АВГУСТовското човече личи в корема отдалече

• 13 150
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Dessy, как се пуска клипчето, искам и аз да го видя.Браво това е страхотна новина, честито за момата.
Шилия, чстито и на теб, ееее много готино бе хора.

# 211
.......... Моя юнак го измериха 307 грама, така че най-вероятно future_mama нещо не си разбрала или пък не знам....!  newsm78 с тоя изкуфял мозък вече нищо не разбирам!
Mamadona, и аз се изумих като разбрах...Ето ти линк към снимката http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5463069, още се дзверя в нея и там си пише weight: 434 гр.!!! Ако може да си я увеличиш и да видиш...и аз я гледам и я сравнявам с предната ми и това си е...Къде съм го побрала незнам  newsm78
Е не е истина...за 3ти път си редактирам поста!

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 14:18 от future_mama

# 212
  • София
Момичета и аз много се вълнувам за утре.. дано и аз се похваля с розовите гащи Laughing

Мами в един друг форум водим спор за абортите.. За или Против.. вижте какво намерих там: http://pravednost.hit.bg/abort/
Много тъжно ми стана  newsm45

# 213
  • Бургас/Пз
Момичета и аз много се вълнувам за утре.. дано и аз се похваля с розовите гащи Laughing

Мами в един друг форум водим спор за абортите.. За или Против.. вижте какво намерих там: http://pravednost.hit.bg/abort/
Много тъжно ми стана  newsm45

На всеки би му станало тъжно. Недей да се обременяваш с такива отрицателни емоции. Поне не докато си бременна. Колкото и да е жалко такива неща се случват и няма как да ги спрем. А само като се замисля за многото майки, които не могат да забременеят..........

# 214
  • София
Има толкова много хора, които не оценявам живота, който носят в себе си.. много е тъжно..
Има хора, които искат деца, а нямат и хора, които неискат и ги убиват.. Cry

# 215
Здравейте!Хайде и аз се присъединявам към августовските мами.Иначе си имам едно ноемврийче,едно юлче и едно априлче.Леко бременеене на всички момичета!Децата са най-хубавото нещо !

# 216
  • Бургас/Пз
Здравейте!Хайде и аз се присъединявам към августовските мами.Иначе си имам едно ноемврийче,едно юлче и едно априлче.Леко бременеене на всички момичета!Децата са най-хубавото нещо !

Добре дошла и извинявай за въпроса, но четвърто бебе ли чакаш?

# 217
IntRiGa_GirL, миличка, недей се обременява с такива неща. Никой не може да спре нито това, нито мнго други лоши неща.
На мен днес ми е много изморено. Върнах се на работа след 1 седмична почивка и тук всички са отлагали ангажименти и задачи за като се върна Sad Сега реших да си сложа малка почивка, че скоро мозъкът ми ще гръмне...

# 218
И в България има многодетни майки:)
Супер!
Имам няколко близки с три дечица и няколко с четири:))
Браво!
  bouquet

# 219
  • София
Момичета сега се замислих.. мислите ли да замразите стволови клетки на бебоците? newsm78

# 220
  • Лондон
Има толкова много хора, които не оценявам живота, който носят в себе си.. много е тъжно..
Има хора, които искат деца, а нямат и хора, които неискат и ги убиват.. Cry

Е, тук не мога да се съглася... Това са ужасни крайности! Убиване на деца и т.н. словесни излияния...   #Cussing out
Не сме в Средновековието.  ooooh!

Деца трябва да се раждат, когато си готов за това и когато наистина го искаш.  Когато можеш истински да ги оцениш, обичаш и обгрижваш... Има моменти и ситуации, в които аборта е необходим. Никой не отива с желание да 'убива', но за съжаление понякога се налага, и е по-добрия и безболезнен изход от ситуацията и за майката, и за бащата, и за бъдещото дете... Според мен е много по-добро решение отколкото да се раждат деца, които после биват бити, захвърляни, изоставяни, необичани, лошо гледани и т.н.

# 221
  • София
Аборт по  мед. причини съм съгласна, но като неискаш дете ще направиш така, че да не става и ще се пазиш...
P.S. Това си е лично мое мниение и не задължавам никой с него..разни хора..разни идеали.. peace Peace

# 222
Здравейте мамита Simple Smile
Да се отчета : BPD - 48; TAD - 46; FL - 31 (ако разчитам правилно FL-а) , живо, здраво, срамежливо и с пол.......ЖЕНСКИ  Много моля Сонаши за един розов щъркел Simple Smile От любопитство си записах час при Марков да ме види и на 3Д за 29.04.2008. Лъвицата е хулиганка голяма, не спря да се върти и да маха с ръчички и крачета Simple Smile А кака и е на 7мото небе от щастие Simple Smile

Ще бъда много благодарна някоя от Вас ако може да даде таблица с въпросните размери и съответните седмици.

Благодаря Ви за подкрепата  newsm51

П.П. Да направя заявка за оформление на следващата ни темичка, че като гледам и тази понапредна. Ако нямате против естествено.

# 223
Е, тук не мога да се съглася... Това са ужасни крайности! Убиване на деца и т.н. словесни излияния...   #Cussing out
Не сме в Средновековието.  ooooh!

Дано темата не прерасне в спор, но тук напълно ще се съглася с Eya  Peace
Считам темата за твърде интимна за всички които са съпреживели подобна участ, и считам също така, че само те са в правото си да дават оценки и квалификация за постъпката си, независимо какви са причините довели до това решение. Само човек който не е минал по този път, не знае какво коства подобен избор.

Но стига с черните теми: Добре дошла на mi6imadi, добре дошла на една смела мама и дано се чувстваш добре с нас.   bouquet

Оппааа и честити розови щъркелчета на shiila и Asija -превеса на мъжкарите взе да се стопява  Laughing Да са ви живи и здрави малките мадамки.

# 224
Само да си кажа мнението за абортите. За щастие живеем във време, когато всеки има свободата да решава сам за себе си кое е най-правилно. Подобно решение винаги коства много нерви и никога не е лесно. При всички положения е най-добре да не се стига до аборт, а да се използват всичките контрацептиви. Но.............грешки винаги стават и така се стига и да абортите - никоя жена не е правила аборт с мерак. Аз лично бях на мнение, че никога не бих направила аборт. А когато бях бременна с Ники и прокървих първия път, бях 8 г.с. На видеозона му видях сърчицето как тупка, и се очудих как се решават бременните на аборт, който обикновено се прави около 9 - 12 г.с. Реших, че след това което видях тогава - толкова ранна бременност и вече тупкащо сърчице и т.н., е просто ужас един аборт. Е, след ужаса, който преживях миналата година - да направя аборта заради варицелата, мога да кажа само едно. Човек не трябва нито да съди другите, нито да се зарича за "никога", защото никога не се знае какво може да ти дойде на главата.
Сега дори и не се осмелих да видя какъв е този линк за аборта, предпочитам да не го чета. Стига ми толкоз реване днес от стихотворението от Ася. Тези сълзи поне бяха от умиление. smile3518

Шийла, Ася, честити ви фукли!   bouquet
Ася, погледни в началото на темата - мисля че имаше нещо за размерите на бебчо там.

Общи условия

Активация на акаунт