АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 399
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви мили мои, безценни сте!   bouquet  bouquet  bouquet

marulka_s
, мерси много, успокои ме за Вомакура, мъжо иначе бяга и  купи и Вомитусхил - хомеопатични, но тя заспа и не можах нищо да и сложа   Rolling Eyes

Ралка, на нас днес в 12 ни биха Деган, всичко беше ок до вечерта като и дадох АМ-то, но то детенцето не е яло абсолютно нищо цял ден, затова явно не е повръщало  Tired

Дано да се оправи бързо милата, че много се плаши като повръща...не по малко и ние де  Tired .... всичко вече е в повръщано... пералнята не е спирала направо, но майната му, това е най-малкия проблем .......

Благодаря ви още веднъж, обичам ви!   bouquet

# 136
 Вал,не сме ги ползвали.Дано е по-добре красавицата Али и ви пожелавам лека и безпроблемна нощ. Praynig

# 137
Ок, няма проблеми вече не ми е спешно, следващият път ще сложа тия хомеопатичните  Peace
Дано наистина ноща е лека  Praynig

# 138
  • гр.София
Валка, и от мен-спокойна нощ Praynig Миличката Али-сигурно й е раздразнено всичко вътре от повръщането.

Марулка-само здраве и много радост на татко ти!

# 139
  • Някъде там...
Валка миналата година Виктор като беше хванал подобен вирус му давах Натриев цитрат-сироп. И аз съм го пила против гадене и повръщане и наистина помага.  И гледай да не се обезводни малката принцеска. Ако трябва й давай и от лечебната Хумана и тя много помага.

# 140
Милата душица Али,много целувки и от нас!  Heart Eyes Hug

Кайли не му мисли толкова,ще му е хубаво на детето при баба и дядо,ще го глезят,знаеш как е,няма да му се връща,  Wink виж на теб няма да ти е леко,успешен семестър  Hug

# 141
  • София
Валка, и аз стискам палци бързо да се оправя Али! Много ви гушкаме!  Hug Hug Hug За да не повръща АМ давай й по-често по мъничко, така ни каза на нас д-ра преди. И аз ще ви мисля!
Ралка, това със 7ъп не го бях чувала, интересно ми стана.
Гвендолин, напомни ми за моите лета на село, когато се заричах, че имам ли дете - задължително ще го отглеждам на село - има толкова страхотни мигове, които тук няма да усети. Но не мога да се представя да живеем сега на място с външна тоалетна и да няма топла вода.  Embarassed Rolling Eyes Не казвам, че при вас е така, на моето село беше по този начин.  Simple Smile
Блу, и тая торта е супер!  Peace С тази реклама дето си я правите с Марулка ми се струва, че може да ви засипем с поръчки за торти за 2-те рд на малчовците  Laughing  Wink
Лека нощ от нас!   bouquet

# 142
  • у дома
val, как сте? Praynig  Hug

# 143
Ами все същата работа сме  Tired
Цяла нощ отказва и вода даже, явно се страхува...имаме вече и разстройство....Сутринта с една спринцовка и дадох малко вода и тя взема, че я повърна  Tired Мъжа ми купи сега от лечебната Хумана и сега ще пробваме по мъничко. Сложихме свещичка Вомитусхил и се надявам да се подобри.
Благоадря ви   bouquet

# 144
  • София
Здравейте  Hug
Валка, дано бързо се оправи малката! Вземете и от разтвора, който е против обезводняване.
Марулка, да ти е жив и здрав таткото! Моята майка вчера имаше рожден ден, почерпете се за нейно здраве с тортата, която й приготвих   chef

# 145
elen@   много хубава торта.Да ти е жива и здрава майчицата.  bouquet
Валка  свещичките вомитусхил са много ефикасни. Но гледай да не се обезводни Али за да не стигате до системи. Давай по-малко,дори течности-чай,вода или друго, ако трябва и със спринцовката от лекарствата.Дано бързо се стабилизира детето. Praynig

# 146
  • у дома
elen@, да е жива и здрава майка ти   bouquet прекрасна торта  smile3501

val
  Praynig  Hug  Hug

# 147
  • София
Честит рожден ден на kabzimalka! Много здраве, любов и щастие с любимите мъже!

Валка, бързо да се оправяте! Дано да й помогне Хуманата Praynig Много ви гушкаме!  Hug Hug Hug
Елена, честит рожден ден на майка ти, със закъснение! Да ви е жива и здрава! тортата е прекрасна! И ти си в отбора на майсторите  Peace Heart Eyes

# 148
Валка, мила, много прегръдки за теб и малката сладурка  Hug Hug Hug Heart Eyes Дано бързичко отмине този гаден вирус  Praynig

Да са живи и здрави родителите на elen@ и Марулка   bouquet Тортичките ви са страхотни  Peace

Честит рожден ден на kabzimalka!

# 149
Валка дано лекарствата помогнат  Praynig Hug
Елена каква е тази красота !!!Леле само аз ли не мога да правя торти Embarassed Rolling Eyes
Прекрасна е ,много здраве и здрав кръст да гледа внуци на майка ти  и пожелавам Laughing
Честит рожден ден и на kabzimalka!   bouquet Надявам се и да се разпише  Rolling Eyes
Ние днес с Еличка тъкмо се облякохме за разходка,беше едно слънчице и хоп сега е облачно и студено ,за 20 мин каква промяна  Rolling Eyes
Искате ли малко снимки от вчерашната разходка пред блока на алеята?
http://picasaweb.google.bg/ElicaNiki/ElicaMart2008

(тя е дълга около 500м ,и стига до училището на Ники ,тръгнахме вчера да го  посрещнем и познайте ,след половин час той посрещна нас ,от снимките се вижда защо  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт