаа краси бързо действа  hahaha както и за др.продукти Crazy  Hug и за да не спамя - според вас такава диадема би ли проскубала новите косъмчета или въобще косата? Само от носенето?  newsm78
Измерих колко  е порастнала косата ми от 20.11.2007 - без да съм я постригвала до сега- 5-6 см.

# 254
~WOMANISH~ , трудно ще пасираш само коприва. Трябва да сложиш и малко течност/вода например/.

iguanka , не мисля, че би ги проскубала, но материала не се вижда добре. Поне зъбчета няма. Сега като гледам- самата навивка от навивки ли е съставена? /ама се изразих и аз.../

Общи условия

Активация на акаунт