Иначе съм чувала от мъжа ми, че има свестни момчета, които се трудят често пъти и повече от някой хора от офицерския състав. Надявам се да се променят за всички нещата. Не смятам че получават адекватно възнаграждение и едните и другите!
Мъжа ми утре ще пътува за Бургас,но няма кой да гледа децата и няма да мога да дойда с него.Ти ако идваш да пишеш
.А заплащането и в БМФ ще стане адекватно.Хубавите работи стават бавно.
.......нека не забравяме, обаче че преди и след вахтата им се полага лична почивка....това, че нашите мъже понякога не я използват...си е вече техен проблем..
просто искам да обясня, че по нисше стоящият екипаж не работи само по 8 часа, а след това да си вее ***.

.Ако трябват на мъжа ти някакви тестове,насреща съм.Аз бях изпитващия в къщи преди изпит.Лек рейс на мъжете ви и скоро да се върнат,а на моя утре по-малко работа.Днес се върна с настинка. 

А когато става дума за корабен английски и на мен не ми се мисли....
.Ние също бродим в морската,но откакто малкия тръгна на градина само събота и неделя.На мъжа ти му съчувствам.На мен в момента ми расте мъдрец и ми е много лошо.А за мотивацията много добре си го измислила
усещам,че скоро ще има резултат.Днес го дават много лошо времето,със силен вятър.Ще си стоим в къщи.Лек ден!