Във форума пишем двама - аз и мойта АВГУСТовска мама!

• 10 753
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • София
Боянче,изчезнаха още на другия ден слаед като минахме на Хипа-а Peace
А откакто е на Аптамил все си ги имаше,но нали имах един период пак на спирането му когато опитахме с Фризовом пак изчезнаха Peaceза това съм сигурна,че са от него!;

Ние сега се прибрахме! Хубаво е навън но духа в повечко Crazy

Оп.. забравих Mr. GreenКой каза,че дава йогурти и какви?

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 14:59 от Д и м я н и

# 257
Добър Ден!
Ето едно клипче от нас  http://alekso.multiply.com/video/item/1/purvo_izpravqne_Aleks_7_ … seva_i_18_dni.wmv ,ние вече се изправяме сами на крака и си тропкаме с крака,май имаше и други такива,Димяни май ти се беше похвалила,че сте така.Аз се притеснявам обаче,че му е рано да се изправя така,да не му се деформират крачката нещо.Ама сложа ли го в кошарата му той е все  така се изправя и стои и гледа от там.Ръфа и решетката  Mr. Green Joy,то си и личи де, малко кученце Mr. Green
Тук не е много хубаво времето също,честита Ви пролет все пак   bouquet

# 258
     ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ И ОТ НАС!!!  bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!! Hug

Браво на всички подвижни бебоци!!!  bouquet
     Мартин само стои седнал.
     Може ли и аз с едно въпросче?Преди 2 дни давах на Мартин  пюре на Хип крем спанак с картофи /около 60грама/и за 2 часа повърна 4 пъти.Възможно ли е да е от спанака.Досега съм давала само веднъж.Мисля да поизчакам 2 седмици докато повторя.
     ВЕСЕЛ И УСМИХНАТ ДЕН!!!

# 259
  • София
Ира,ние сме същите Mr. Green
techka,ние от кашите пък на Хип повръщаме но изчакай малко и дай пак,да не би да е преял Peace 

# 260
Димяни ---Аз съм давала на Гербер йогурт с ябълка и още нещо имаше ама не помня какво точно беше!!!!!!! Peace Peace Peace
Ира ---Браво на малкия мъж ----много сте сладки!!!! Hug Hug
 techka ---Най-вероятно не е от това но все пак изчакай за всеки случай!!!!!
За меда---Аз смятам да не давам мед!Силен алерген е !!!жИВИ И ЗДРАВИ ЩЕ ГЛЕДАМ МАКСИМАЛНО ДА Я ПРЕДПАЗВАМ ОТ СЛАДКОТО КАТО ЦЯЛО!!НЕ ВИЖДАМ НИЩО ТОЛКОВА ПОЛЕЗНО В НЕГО!!!!!!По-добре да се изяде 1 ябълкъ или банан или някакъв друг плод!!!!! Peace Peace Peace

# 261
За меда сега видях,че е обсъждано,навремето и майка ми ни е давала  сбрат ми преди годината,дори е мажела бибите ни,когато сме били на 4,5 месеца,за щастие нищо ни няма.Изобщо навремето големи рискове с храните,не е като сега както е.Късмет,че нищо не ни е ставало Rolling Eyes Аз не бих давала мед,чак  след 1 година и половина може би,колкото е полезен толкова е и опасен   Peace
Мерси,че споделихте клипчето ни,да видите какви фоги сме вече  Mr. Green

# 262
  • В светлината на слънцето
Ира, много е сладък адаша.  Hug Не го спирай щом иска да стои вече на крачета. Гледам, че дори си пуска едната ръка. Значи се чуства стабилен. Нищо няма да му стане на крачетата. Щом проходи те започват сами да се изправят и тази буква О, характерна за бебешкия период постепенно изчезва.  Peace А за решетката изобщо не бери грижа. Малките имат нужда понякога да ръфат разни, необичайни за нас неща. Теди така си изяде леглото. Буквално е на дупки, но не решетката, а едната табличка. Някой ден като се сетя ще снимам е ще покажа. Тогава се бях наплашила, че може да й липсва някакъв елемент и затова така да гризе дървото. Но лекарката както дойде и съответно също се шашна колко е огризала, ме успокои че е нормално за този период.
Димяни, аз съм давала йогурт. Във всичките му вариации, които предлагат бебешките храни. Освен на Хип, с йогурт има на Семпер, Литъл Би, Гербер и май Сънвал. Саши ги обожава, но много не го нахранват тези пюренца. Не издържа дълго след тях и трябва да давам я бисквита, я нещо друго.

# 263
Aз пък незнаех, че може да давам йогурти.

Ира, все си завиждам аз. Mr. Green И как се смее само..Simple Smile

Иваята продължава да е кривак.
И да спи неще. Сега тъкмо ще я науча да си хваща решетката на кревата, че то иначе не седи в него..

Дим, сега ме хвърли в размисли за млякото. Дали и при нас не се появиха от момента, в който започнахме 2ката незнам.
Ти що Хип, а не Милупа? Понася ли го добре?

# 264
Благодаря ви за съвета!   Hug
И аз видях Алекс-сладур!  bouquetЗнаех си ,че моя син е мързелив!
Още сме на горното ниво на кошарата,и се замислям,че е време да я сваля!А има ли още някой освен мен да не е дал глутен?Мартин има сополки и като се оправи ще дам 1/4 пшеничен сухар в зеленчуково пюре.Май му е време ,а  и навършихме 7 месеца!

# 265
Лулумба и аз се бях притеснила именно затова ,че си изгриза решетката цялата нафъкана от него,забели и боицата  Mr. Green,прикривах с лепенки мечета,ама го оставям вече да си я гризе,щом казваш на Теди нищо и няма  Peace
А бате Жоре не завиждай де и вие ще скачате в кошарата,свърщи ми намен вече спокойствието,свалих му я на най долното ниво,не че той стои особенно в кошарката.Все е по земята от месец и нещо и лази по цялата стая,забърсва праха по дупките,дърпа кабелите,абе страшна работа ви казвам.Всичко съм изпокрила вече,че то все по белята си ходи  Mr. Green

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 17:06 от преродена и щастлива

# 266
  • София
Лулумба.видях на Хип и на Бебевита но всички са с ягоди,боровинки и нещо от тоя сорт а на нас за забранени!Видях по различни само на Овко и Хаме които са с ябълка,праскова,кайсия тях нямаме проблем да ядем и се чудя да пробвам ли Thinking
Майка ми е взела на Литъл Би мюсли с плодове, крем пилешко с зеленчуци и круша и няколко за след 8 месец по погрешка но видях,че пише девесил*,черерн пипер* и се  Shockedизглежда иначе много добро Peaceама с тея подравки не знам Rolling Eyes 220 гр е 2,49 лв
Не е имало обаче много разновидности... в понеделник щяли да имат!

Аз се чудя дори мюсли може ли да се дава?

Пак да попитам овес с сини сливи може ли да сева каша?

И още нещо:Райън много си търка очичките,какво пък е това?

Ира,педи за стоенето на крака ми каза,че няма проблем и да си стои колкото иска! Peace

# 267
Ира ан мен нещо не ми се отваря,къф тоя формат беее Rolling Eyes
 Видях го сладура  bouquet

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 18:38 от ФранЧеска

# 268
  • Златна Добруджа
Ей ме и мен  Flutter

Жорка, личи си бялото от бибата  hahaha Страшна мацка е и гъзария до шия  Mr. Green /да не се обидиш, мисля носиш на майтап   bouquet /
Ира, сладур  Hug Рошлата е същата - постоянно щъка, изправя се обаче не може да седне обратно на земята и почва да хленчи  Crazy Спокойствието свърши  Crossing Arms С Йоан ми беше по-лесно - той не пълзеше, придвижваше се с проходилката, накрая тръгна от раз - страшно стабилен, не ми се е налагало да го придържам или държа за ръцете  Peace
Лулу, да му имам миглите  Heart Eyes Одрал ти е кожата  Hug
Димяни, за тази каша - днес я загледах в Метро, но не я взех - и аз като теб бая се позачудих над написаното след 8-ми месец. Взех друга, пък за тази има време  Peace
За пюретата с йогурт - и аз давам, давам и такива със сметана и извара /да не ме биете, ей  Mr. Green/

Гита, как са госпожиците  Rolling Eyes

# 269
Някой имали го този телефон http://www.gsm.bg/catalogue/phoneintro/?PhoneID=1839

Общи условия

Активация на акаунт